2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
انا جون برای چه کسانی این سیکل تجویز ميشه؟ اگر آمپول گیرم نياد چی ميشه؟ تهران و شیراز و اهواز ندارن. ...

عزیزم چندم سیکل گفته بزنی دکا رو؟
چند تا داده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزیزم ولی دکتر بهم گفت چون رحمت فیبروم خیلی ریز و کوچولو و تعدادی داری بهتره این سیکل باشی. لالهج ...

به جای ستروتاید ، اورگالوتران میدن مشابه اون هست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از الان تا اخر سیکل باید غرای منو تحمل کنین 🙁🙁🙁🙁🙁 اینجا میرم اعصابم به هم میریزه 3 تا ا ...

سلام به همه دوستان ، حالا توي رويان خودشون شلوار معاينه ميدن ، اين كارشون خيلي خوبه واقعا . شما هم بگير ببر خودت بپوش .

اره مشکل ضخامت نداشتم اما یادمه دکتر خودم همیشه تو مرکزشون خارجی داشتن حالا این ماه مهم نیست چون ...

لاله جون اين مدلشم ميگن خوبه خارجيه

مال من خارجي كه گرفتم تو كارتن بود

دوستان یه سوال

دکترم بهم گفت این سری پریود شدی از روز 5 پریودی ال دی یا اچ دی بخور تا پریودی بعدی بریم برای تجویز دارو محرک تخمک و پانکچر و این ماجراها, اما من با ال دی و اچ دی لکه بینی پیدا میکنم اونسری که مصرف کردم هر روز لکه های سیاه میدیدم یه روز اونقدر زیاد بود این ترشحات سیاه که فکر کردم پریودیه اما نبود, حالا چیکار کنم؟ جایگزینی براش هست؟ منی که ذخیره تخمدان 2 دارم ولی هر بار تعداد کمی تخمک 3,4 تا دونه رشد کرده و فقط یکیش جنین شده آیا این سیکل با ال دی یا اچ دی برام بهتره و باعث میشه بیشتر تخمک باکیفیت داشته باشم؟ 

من هیچ وقت توی دوره های میکرو سوپرفکت نداشتم, تجویز سوپرفکت برای من مناسب نیست؟

چه نوع سیکلی رو برم بهتره به نظرتون؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
راستی بچه ها من استرادیول خارجی گیرم نیومد البته خیلی هم نگشتم راستش  میخوام ببینم لازمه حتما ...

من از روز 3پریود روزی 3تا استرادیول ایرانی خوردم روز 10 ضخامتم 11.6 بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
20 دقیقه؟؟؟؟ واقعا خوشا به انصافش دیشب پرواز داشت یه سری مریضا رو گفت بگین برن !! یعنی تصور کن طرف ...

یعنی رسما شانس اورد من دیروز مطب نبودم اگر بودم قطعا قیامت راه مینداختم البته چنان پشت تلفن باهاش بد حرف زدم و قاطی کردم آخر گفت خانم آروم اروم چرا اینقدر عصبی هستی.....

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جدی؟ پس جایگزین دارن خوبه بازم شکر حالا این الگو لتران به راحتی گیر مياد؟ یا اون هم کمیاب شده 

سها جان نمیدونم کجایی شما ولی من مرکز رویش کرج راحت پیدا کردم،،،اگه تهرانی 1490 زنگ بزن حتما یه جا دارن،من زدم سه شنبه توی عباس آباد شهید بهشتی داروخانه حکیم یا یه همچین اسمی داشت

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستان خصوصا آنای مهربون تابستون۹۵ که آی وی اف داشتم اینجا زیاد میومدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی خوب متاسفانه انتقال جنین فرش شهریور پارسال و فریز دی ماه پارسال هر دو منفی شد تابستون امسال رفتم ابن سینا برای اینکه شنیدم کلینیک آندومتریوز داره و می خواستم از طریق درمان آندومتریوز نازاییم رو رفع کنم و منه خوش خیال به همین نیت بعد از چند بار ویزیت بالاخره شهریور رفتم زیر عمل که خیلیم سخت و سنگین بود ولی چیزی که بعد از عمل دکترم بهم گفت اینکه تو نمیتونی طبیعی باردار شی آندومتریوز کل لگن و تخمدانت رو گرفته و من فعلا دست به لوله و تخمدانت نزدم تا بری آی وی اف کنی و بیا بقیه عمل رو انجام بده و از همون جا تصمیمون به آی وی اف دوباره شد خلاااااصه من ۲۵ آذر امسال انتقال جنین داشتم تاریخ پریودم هم ۱۰ آذر بود     آزمایشم مثبت شد روز ۲٨ انتقال دو ساک حاملگی با سن  ۵ هفته مشاهده شد ده روز بعدش هر دوساک فتال پل و کیسه زرده داشتنهmm crl=2.8 و 2.5 که سن جنین رو ۵ هفته و ۵ روز تخمین زد یعنی بعد از ده روز فقط ۵ روز رشد!! یک هفته بعد یکی از قل ها فرقی نکرده بود حتی کوچکتر هم شده بود ولی اون یکی با crl=3.5 و سن جنینی ۶ هفته با ضربان قلب ۱۱۲ دیده شد ولی دکتر گفت ضربان خوبی نداره بعد از ٥ روز امروز رفتم سونو چون خیلی حیلی استرس داشتم و دیگه طاقت ندتشتم صبر کنم این دفعه ضربان قلب به ۶۰ رسیده بود  باcrl=6.5mmو  سن بارداری ۶ هفته و سه روز ...دیگه تقریبا نا امید شدم 😢😢 تو این مدت اینقدر استرس کشیدم که همش میگم کاشکی از اول لانه گزینی نکرده بودن خیلی سخته حس اینکه بچت تو وجودته و حالش خوب نیست قلبش خوب نمیزنه و حسی تقریبا قوی ای که میگه داری از دستش میدی روزی دوتا پروژسترون تزریق میکنم و یه سایکلوژست هنوز ادامه داره تا ببینیم چی میشه😔

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام دوستان خصوصا آنای مهربون تابستون۹۵ که آی وی اف داشتم اینجا زیاد میومدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی ...

ان شاءالله که خواست خدا این باشه که برات بمونه و سالم باشه

خدایا شکرت😙