2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047681 بازدید | 684621 پست
لاله جون چی بگم والا .بعد خانم خشنود در مورد شلوار معاینه نظر ندادن؟من که دیروز زنگ زدم مطب وصلم کرد ...

نه نظر نداد در مورد شلوار
گفت مشکلی نیست میتونی بپوشی
انگار قرار بوده مشکلی باشه!!!!

یعنی به خدا بچه هایی که خارج تحت درمان هستن میگن هر بیمار یه ملافه ی بزرگ داره خودش رو میپیچه توش
موقع معاینه هم رو تخت یه ملافه بزرگ میندازن روت
اصلا هیچ کجات معلوم نیست حتی مچ پاهات
اون وقت ما ادعا میکنیم جامعه مون اسلامیه!!

ثمین جان فدات شم کار خوبی کردی عزیزم که دلت رو سبک رو سبک کردی و حرفاتو زدی
با خود دکتر حرف زدی؟
خوبه که گوش داده و گذاشته حرفاتو بزنی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ی سوال؟به نظرت این فقر اهنم مشکل ایجاد کرده؟به نظرت هیچ دارویی نیست مصرف کنم شاید جبران شه؟

کلا که بهتر بود یه مکمل داشته باشی که توش همه ویتامین ها و مواد معدنی لازم باشه
اما کمبود اهن فکر نکنم عامل ایجاد مشکل توی شما باشه
خیلی ها هستن دارن این مشکل رو و وقتی دکتر متوجه میشه وسط بارداری دارو میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زنگ بزن 1490 اسم داروتو بده میگه کجا داره،،،حتی میتونی بگی تو کدوم محدوده داروخانه معرفی کنه،ش ...

عزیزم این فقط برا تهرانه ؟ یا بر اساس استان میگه؟ 

توکلم که به خداست نهایتا همه چیز دست خداست ولی واقعا خیلی دردناکه بعد اینهمه ضجر آخرم هیچی.عصاره قلو ...

سلام ثمین جون ان شاءالله  جنینت سالم باشه برات بمونه  عزیزم میترسم این کارکنی چون این بارداری ی ای وی اف  با طبیعی فرق میکنه 

اما اگر دیگه خدای نکرده  امیدی نداری  این هم امتحان کن قلوه گوسفنده تو بطری شیشه ای بزار سرش،ببندد بندازش تو قابلمه ابی تا جوش بخور ابی ک تو اون بطری  شیشه جمع میشه اون عصارش اون رو بخور

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام لاله سرخ عزیز ..خوبی..چه خبر از نی نی..من شمارو خوب یادمه...هنوزم رشت میرید برا ادامه درمان؟؟

سلام عزیز دلم
خوبی شما؟
فک کنم چند روز قبل گفتین اسم کاربری قبلیتون چی بوده
یه لحظه شک کردم که همون دوستمون باشین
پس خودتونین

نی نی که فعلا ندارم اما قراره به زودی داشته باشم :))))
اره عزیزم هنوز رشت میرم هر چند دکترم رو عوض کردم
چون به خاطر عمل قلب شوهرم مجبوریم مرکز دولتی بریم برا میکرو که هزینه اش خیلی نشه

شما چه کردی عزیزم؟

راستی بچه ها من استرادیول خارجی گیرم نیومد
البته خیلی هم نگشتم راستش 

میخوام ببینم لازمه حتما خارجی باشه؟

یاس جون من نه سابقه سقط داشتم نه مشکل خاص دیگه بااین وجوددکتر کریم زاده فولیک 5بهم دداده بعدازانتقال ...

اسید فولیک برای تقسیم سلولی جنین لازمه. خود اسید فولیک در واقع همون ویتامین ب۹ هست. ان شالله هفته بعد میرم متخصص خون برای مشکل کم خونیم. ازش میپرسم اگه اسیدفولیک برای افراد مینور یا بقیه باردارها ضرر داشته باشه حتما میام اینجا بهتون میگم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
یاس جون شما کار خاص یا داروی خاصی استفاده کردین که به بارداری طبیعی در شما کمک کرد؟

عزیزم من خودم کمی مشکل تیرویید داشتم. اضافه وزنم زیاد بود. از فروردین داروی تیرویید و متفورمین و ویتامین ای میخوردم. فولیکولم خوب شده بود. وزنم پایین اومده بود. اما تیرماه اقدام کردیم نشد. که همسرم آزمایش داد و تحرک و مورفو بد بود اما تعداد ۵۰ ملیون بود. بعدش همسرم انواع ویتامینارو مصرف کرد. اما بعد از سه ماه تحرک تغییری نداشت اما تعداد و مورفو جزیی بهترشد. بعد همون داروها رو ادامه داد. ویه آزمایش هورمونی داد که فهمیدیم T4 پایینه و پرولاکتینش کمی بالاست. لووتیروکسین و داستینکس خورد که همون ماه اول من باردار شدم. ان شالله بزودی قسمت شما بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام عزیز دلم خوبی شما؟ فک کنم چند روز قبل گفتین اسم کاربری قبلیتون چی بوده یه لحظه شک کردم که همو ...

اسم کاربری قبلیم حسرت بود...انشالله به زودی نی نی های خوشگل میاد تو دلت...منم پارسال میکرو کرده بودم با دکتر مهر افزا..شکر خدا یه دخمل دارم

نه نظر نداد در مورد شلوار گفت مشکلی نیست میتونی بپوشی انگار قرار بوده مشکلی باشه!!!! یعنی به خدا ...

اره عزیزم اول با باقری صحبت کردم گفت دکتر وقت نداره ساعت 8باید بره منم سرش داد زدم که برجهنم وقت نداره موظفه بیاد پای تلفن.منم مثل بقیه ی مریضهاش .موقع ویزیت گرفتن مریضیم موقع صحبت کردن وقت نداره .گفت صبر کن .که بلاخره بعد 20دقیقه تشریف آورد گوشی رو برداشت 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دستت طلا آنا جون خیلی امیدوارم من مامان میشم به زودی    

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com