2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام شب تون به خیر دوستان امروز دوباره سونو شدم روز 10 سیکل و همون 6 تا فولیکول بود...به ترتیب ...

آتریسا جان امیدوارم بهترین برات پیش بیاد،،،،شما قبل ازاز سونو روز ده بازم سونو داشتید مثلا روز هفت؟؟؟اون سونو اوضاع فولیتون چطور بود؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام آنا جون منو یادته ؟ امروز جواب آزمایش همسرمو بردم دکتر زنان میگفت خودم یه دوره دارو بگیرم نشد برم آی یو آی یا میکرو ... نگرانم با مورفولوژی ۳ درصد میشه نتیجه گرفت

من عاشق نی نی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون منو یادته ؟ امروز جواب آزمایش همسرمو بردم دکتر زنان میگفت خودم یه دوره دارو بگیرم نشد ب ...

والا به نظر من بدون دارو برا خودت میتونی طبیعی ترای کنی ولی الکی دارو به خوردت نذارن بدن....

مگه مشکل تخمکگذاری داری که بخوان دارو بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلم من امروز صبح ساعت 5یهو بادردشدیدزیر دلم بیدارشد وسریع رفتیم اورژانس بستری شدم دکتراومد ود ...

عزیزم ایشالله که چیزی نیست تک ل کن به خدا ولی خواست جمع باشه احیانا اگه باز درد غیر عادی داشتی بری بررسی کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه والا هیچی تازه مشکل از شوهرمه 

آنا جون من حتی بگه آی یو آی نمیکنم چون اعتقادی ندارم .آنا مورفوی ۳ درصد جواب میده تو مبکرو .البته دکتر میگفت احتمالا از ۳ درصد بیشتره

من عاشق نی نی ام

سلام دوستان. من امروز سونو شدم همه چیز خوب بود دکتر بهم آمپول دکا پبتل داد.سه روز بزنم. بعد برم که داروهای تحریک شروع کنم بعد سترو تايد رو گفت تهیه کنم. حالا هر چی میگردم تهران گیرم نمياد... باید چکار کنم از کجا می تونم گیر بيارم. بعد دکتر بهم گفت سیکل انتا گویست برات خوبه. ومن نمی دونم این سیکل چی هست ميشه دوستان راهنمایی کنید. و کجا می تونم اون آمپول کمیاب رو پیدا کنم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

🔹زنى به حضور حضرت داوود (ع) آمد و گفت: اى پیامبر خدا پروردگار تو ظالم است یا عادل؟

🔸داوود (ع) فرمود: خداوند عادلى است که هرگز ظلم نمى کند.

🔹سپس فرمود: مگر چه حادثه اى براى تو رخ داده است که این سؤال را مى کنى؟

🔺زن گفت: من بیوه زن هستم و سه دختر دارم، با دستم ریسندگى مى کنم، دیروز شال بافته خود را در میان پارچه اى گذاشته بودم و به طرف بازار مى بردم تا بفروشم و با پول آن غذاى کودکانم را تهیه سازم ، ناگهان پرنده اى آمد و آن پارچه را از دستم ربود و برد و تهیدست و محزون ماندم و چیزى ندارم که معاش کودکانم را تأمین نمایم .

هنوز سخن زن تمام نشده بود که ...

🔹در خانه داوود (ع) را زدند ، حضرت اجازه وارد شدن به خانه را داد ، ناگهان ده نفر تاجر به حضور داوود (ع) آمدند و هر کدام صد دینار (جمعاً هزار دینار) نزد آن حضرت گذاردند و عرض کردند: این پولها را به مستحقش بدهید.

🔹حضرت داوود (ع) از آن ها پرسید : علت این که شما دسته جمعى این مبلغ را به اینجا آورده اید چیست ؟

🔺عرض کردند: ما سوار کشتى بودیم ، طوفانى برخاست ، کشتى آسیب دید و نزدیک بود غرق گردد و همه ما به هلاکت برسیم ، ناگهان پرنده اى دیدیم ، پارچه سرخ بسته اى به سوى ما انداخت ، آن را گشودیم ، در آن شال بافته دیدیم ، به وسیله آن مورد آسیب دیده کشتى را محکم بستیم و کشتى بى خطر گردید و سپس طوفان آرام شد و به ساحل رسیدیم و ما هنگام خطر نذر کردیم که اگر نجات یابیم هر کدام صد دینار، بپردازیم و اکنون این مبلغ را که هزار دینار از ده نفر ماست به حضورت آورده ایم تا هر که را بخواهى ، به او صدقه بدهى.

🔹حضرت داوود (ع) به زن متوجه شد و به او فرمود :

🔺پروردگار تو در دریا براى تو هدیه مى فرستد، ولى تو او را ظالم مى خوانى ؟

🔹سپس ‍ هزار دینار را به آن زن داد و فرمود : این پول را در تأمین معاش کودکانت مصرف کن ، خداوند به حال و روزگار تو ، آگاهتر از دیگران است.

🔅امام جواد عليه السلام می فرمایند :

اعتماد به خداوند بهای هر چیز گران‌بها و نردبان هر امر بلند ‌مرتبه‌ای است.

📚بحار الأنوار، جلد 75، صفحه 364

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت مامان سبحان عزیز و پرنسسش دعا میکنیم

مامان گلی خیلی ممنونم از راهنمایی دلسوزانه و خواهرانه تون..شما خیلی خانومید که در همه حال امیدواری م ...

خدا بخواد رشد ميكنه عزيزم ، ديگه بسپار به خدا ، خدا بخواد تقدير مادر شدنت توي همين سيكلي هست كه فكر ميكردي كنسل ميشه .

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان 27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن 28.مرمر جون 13 بهمن 29.دوقلوه ...

از همه دوستان عزيزم ممنونم كه امروز دعا رو به نيت من و پرنسسم ميخونيد ، برامون دعا كنيد اين مدت باقي مانده هم به خير و خوشي بگذره برامون ، ما هم هميشه دعاگوي همه دوستان هستيم . 

سلام شب تون به خیر دوستان امروز دوباره سونو شدم روز 10 سیکل و همون 6 تا فولیکول بود...به ترتیب ...

اتريسا جون خيلي خوشحال شدم حتما تا يكشنبه سايز فوليكولات بيشتر ميشه عزيزم🙏😍

لاله جون آخه فاکتورای دیگش پایینن من شخصا نتونستم نظر درست درمون بدم...... فکر کنم مینورم بود البته ...

غلظت خون و کمبود اهن تناقضی ندارن با هم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ممنون از راهنماییت عزیزم بله عزیزم می دونم از جهت طبع شناسی تو این دسته هستم ،ولی از نظر ...

یه ارتباط کلی وجود داره اونم اینه که افرادی که طبع گرم و تر دارن ، غلبه ی دم(خون) یعنی همون غلظت خون پیدا میکنن و همین طور اونایی که طبع گرم و خشک دارن ، به علت خشکی طبع دچار غظت خون میشن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ای بابا! من هروز دارم میخورم! چه ضرری داره؟ ای خدا! من فکرمیکنم اسیدفولیک اضافه اش دفع میشه! 

سر خود میخوری؟
شاید مشکلی بوده که دکتر برات تجویز کرده
اگر مشکلی نباشه، همون فولیک 1 کافیه
تازه توی یدو فولیک هم یه دوزی هست فکر کنم 400 میکرو گرم باشه
دفع نمیشه
اتفاقا انباشت میشه