2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
از طرفی تعداد گلبولهای قرمزشم بالاست.... باید یه دکتر خوب بتونه تجویز درست رو بده.....

اتفاقا خوبه بره دکتری که سر دربیاره. منم جواب آزمایشم شنبه میاد. میبرم دکتر متخصص خون و آنکولوژی! گاهی احساس میکنم الانه که غش کنم! گاهی بشدت سردم میشه! نمیدون چی درسته و چی غلط! باید برم ببینم دکتر چی میگه. به دکترهای زنان هم کاملا بی اعتمادم! تخصص خودشونو درست بلد نیستن، دیگه چه برسه به مباحث مربوط به تخصص خون و غدد!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزيزم چرا فميبيون ١ گير نياوردي ، بزرگترين داروخانه شهرتون حتما داره ، من هم از اول بارداري خوردم بع ...

میدونم عزیزم قبلا تعریفشو توسایت خونده بودم. والا همسرم یکی دو جا سر زده. خیلی سرش این روزا شلوغه و شبا سرد میشه جایی در نمیایم. فرداصبح خونه ست. حتما میگم بره پیدا کنه. صددرصد پیدا میشه. ممنون که اون روز یادآوری کردی این مکملو. تو گوگل هم ترکیباتشو سرچ کردم. برای سه ماهه اول خیلی خوبه و دوز ویتامیناش هم مناسبه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرا دیگه هیچ امیدی به من نیست.این دکترم هم گفت من اصلا با ختم بارداری موافق نیستم چون جنین در حال ...

ثمین جان توکلت بخدا حالا دوباره کی باید بری دکتر وسونو؟

ان شاءالله شروع کن به رشد کردن

مادرشوهر م تعریف میکنه جاریش  همین مدلی،بود جنین رشد نمی کرده لک بینی هم داشته البته طبیعی باردار شد بود اون زمان یه ماما قدیمی بهش میگه  هر روز عصاره قلوه گوسفند بخور این هم هر روز میخوره ک بعد میره دکتر همجیزش خوب بود  البته اون زمان سونو گرافی نبود اما دکتر اینقدر ماهر بود ک فهمید رشد جنین کنده الان  پسرش بزرگ ماشالله ولی ریز میز هست زن هم داره 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
پريا جون جز پرگويس داروهات  چي بوده؟

هیچی،،،فقط روزی دوتا پرگوریس،،،دو. تا قرص گلوکوفاژ

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

آنا جون و بقيه اين ازمايش منو ببينيد

من فوليك اسيد ميخورم 

به دكتر محل كارم كه اين چكاپو ازمون گرفت و بهم گفت تالاسمي مينور داري گفتم درمانش چيه گفت هيچي

ولي من همسرم از كانادا قرص اهن گرف برام چون ميگن داروهاي اونجا خوبن

من انتقالم اسفنده خيلي ميترسم كم خوني باعث منفي شدنم شه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ثمین جان توکلت بخدا حالا دوباره کی باید بری دکتر وسونو؟  ان شاءالله شروع کن به رشد کردن &n ...

توکلم که به خداست نهایتا همه چیز دست خداست ولی واقعا خیلی دردناکه بعد اینهمه ضجر آخرم هیچی.عصاره قلوه گوسفند چی هستش اصلا خواهری؟همون قلوه ی گوسفند رو کباب کنم بخورم افاقه میکنه؟باور نمیکنی اگر الان بهم بگن بدترین چیز دنیا رو هم بخور جنین رشد میکنه میگم باشه میخورم من برا این بارداری خیلی ضجر کشیدم خیلی اذیت شدم دلم نمیخواد هیچ جوره از دستش بدم خدا به همین وقت اذان به دادم برسه فقط ی رحمی بکنه بهم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون و بقيه اين ازمايش منو ببينيد من فوليك اسيد ميخورم  به دكتر محل كارم كه اين چكاپو ازمو ...

اسید فولیک میخوری دیگه یدوفولیک نمیخوری؟میبینی که من با این مشکل باردار شدم ولی چه باردارییییییییییی خدا به هیچکس این بدبختی رو نشون نده دقیقا از روز انتقالم گرفتارم تا امروز .من گفتم خدایا بهم ی بچه ی سالم بده نگفتم که خدایا فقط باردار بشم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من هميشه بدنم گرم گرمه و خفه دارم ميشم ولي دست پام مث يه تيكه يخه

دقیقا مثل من.همیشه حس میکنم دارم آتیش میگیرم حتی تویه زمستون تاپ و شلوارک تنم میکنم انقدر گرمم میشه

اینجا بودنم استرسم رو بیشتر میکنه خوندن از اینهمه مشکلات راهو قرص و آمپول و سونو بدجور ریختم به هم. میخوام فکرو ذهنم رو روی این تمرکز کنم که بهش میرسم مطمئن باشم این راهی که دارم میرم با بچم برمیگردم. و تو همین سیکل بهش میرسم خودم رو بسپارم به خدای مهربونم تا بهترینا رو بذاره پیش پام و از هر چیز بوقتش باخبر بشم.براتون دعا میکنم برام دعا کنید.به امید روزی که بیایم و یکی یکی خبر خوش بهم بدیم.بخاطر راهنماییا و پاسخگویی خوبتون ممنونم.منم این راهو امتحان میکنم و خبرشو بهتون میدم.انشالا دوقلو بیارم براتون.دوستون دارم.فعلن بای