2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
دوستانی که انتقال ناموفق داشتن میشه لطفن بگین مثل من بودین....غم عالم تو دلمه....اصلن جلو اشکامو نمی ...

فدات شم طبیعیه
سعی کن گریه کنی تا خالی بشی
اگه اهل دعا و نیایش هستی، اونم خیلی کمک کننده اس
مورد مهم دیگه اینه که باید حتما و حتما سرت رو گرم کنی تا فکرت مشغول باشه و به این مساله خیلی فکر نکنی

عزیزم جنین فریز داری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
الان دارم ازمایشهایه انعقادی و خونیمو میبینم کلی H و L داره ولی دکتر به من گفت خوبه منم توجه نکردم ح ...

ثمین جون مگه نگفتی مینور هستی این L که تو آزمایشت هست مربوط به همونه

خدایا شکرت😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هموگلوبین 10.1 که زده پایین/HEMATOCRIT 31.4اونم زده پایین/MCV 59.9 اونم زده پایین/MCH 19.3 اونم زده ...

کم بودن این ایتما هم یعنی یه کم کمبود اهن داری
کمبود اهن مشکلی ایجاد نمیکنه
اما قطعا در طول بارداری باید مکمل داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون افرادی که بیش از حد احساس سرما می کنند می دونی تو کدوم دسته قرار می گیرند؟ من حتی تو تابست ...

از نظر طبع؟
سرد هستن
مخصوصا دست و پا محل اصلی سنجش هست

اگه پوست روشن و لطیف دارین، موهاتون نازکه و تقریبا روشن، روی زبونتون سفیدهو نبضتون کند و ریزه و قوی نیست ، طبعتون سرد و تره

از نظر طبع؟ سرد هستن مخصوصا دست و پا محل اصلی سنجش هست اگه پوست روشن و لطیف دارین، موهاتون نازکه ...

لاله جون

ممنون از راهنماییت عزیزم

بله عزیزم می دونم از جهت طبع شناسی تو این دسته هستم ،ولی از نظر کاهش یا افزایش گلبولهای قرمز که آنا جون اشاره کرده بود مد نظرم هست

چون من الان هفته ای یه دونه آمپول نوروبیون می زنم که حاوی ویتامین B12هست ،گفتم نکنه دارم برعکس عمل می کنم.....خخخخخخخخ

نه تو آزمایشگاه معتبری آزمایش داده.بعد اینم چهارمین آزمایشش بوده.همشون مورفولوژیش خوب بوده.اما توی ا ...

عزیزم من نمیدونم چه جوری بگم آزمایشگاه معتبر ملاک نیست آزمایشگاهی که مخصوص مرکز ناباروری باشه ملاکه چون باید شمارش توسط متخصص و با چشم مسلح باشه نه اینکه شمارش با کامپیوتر باشه......

عزیز دلم همسر منم تو یکی از بهترین آزمایشگاههای تهران آز داده بود اما مورفوش عالی بود بعد تو ابن سینا یک شد.....

پس دوباره تکرار میکنم معتبر بودن ملاک نیست نحوه شمارش مهمه!!!!!

آزمایش اسپرم تو بهترین بهترین آزمایشگاه غیر ناباروری هم باشه اعتباری نداره!!!!!

خصوصا تو زمینه مورفو.....

عزیزم ببین من خودم از این میگنا زیاد شنیدم و چندین سالم حروم شد......

تا وقتی همه چی بررسی نشه نمیشه نظر داد که یکی مشکلی داره یا نه......

خیلی از دوستان خیلی چیزارو بررسی کردن نهایتشم مشکل خودشو نشون نداده پس نمیشه بدون بررسی هیچ نظری داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه تو آزمایشگاه معتبری آزمایش داده.بعد اینم چهارمین آزمایشش بوده.همشون مورفولوژیش خوب بوده.اما توی ا ...

طبق این آزمایش شانس طبیعیم داری چه برسه میکرو.....

اما مهم اینه بشه رو این آز حساب کرد یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون افرادی که بیش از حد احساس سرما می کنند می دونی تو کدوم دسته قرار می گیرند؟ من حتی تو تابست ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت اما معمولا جزء طبع سردن اما خوب برا نتیجهگیری فقط احساس سرما نیست.....

سایت طبایع دات آی آر رو مطالعه کن شاید کمکی کنه.....

tabaye.ir

این یعنی یه مقدار غلظت خون داری اسپرین و هپارین نداری ثمین؟

لاله جون آخه فاکتورای دیگش پایینن من شخصا نتونستم نظر درست درمون بدم......

فکر کنم مینورم بود البته اگه اشتباه نکنم......

لاله جون ممنون از راهنماییت عزیزم بله عزیزم می دونم از جهت طبع شناسی تو این دسته هستم ،ولی از نظر ...

جیگر انقدری پیشرفت نکردم ارتباط طبع و گلوبولهای قرمزو پیدا کنم.......

خخخخخخخخخخ....

عزیزم من روزی 1دونه یدوفولیک میخورم 

دکتر من گفته یدوفولیک رو صبح بخور و اسیدفولیک 5 رو شب! شما الان نیاز زیادتری به اسیدفولیک داری بهتره 5 هم بخوری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم فولیک 5 فقط برای کسانی هست که مشکلی داشته باشن در زمینه مغز و اعصاب و دکتر مغز و اعصاب تجویز ک ...

ای بابا! من هروز دارم میخورم! چه ضرری داره؟ ای خدا! من فکرمیکنم اسیدفولیک اضافه اش دفع میشه! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ای بابا! من هروز دارم میخورم! چه ضرری داره؟ ای خدا! من فکرمیکنم اسیدفولیک اضافه اش دفع میشه! 

یاس عزیزم من به خاطر این فاکتورش به شک افتادم بگم فولیک براش خوبه یا نه...

آخه فکر کنم مینورم بود....

این عدد متوسط حجم گلبول های قرمز را نشان می دهد و یا متوسط فضایی که هر گلبول قرمز اشغال می کند. مقادیر غیرطبیعی MCV می تواند نشانگر کم خونی و یا سندرم خستگی مزمن باشد. در نوعی از کم خونی که به دلیل کمبود اسید فولیک و یا کمبود ویتامین ب12 ایجاد می شود، حجم گلبول های قرمز بیشتر شده و شاخص MCV از محدوده طبیعی بالاتر می رود. اما در کم خونی فقر آهن وضعیت برعکس است و با کوچکتر شدن گلبول های قرمز و کاهش حجم آنها، شاخص MCV از محدوده طبیعی کمتر خواهد شد