2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
هموگلوبین 10.1 که زده پایین/HEMATOCRIT 31.4اونم زده پایین/MCV 59.9 اونم زده پایین/MCH 19.3 اونم زده ...

عزیزم لینک بعدیو میذارم سایت خوبیه.....

به زبون ساده توضیح داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

http://www.labworld.ir/مطالب/item/89-cbc.html

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لینک بعدیو میذارم سایت خوبیه..... به زبون ساده توضیح داده.....

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخه اینهمه های و لو حتما مشکلی هست دیگه .دریغ از ی آس اس آ

عزیزم فقط تعدلد گلولولهای قرمزت زیاده.....

ظاهرا بقیه رو که گذاشتی پایین هستن....

شاید آسپرین برات نیاز نباشه.....

باید دکتر نظر بده....

توضیح ام سی وی:

این عدد متوسط حجم گلبول های قرمز را نشان می دهد و یا متوسط فضایی که هر گلبول قرمز اشغال می کند. مقادیر غیرطبیعی MCV می تواند نشانگر کم خونی و یا سندرم خستگی مزمن باشد. در نوعی از کم خونی که به دلیل کمبود اسید فولیک و یا کمبود ویتامین ب12 ایجاد می شود، حجم گلبول های قرمز بیشتر شده و شاخص MCV از محدوده طبیعی بالاتر می رود. اما در کم خونی فقر آهن وضعیت برعکس است و با کوچکتر شدن گلبول های قرمز و کاهش حجم آنها، شاخص MCV از محدوده طبیعی کمتر خواهد شد.

ثمین حون طبق این توضیح به نظر میاد آهن نیاز داری اما باید دکتر بتونه تفسیر کنه.....

ظاهرا اگه بالا بود فولیک اسید و ب۱۲ تجویز میشد......

اما بلزم میگم تفسیر این تستها انقدرام راحت نیست چون با هم مقایسه میکنن......

ثمین جون من حدسم اینه کم خونی داری.....

فقط یه جا گفته تعداد گلوبولهای قرمزت زیاده.....

عزیزم حتما امروز دکتر رفتی این آزتم ببر شاید نیاز باشه به جای فولیک اسید برات آهن تجویز کنه.....

اما به نظرم یه آز جدید بده چون الان بارداری شاید خیلی فرق کرده باشه.....

نمیخوام تجویز غلط برات بشه....

عزیزم اگه این آزمایشو غیر مرکز ناباروری داده که خدسم همینه احتمال ۹۹ درصد شرایطش بدترم هست..... این ...

نه تو آزمایشگاه معتبری آزمایش داده.بعد اینم چهارمین آزمایشش بوده.همشون مورفولوژیش خوب بوده.اما توی اولین آزمایش همه چی خوب بود جز تعداد ۵ ملیون بود بعد دارو تقویتیو اینا که داد چیزای دیگم اومد پایین.الان بنظرت آن جون طبق این آزمایش خودم مشکلی میگن ندارم امیدی هست که میکرو موفقیت آمیز داشته باشم

توضیح ام سی وی: این عدد متوسط حجم گلبول های قرمز را نشان می دهد و یا متوسط فضایی که هر گلبول قرمز ...

آنا جون

افرادی که بیش از حد احساس سرما می کنند می دونی تو کدوم دسته قرار می گیرند؟

من حتی تو تابستون هم جلوی مستقیم باد کولر قرار نمی گیرم

لاله جون والا برا من و همسرم هر دومون پنج تجویز شده بود که وقتی mthfrم هم جهش رو نشون داد برا اونم ف ...

اره این مورد رو فراموش کردم
درسته کسی که مشکل جهش ژن مربوط به غلظت خون داره برا اونم فولیک 5 تجویز میشه

اما ثمین جون نداره این مشکل رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
امروز قراره ساعت 2باز برم پیش ی فوق تخصص نازایی ببینم نظر اون چیه.والا اینقدر این دکتر اون دکتر رفتم ...

ثمین جون به نظرم نکن این کار رو
الان با حس خوبی که دکتر بهت داده ارامش بیشتری داری
از کجا معلوم این دکتر چی بگه؟ شاید باز روحت رو بریزه به هم

واقعیت اینه که در نهایت باید صبر کنی تا هفته ی ده فدات شم
پس استرس اضافه برا خودت درست نکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

lili جان منم منفی شدم برای بار دوم تازه یه دخترم از دست دادم یه روز گریه کردم, خوب طبیعیه اما دوباره خودمو جمع و جور کردم آخه زوری که نیست باید خدا بخواد, حالا چه ناراحت باشیم چه نباشیم اتفاقی که باید می افته حتی حفظ روحیه خیلی کمک کننده تر هم خواهد بود, پس غصه ی گذشته رو نخور, الکی هم سر هورمونا نذار قوی باش و ادامه بده دنیا که آخر نشده ما وظیفه داریم تلاشمون رو بکنیم و نتیجه رو به خدا بسپاریم همین

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو