2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
پیشش نرفتم اما شناخت کافی دارم از روال کارش

وای لاله جون اومدی،،،پست های منو دیدی؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لاله جان کجایی؟؟کاش شما هم بیای یه نظر بدی،،،چقدر امشب غم داره دلم😢

فدات شم خیلی نارات شدم
دلت غمگین نباشه و توکل کن به خدا

عزیزم یه چیز به نظرم میرسه، اونم اینه که شما چون عدد ذخیره ات کم بوده شاید بهتر بود به جای پرگووریس فقط دارهایی که اف اس اچ دارن داشته باشی
چون ال اچ هورمونیه که ترشح زود هنگامش میتونه عامل کم شدن فولیکول ها باشه

الان راهی که داری اینه که به هیچ وجه سینال اف نخری
لطفا نخر
ازاد گونال بخر
سینال همون گوناله اما ایرانیش

من نمیفهمم چرا این دکترا غم ما رو نمیخورن و داروی چرت و پرت ایرانی میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم خیلی نارات شدم دلت غمگین نباشه و توکل کن به خدا عزیزم یه چیز به نظرم میرسه، اونم اینه که ...

واقعااا،،،،گونال برم داروخانه میده؟؟؟قیمتشو میدونی؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من اون سری به دکترم گفتم هر دارویی میدی خارجی باشه،،،،به خدا امروز انقدر شکه شدم گیج بودم اصلا،،،،،نپرسیدم این خارجی یا ایرانی،،،ستروتاید و مریونال چی؟اونا خوبن؟؟

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت امید زندگی عزیز دعا میکنیم

انا جان باید منتظر لخته باشم...یا ساک جنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای انتقال بعدم جز کاریوتایپ . ایمنی و انعقادی ...

عزیزم ایمنی انعقادیا.....

هیسترو داشته باشی خوبه رحمت کامل بررسی میشه.....

خراشم میدی.....

به طبعت و تغذیتم برس.....

ورزشم بکن....

ایشالله با همینا مشکلت رو میشه و راحت کنترل میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من چی بخورم تو این پنج روز فولی هام زیاد شه و کیفیتشون خوب شه؟؟؟امیدی هست اصلا😢😢

آب زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماهی.....

سفیده تخم مرغ.....

چهارمغز.....

پیاده روی داشته باش تو خونه ولی کار سنگین نکن.....

جارو هم نکش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایرانیه ۰/۱ میلی گرمه یعنی ۱۰۰ میکرو گرمه دو برابر ۵۰ میکرو گرم میشه...... من خارجی نداشتم کلا اما ...

روی بستش قرص من نوشته 50 میکروگرم فکر کنم ایرانی باشه عکسش رو میزارم

خدایا شکرت😙

خانمها از قرصی که برای تیرویید استفاده میکنید حتما حتما خارجی بخرین.مامانم یه مدت ایرانی استفاده کرد هیچ تاثیری نداشت دکتر گفت این قرصو فقط باید خارجیشو استفاده کرد

مامان مهربون و دوست داشتنی من فردا نوبت سونو دارم..چقدر شما خوبید که هنوز به ما سر میزنید و پیگیر هس ...

Atrisa جون

ایشالا که یه مامان خوب و دوست داشتنی می شی،از رحمت خداوند نباید ناامید شد

سلام ب همه ی دوستان خوبم، آنا جون،لیلا،مامان سبحان ،افسون،مرمر،یاس و........

ان شالله ک همگی خوب و خوش باشین،دلم براتون تنگ شده بود، خیلی از صفحاتو نخوندم فقط ی پستی از مامان سبحان دیدم ک نوشته بود یاس طبیعی باردار شده،خیلی برات خوشحالم ان شالله روزی بقیه منتظرای تاپیک

اللهم صلی علی محمد وآل محمد