2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آنا جون می شه بگی عمل بد سزارین چیجوری باعث ناباروری می شه؟ تا حالا نشنیده بودم

عزیزم بستگی داره عمل اگه بد باشه میتونه باعث چسبندگی و مشکلات زیادی بشه.....

وقتی یه عمل آپاندیس میتونه مشکل ساز بشه یه عمل سزارین بدم میتونه کلا منظورم عمل باز تو منطقه ای که بتونه منطقه مورد نظر ما رو تحت تاثیر قرار بده بود.....

من کسیو سراغ دارم زایمان بارداری اولش که طبیعیم بوده بد بوده و باعث ناباروریش شده و برا بچه دوم کلی تو دردسر افتاده.....

دکتر داریم جوری سزارین میکنه یکی دو روز بعد عمل سرپا هستی اما دکتر داریم جوری عمل میکنه تا مدتها درگیری.....

خوب باید فرقی بین عوارضشم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر مهز افزا که میگفت دو تاش با هم شیاف هم به فاصله 8ساعت با امپول یعنی میشد روزی  3 بار پروژ ...

حالا من چیکارکنم به نظرتون صبح ساعت 9 ی دونه امپول زدم ساعت 3 بعدظهرم 1دونه شیاف گذاشتم حالا 9شب دوتا امپولو با هم بزنم چطوری تنظیم کنم؟3صبح هم باید شیاف بزنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هر امپول 50 میلی معادله با یه شیاف 400 میلی چون مقدار جذب شیاف کمتره از امپول بنابراین به دوز ...

متوجه شدم عزیزم مرسی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
روند درمانی تورک آنا ادامه: خلاصه بعد عمل لاپرا که با هیسترو و خراش همراه بود وارد سیکل شدم و به ...

فدات عزیزم ممنون از توضیح کاملت عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان نمیدونم پس چرا دکتر گفتش که کنسل کن اما بعد گفت نه حالا تا چهارشنبه داروتو ادامه بده..به تن ...

atrisa جون

چرا گفتن باید سارو بگیری؟

مگه رحمت چه مشکلی داره؟

خیلی ناراحت شدم عزیزم

دقیقا....... خداییش دکتر منم از این نظر خیلی خوبه...... نمیگم بی قصوره..... یا ممکن نیست به بد خل ...

کاملا درست میگی
خدا سلامت نگه داره دکترایی که مثل دکار شما باعث ارامش بیمار میشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
atrisa جون چرا گفتن باید سارو بگیری؟ مگه رحمت چه مشکلی داره؟ خیلی ناراحت شدم عزیزم

مرمر جان مرسی عزیزم.. خب 4 بار انتقال منفی داشتم و البته اندومتریوز که جراحی شدم ولی خب همچنان چسبندگی و...هست البته چسبندگی لگن و روده هست بیشتر..نمیدونم دکتر ر ز ا ق ی گفتن که اگه میخوای شانستو بیشتر کنی این راه رو هم میشه انتخاب کنی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
حالا من چیکارکنم به نظرتون صبح ساعت 9 ی دونه امپول زدم ساعت 3 بعدظهرم 1دونه شیاف گذاشتم حالا 9شب دوت ...

عزیزم ۹ شب ۱ آمپول بزن.

فردا ۵ صبح ۱ شیاف بزن و ۱ ظهرم یه شیاف دیپه و ۹ شب آمپولتو بکن دو تا.....

دیگه برنامتو از فردا اینطوری بکن.....

۹ شب دو تا آمپول

۵ صبح و ۱ ظهرم یه شیاف.

ساعت ۹ شب برا تزریق آمپول برات خوبه؟

اگه خوب نیست بگو ببینم چطوری میشه جابجاش کرد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نوشتم اون بالا حالا حتما میرسی بهش میخونی , بازم مینویسم. سری اول منوگان و گونال و ستروتاید 3 تخمک 1 ...

اره عزیزم دیدم ممنون
گلم قبل از سیکل هات مکمل مصرف کردین ؟خیلی تاثیر داره رو کیفیت و تعداد جنین

لاله جان نمیدونم پس چرا دکتر گفتش که کنسل کن اما بعد گفت نه حالا تا چهارشنبه داروتو ادامه بده..به تن ...

ممکنه به خاطر یکدست نبودن سایز فولی ها گفته باشه

حالا من چیکارکنم به نظرتون صبح ساعت 9 ی دونه امپول زدم ساعت 3 بعدظهرم 1دونه شیاف گذاشتم حالا 9شب دوت ...

امروز طبق همین چیزی که گفتی پیش برو
از فرا دو تا امپول رو با هم بزن

سلام  

سلام به روی ماهت عزیزم.....

خوش اومدی.....