2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
عزیزم منم ای اس آرم بالا بود همون انوکسان کفایت میکنه نگران نباش...... منم به خاطر معدم کلا آسپرین ...

آنا جون

ESR رو پیگیری کردی،چون دکتر زرنانی به من گفت یا بدن عفونت داره یا یه جای بدن ملتهب شده

می خواستم بدونم اگر پیگیری کردین ،نتیجه پیگیریتون چی بود؟

عزیزم کاش تماس میگرفتی با دکترت شاید داروتو عوض میکرد بوسرلین دیفرلین اینا رو میداد فدات شم

لاله جان عزیزم یعنی سینافکت بدرد نمیخوره؟! وای چیکار کنم دکترم اصلا تلفن جواب نمیده منم داروهامو گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من فكر ميكنم گاندي خيلي بهتره درصورتي كه بهمن بهم خيلي نزديكه

Nana جون

من شنیدم جنین شناس بیمارستان گاندی خیلی حرفه ای هستش

یکی از دوستانم که دوقلو باردار بود می گفت دو دفعه تو گاندی پانکچر انجام دادم که دفعه اول مشاوره انجام دادم باجنین شناس گفت زیاد امیدوارکننده نیست که می گفت انتقال ندادم،اومدم خودم و همسرم رو حسابی تقویت کردم با زپانکچر انجام دادم که می گفت این سری جنین شناس رضایت داشت و گفت عالیه

که براش دو تا انتقال داده بودن و دوقلو بارداربود.

آنا جون عزیزم تو سونوی من نوشته جفت citrocular و گرید صفر یعنی چی؟ البته اگه درست نوشته باشم

عزیزم شما چند هفته هستی؟ سونوی شما چطور بود؟ قلب جنین رو دیدن؟ این هفته های اول خیلی سخته!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون من tsh 3 هست دکتر زنانم گفت مشکلی نیست به نظرت برم پیش دکتر غدد

عزیزم حتما برو یه دکتر داخلی یا غدد خوب. tsh قبل از اقدام به بارداری باید زیر 2.5 باشه. اونم شما که میخوای میکرو کنی حتما باید زیر 2 باشه. دکترای زنان این مواردو سردرنمیارن. وای خدا چقدر حرص میخورم ازدست این دکترای زنان!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام بچه ها خوبین؟همسایه ما بعد چن وقت دوقلو باردار شده الان تو6 ماهه چند روزه بستریه حالش خوب نیس شماها ک دلاتون پاکه براش دعا کنین لطفا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ثمین عزیز الان که چند روز لکه بینیت کامل قطع شده مطمئن باش رشدش دیگه زیاد میشه و خودشو سفت کرده، خدا ...

نمیدونم بخدا از دیشب تا حالا یک ثانیه هم اشک چشمم خشک نشده.دیگه توانی برای ادامه ندارم اخه چرا هرچی سنگه واسه پایه لنگه.اینهمه ضجر بکش آخرم هیچی؟خیلی راحت میگه من به این بارداری امیدی ندارم خیلی خسته شدم بخدا از مبارزه خسته شدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین عزیزم واسه آرامش قلبت فقط میتونم دعا کنم اما تا لحظه آخر ناامید نشو، آی که چقدر دلم میخواد دوهف ...

مرسی خواهر گلم.ببخشید همتون رو با حرفام ناراحت کردم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمین عزیزم بخدا برا خبر بارداریت بعد اینهمه مشکلات خیلی خوشحال شدم الانم ک با خبری ک دادی خیلی برات ناراحت شدم ایشالا ک اتفاق خوب برات بیفته عزیزم دلت آروم باشه من حس میکنم نی نی برات میمونه ب امید خدا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
لاپرا از اين دسته عملها رو واقعا پيش يه پزشك متبحر انجام داد من ارديبهشت هيسترو شدم الان بهم ميگن ا ...

من شخصا اعتقاد دارم هر کاریو باید به متخصصش سپرد.......

من که لاپراهیسترو رو با دکتر خز علی انجام دادم.....

اولا دوست نداشتم دوباره کاری بشه در ضمن شنیده بودم دکتر زنانم تا حدی میتونی لاپرا کنه و اگه درگیری اندومتریوزم بیشتر باشه یا مثلا روده و لگن و جاهایی غیر تخمدان و لوله ها درگیر باشن بعدش ارجع میده به متخصص منم گفتم چه کاریه دوبار چون میدونستمم من لگنم درگیره دیگه دکتر زنانمم توصیه کر یه باره با خز علی انجامش بدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی خواهر گلم.ببخشید همتون رو با حرفام ناراحت کردم 

ثمین جووون عزیزم اصلا ناراحت نباش خدا این نی نی بهت داده پس ب خودش توکل داشته باش و بسپار ب خوده خدای مهربونمون ....مهم اینه ک ساک رشد کرده اصلا نگران نباش ایشالا ک همه چی خوب داره پیش میره شما هم اصلااااااااااااااااا استرس نداشته باش بببین خدایی نکرده این استرس خراب میکنه همه چیو...خدا پشت و پناه خودت و نی نی خوشگلت

هفته گذشته هشتمین انتقالمم منفی شد و الان 6 تا فریز دارم که کیفیت خوبی ندارن به نظرتون بزم برای انتق ...

عزیزم علت منفیاتو پیدا کردن یا فقط پشت سر هم انتقال دادن؟

یعنی آزهای تکمیلیو انجام دادی؟

هیسترو شدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کيفيتشون عالیه دوتا بلاست داشتم و 2 تا دیگه کامپکت بودن که نشد سرياي فیلم همین طور البته دو انتقال ق ...

عزیزم کاریوتایپ انجام دادین؟