2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کيفيتشون عالیه دوتا بلاست داشتم و 2 تا دیگه کامپکت بودن که نشد سرياي فیلم همین طور البته دو انتقال قبليم مثبت شدن که یکیش قلب تشکیل نشد یکی ديگم فقط جفت رشد کرد ، دیگه نمیدونم چیکار کنم ، اهدایی دوست نداریم 

کيفيتشون عالیه دوتا بلاست داشتم و 2 تا دیگه کامپکت بودن که نشد سرياي فیلم همین طور البته دو انتقال ق ...

شاید جنین ها مشکل ژنتیکی داشته باشن به هر حال تا آخرین دونه تخمکی که داری تلاش کن وقتی آدم خودش تخمک داره چه کاریه اهدایی 

خدایا شکرت😙

کاريوتايپ خوب بوده ، دکتر میگه بعضی اسپرم و تخمک به هم از نظر ژنتیکی نميخورن واسه شما به همین دلیل نمیشه یا پوچ میشه ، البته اون سری قبل که میشدن سرم داشتم ولی ایندفعه کلروکين بهم داد ، بنظرت بزم برای جنین فريزي که دارم البته کيفيتشون گفت متوسط رو به پايينه

کيفيتشون عالیه دوتا بلاست داشتم و 2 تا دیگه کامپکت بودن که نشد سرياي فیلم همین طور البته دو انتقال ق ...

خودت تخمك هات خوبه چه دليلي داره اهدايي بگيري

انشالله كه با همين جنينات مامان ميشي🙏

از دکترم راضیم آزهای روتین هم مثه بقیه مراکز ناباروریه ولی اطرافیان همش گیر میدن که دلیل عدم موفقیت ...

به نظرم ازهایی که اینجا انا جون و بقیه دوستان توصیه کردن انجام بدین
یه هیسترو هم بد نیست بیاین شمال تو مرکز مهر با خود دکتر مهر افزا یا دکتر ظهیری انجام بدین

بعدا تصمیم بگیرین برای میکرو اونجا ادامه بدین یا همین جا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

دکتر میگفت چون تخمک ممکنه نداشته باشی یا جنينات کم هستن نمیشه این کار کرد ، مشاور ژنتیک آبم سینا که رفتم اونم اینو بهم گفت ، بنظر خودم رحمن مشکل دارن ، ولی هيسترو کرد گفت مشکلی نداری اندومترم که خوب بود امپولم تو رحم تزریق کرد و خراشم داد ولی نشد، تنها این سری سرم نداشتم ولی سرياي قبل داشتم که مثبت میشد ولی سقط ميشدن

فيلم و عكس هيستروي منو ببيني هيچ مشكلي نيست🤪🤪🤪🤪🤪🤪

😵😵😵😵😵😵
😵😵😵😵😵😵
یعنی تو فیلم هیسترو چیزی تحت عنوان فیبروم وجود نداشت و برنداشتن بدن پاتولوژی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو