2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگفتی شما وظیفه ات رو انجام بده حق انتخاب رو بذار به عهده ی خود بیمار!! شما اگه دوست نداری ج ...

😂😂😂 گل گفتی!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم شوهرم سالمه خودم هم عکس رنگی گرفتم هیچ نشکلی ندارم الان چند ساله که هر روز حداقل 45 دقیقه رو پ ...

خوب همین که پاک شدی اقدام داشته باشین. تو هفته دو سه بار اقدام داشته باشین. ان شالله طبیعی باردار میشی. با سونوگرافی سریالی هم میشه روز دقیق تخمکگذاری رو پیدا کرد.

خوب همین که پاک شدی اقدام داشته باشین. تو هفته دو سه بار اقدام داشته باشین. ان شالله طبیعی باردار می ...

خودم حس تخمکگذاری دارم اما فکر میکنم رشدشو ن کامل نیست اینهمه امپول زدم دو تا تخمک شد البته بیشتر هم بود رشدشون خوب نبود 

خدایا شکرت😙
خودم حس تخمکگذاری دارم اما فکر میکنم رشدشو ن کامل نیست اینهمه امپول زدم دو تا تخمک شد البته بیشتر هم ...

در هر صورت ان شالله با همین دوتا تخمک بارداربشی.

ذخيرم پایین اومده و fsh بالای ولی 10 تا تخمک داشتم که 10 تاش جنین شد 

اینم اضافه کنم من قبلا هیچ مشکلی نداشتم همسرم اسپرمش زیر یک میلیون هست که با آمپول میشه 4 میلیون خودمم از بس پانکچر شدم ناقص شدم