2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
شرایط و روال کار اونجا چطور بود؟ بررسی ها ازهایی که میگرفتن توجه دکترا اینا خیلی مهم هستن اگه اکی ...

از دکترم راضیم آزهای روتین هم مثه بقیه مراکز ناباروریه ولی اطرافیان همش گیر میدن که دلیل عدم موفقیت ات به خاطر اینه که رویان اردبیل رفتی ولی اگه تهران یا رشت میرفتی اینجوری نمیشد در حالی که من مقایسه کردم هرکاری که رویان تهران میکنه اینجا هم همونو انجام میدن حتی گفتم یکی از مامانای نی نی سایتی(ثمین جون)ابن سینا میرفت ولی 12بار انتقالش منفی شد بار 13موفق شد حالا موندم چیکارکنم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
بله شوهر دكتر رزاقي جنين شناس بهمنه من از بيمارستان بهمن خوب نشنيدم براي انتقال دوستم دو تا بسته ج ...

جدی؟؟؟ناراحت شدم..نانا جان پس شما گاندی رو انتخاب کردید؟؟جابجایی جنین دیگه چرااا آخه؟؟

من هیسترو شدم با دکتر رزاقی البته عملم لاپارا هیسترو بود که کات کردن لوله با دکتر پادمهر بود اما همزمان هیسترو شدم و سپتوم رو تو گزارش دکتر رزاقی نوشته شده کامل برداشتن اما بعدش که گفتم علت منفی شدنها چیه گفتش که فضای رحم کوچیکه درصورتیکه همیشه سایزش نرمال بوده پس چطور سپتوم رو کامل برداشتن بعد بازهم رحم کوچک هست؟؟پس یعنی دکتر ر ز ا ق ی درست انجام ندادن عمل رو..ای وای...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟؟؟ناراحت شدم..نانا جان پس شما گاندی رو انتخاب کردید؟؟جابجایی جنین دیگه چرااا آخه؟؟ من هیسترو ...

نميشه گفت عمل اشتباه انجام داده شايد واقعا درست ميگن

اگه سپتوم مونده باشه كه تو سونو  معلوم بشه فكر نميكنم مونده باشه

من اگه دكتر قبول كنه گاندي ميرم

لاپرا از اين دسته عملها رو واقعا پيش يه پزشك متبحر انجام داد من ارديبهشت هيسترو شدم الان بهم ميگن ا ...

گلم هیسترو  یه چیز تشخیصیه عیبی نداره، کی برات تشخیص داد که باید هیستزو بشی کی برات عمل کرد؟ 

نميشه گفت عمل اشتباه انجام داده شايد واقعا درست ميگن اگه سپتوم مونده باشه كه تو سونو  معلوم بش ...

آهان مرسی عزیزم..فکر نکنم دکتر قبول نکنن چون گفتن فرقی نمیکنه...پس با این حساب شما گاندی پانکچر میشید به سلامتی..حالا باز هم من ویزیت شدم در اینباره میپرسم از دکتر...دیگه وسط این مشکلات این دغدغه ها خیلی ازاردهنده س..خدا خودش رحم کنه بهمون..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
گلم هیسترو  یه چیز تشخیصیه عیبی نداره، کی برات تشخیص داد که باید هیستزو بشی کی برات عمل کرد؟&nb ...

دكتر انصاري مطب اقصي

تشخيص فيبروم دادن كه بايد برداشته بشه

الان  ميگن اصلا فيبروم نداشتي😬😬😬😬

آهان مرسی عزیزم..فکر نکنم دکتر قبول نکنن چون گفتن فرقی نمیکنه...پس با این حساب شما گاندی پانکچر میشی ...

دكتر كه كارش يكيه مهم جنين شناسه

ميري تو مطب كلي سوال تو ذهنته مياي بيرون ميبيني خيلياشو نپرسيدي اينبار بايد رو كاغذ بنويسم

نميشه گفت عمل اشتباه انجام داده شايد واقعا درست ميگن اگه سپتوم مونده باشه كه تو سونو  معلوم بش ...

گلم خیلی چیزها تو عکس و سونو معلوم نیست، هیسترو چیزهایی توش میبینن که اصلا تو عکس و سونو ممعلوم نیست