2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
وای منم یه بار رفته بودم اورژانس زنان برام سرم وصل کنن، اینترن اونجا برگشت گفت بخاطر سرم پانشین بیای ...

منم همه آمپولا رو رفتم اورژانس بیمارستان زدن خداییش خوب بودن 

بعضیا ئادشون میره که وظیفشون چیه حالا هر کی به هردلیلی که اومده شما کارتو انجام بده والا

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون مرسي از توضیحا تت. عزيزم پس اگر ذخیره ام بالا باشه و اف اس اچ م رفته باشه بالا یایسته نمی ش ...

عزیزم میفهمم چی میگی
ان شاء ا... درست میشه
همسرت هم حتما موقعیتش رو پیدا کنه سعی میکنه کوتاهی هاش رو جبران کنه

عزیمز اف اس اچ بالا به همراه عدد ذخیره پایین نشونه ی یائسگی هست
اما اف اس اچ بالا با عدد ذخیره نرمال ، عدم تعادل هورمونیه
راهی برای کم کردنش نیست متاسفانه
اما سعی کن استرس رو کم کنی و از نظر روحی متعادل کنی خودت رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتريسا جون ميدوني كه پانكچرت كدوم بيمارستانه؟

عزیزم دکتر گفتن گاندی یا بهمن من خودم گفتم بیمارستان بهمن باشه چون نزدیکتره و دسترسیش راحت تره واسم..حالا دوباره باید تاکید کنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها بنظرتون من وقتی لولمو عمل کردم دکتر گفت تخمدونات کوچیک شده بوده برات کوتر کردم ممکنه ک ذخیرم ...

عزیزم کوتر کردن باعث میشه عدد ذخیره کم بشه دیگه
دکتر چطور بدون گرفتن عدد ذخیره کوتر کرد اخه!!
کوتر کردن یعنی سوزوندن بعضی مناطق تخمدان که تجمع فویکولی زیاده
و این یعنی از دست رفتن مقداری تخمک در اون ناحیه از تخمدان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این ترشحات واسه دیواره رحمه؟پس جنین چی میشه؟کسی میدونه؟دکترم میگه فقط استراحت  کن...

مشکلی پیش نمیاد فدات شم
شما فقط استراحتت رو داشته باش و جز برای کار ضروری بلند نشو

عزیزم دکتر گفتن گاندی یا بهمن من خودم گفتم بیمارستان بهمن باشه چون نزدیکتره و دسترسیش راحت تره واسم. ...

حالا من فكر ميكنم گاندي خيلي بهتره

درصورتي كه بهمن بهم خيلي نزديكه

حالا من فكر ميكنم گاندي خيلي بهتره درصورتي كه بهمن بهم خيلي نزديكه

نانا جون دکتر گفتن فرقی نمیکنه بعد تاپیک ای وی اف 95 سپید جان بیمارستان گاندی بودن خیلی رضایت نداشت.. و اینکه همسر دکتر رزاقی جنین شناسه بهمن هستن و میگن خیلی خوبه جنین شناسیه بهمن شما اطلاعاتی دارید از گاندی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
وای منم یه بار رفته بودم اورژانس زنان برام سرم وصل کنن، اینترن اونجا برگشت گفت بخاطر سرم پانشین بیای ...

عزیزم میگفتی شما وظیفه ات رو انجام بده
حق انتخاب رو بذار به عهده ی خود بیمار!!
شما اگه دوست نداری جای شلوغ کار کنی میتونی بری درمونگاه که سرت خلوت باشه بشینی تخمه بشکونی!!

نانا جون دکتر گفتن فرقی نمیکنه بعد تاپیک ای وی اف 95 سپید جان بیمارستان گاندی بودن خیلی رضایت نداشت. ...

بله شوهر دكتر رزاقي جنين شناس بهمنه

من از بيمارستان بهمن خوب نشنيدم

براي انتقال دوستم دو تا بسته جنين باز كردن بعدم كلي توجيه كردن و چند تا جنينش از بين رفت

در مورد جابه جا كردن جنينا شنيدم

در كل ميترسم

خانما من دکتر پادمهر گفت باید هیسترو لاپارا بشی، به خاطر لوله ی چپم، ولی رزاقی گفت نیازی نیست، والا ...

لاپرا از اين دسته عملها رو واقعا پيش يه پزشك متبحر انجام داد

من ارديبهشت هيسترو شدم الان بهم ميگن اشتباه هيسترو شدي لازم نبوده

من كه ديگه نميكشم كي راست ميگه ؟؟؟؟؟ 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫