2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست

[QUOTE=52679167]لاله جون مرسي از توضیحا تت. عزيزم پس اگر ذخیره ام بالا باشه و اف اس اچ م رفته باشه بالا یایسته نمی ش ...[/QUOTE

سها جان خیلی ناراحت شدم..اما فقط بدون که همه ما تقریبا تو شرایط مشابهی هستیم اما هیچوقت استرس و نگرانی مشکلی رو حل نکرد واسمون تازه کلی هم دردسر اضافه شد...خواهش میکنم شرایطت رو تغییر بده به هر شکل ممکن اگه شده با رفتن به یه کلاس جدید..

آقایون هم که مطمئن باش در بهتترین شرایط بازهم کاستیهایی دارن تو این زمینه البته بیشتر منظورم اینه که هبچکس جز خودمون شرایطمون رو درک نمیکنه یعنی نمیتونه کسی خودش زو جای ما بگذاره حتی عزیزانمون...پس ما باید اراده قوی داشته‌باشیم وگرنه آسیب میبینیم

دیشب خواستم خودم منوپبور رو تزریق کنم نمیدونم چرا نتونستم تو سرنگ بکشم به محضی که به همسرم گفتم به جای دلداری که البته میدونم از استرس بود گفتش که من گفتم این چند تا آمپول مهمه توی خونه تزریق نکن حالا درست زمانیکه من واقعاا نمیدونستم چه کنم..گفتم سریع حاضر شم برم بیمارستان دارو به دست در این حد اوضاع خراب بود..دست آخر هم خودش تونست آمپول رو حاضر کنه جالبه که من پروژسترون رو خودم تزریق میکردم یعنی میدونست که از پسش برمیام خلاصه داستانی داشتم بعدم عذرخواهی کرد گفت نگرانت بودم اما من دوست داشتم نگرانی رو با همراهی برطرف میکرد.

ببین پس ما انتظاراتی که داریم فرق میکنه با چیزی که دریافت میکنیم...در کل میخوام بگم باید از هیچکس و هیچ اتفاق و هیچ حرفی سعی کنیم آزرده خاطر نشیم چون راه پر نشیب و فرازی پیش رومون هست..ببخش طولانی شد اما دوست داشتم  باهات همراهی کنم چون میدونم چقدر روزهای سختی رو داریم پشت سر میگذاریم و باید به هم روحیه بدیم]

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
برای من 31 روزه بطور متوسط. شما همسرتون ضعیف هستن؟ ورزش بخدا دوای هر دردیه. من بخاطر پسرم زیاد ازخون ...

عزیزم شوهرم سالمه خودم هم عکس رنگی گرفتم هیچ نشکلی ندارم الان چند ساله که هر روز حداقل 45 دقیقه رو پیاده روی میکنم فکر کنم مشکل از دوره ام باشه 21 روزه هست مال من

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون بخير خواهرهاي عزيزم من دارم بيمارستان براي پانكچر دفعه سومي كه دارم پانكچر ميكنم بعداز ...

ان شاء ا... همه ی تخمک ها جنین عالی با گریأ آ میشن و تمام سختی هات از دلت میاد بیرون 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اکثرا سونو رو بعداز ظهر میرن. ان شالله هروقت بره باخبر خوب برگرده. چه دل مهربونی داری ان شالله خدا د ...

لطف داری عزیزم

راستی صفحات قبل رو خوندم فهمیدم مادر شدی مبارکت باشه عزیزم

ان شاالله به سلامتی بغلش کنی

آتریسا جووون ایشالا ک خدا بهترینهارو برات مقدر کنه و بزودی دلت شاد بشه عزیزم

بهار جان عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازت..واسه شما هم روزهایی سرشار از دلخوشی و سلامتی رو  آرزو دارم و همینطور نی نی های نازنازی که در کنار هم خوشبخت باشید همیشه. .آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام ب همگی،من دیروزظهر پانکچرشدم تجربیاتمو میگم شاید ب دردکسی بخوره بعدازیه بیهوشی نیم ساعته وقتی ...

ان شاء ا... جنین هات عالی هستن و انتقالت با موفقیت انجام میشه و مامان بودنت رو به زودی جشن میگیری عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این ترشحات واسه دیواره رحمه؟پس جنین چی میشه؟کسی میدونه؟دکترم میگه فقط استراحت  کن...

ببین گلم اصلا میکرو یه جورایی با لک همراه هست چون بدن دستکاری شده

حالا برای بعضیا عوارض بیشتر یا کمتر خودش رو نشون میده

پس به قول آنا جون مثبت فکر کن و به فال نیک بگیر

بچه ها شماهم جای تزریق پروژسترونتون دردمیگیره؟من ازدیشب درد دارم هنوزم بهترنشده راستی یه چیزدیگه ک ...

عزیزم اینو قبلا هم برای دوستان گفتم الان برا شما هم میگم باز
قبل از تزریق امپول کیسه یخ بذار رو باسنت به مدت یه دقیقه این کار باعث میشه مواد تو محل تزریق جذب عرضی نداشته باشه و فقط جذب عمقی داشته باشه
بعد از تزریق هم رفتی خونه تا 24 ساعت چندین بار کیسه یخ بذار هر بار حدود 5 مین بمونه
اشتباه نکنی از همون اول حوله گرم بذاری ها !!
درسته باعث درد نداشته باشی، اما باعث میشه خیلی زود ابسه کنه
از فرداش حوله داغ بذار

چه وقتی کیسه یخ میازی چه زمانی حوله داغ میذاری ماساژ نده و کمپرس نکن به هیچ وجه

خب مال من قبل از عمل ٣/٥ ٤/٥ اين حدودا بود... ديگه اينم وضعيت ماست مجبور بودم عمل كنم به هر حال

پرپر جونم رنج ازمايشگاهها هم با هم فرق ميكنه 

همون ازمايشگاهي ازمايش دادي كه قبلا داده بودي؟

فدات شم امپول دور نافی اصلا سخت نیست تزریقش خودت بزن انگشتات رو جفت کن، 4 تاشو ، از کنار ناف تا جای ...

وای منم یه بار رفته بودم اورژانس زنان برام سرم وصل کنن، اینترن اونجا برگشت گفت بخاطر سرم پانشین بیاین بیمارستان! برین درمونگاه! انقدر ناراحت شدم که سرم بعدی رو گفتم همسرم تو خونه بزنه اما چون فشارم خیلی پایین بود رگمو پیدا نکرد. ماهم مجبوری باز رفتیم بیمارستان. آخه نزدیک خونه بود. آخه من تو اون وضعیت جای نزدیک رو ول کنم برم کدوم درمونگاه؟؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷