2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
آنا جانم میشه بگین یک لکه های قهوه ای تیره واسه چیه؟ ثمین جون شما هم این لکه ها دارین؟دکتر شما هم م ...

اره عزیزم منم از روز 7 انتقالم لک قهوه ای داشتم هر دم خوب میشه دوباره میاد الان دیگه اکثرا ندارم ولی خوب گاهی هم میاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عاطی جون شما هم آمپول هپارین میزنین؟ آسپرین هم میخوری؟ من از ترس لک بینی دیگه آسپرین رو نمیخورم! دکت ...

من آسپرین دارم . یعنی لکه بینی مال آسپرین هست؟ عزیزم شما طبیعی باردار شدی نگران نباش فک نکنم نیاز به خوردن آسپرین داشته باشی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم منم از روز 7 انتقالم لک قهوه ای داشتم هر دم خوب میشه دوباره میاد الان دیگه اکثرا ندارم ولی ...

تا پا میشم ترشح قهوه ای دارم....ولی وقتی دراز کشم اثری نیست ازش...

این ترشحات دیواره رحمه؟واسه جنین ضرر نداره؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
دکتر استراحت و یه شیاف.....شما لک بینی نداشتین؟ روز 15 رفتین آزمایش تیتر بتا؟ 

کلا از اول یه شیاف داری ؟ من از اول نداشتم اصلا الان تو دو ماهگی گاهی که سر پا هستم بعدش ترشح قهوه ای دارم . من روز ۱۴ رفتم ازمایش البته جنینم ۵ روزه بود . روزای قبلش هم بی بی چک زدم مثبت بود بعد رفتم ازمایش . ایشالا شما هم مثه ثمین جون باشی و ازمایشت مثبت بشه . علاعمت چی هست؟

اره عزیزم منم از روز 7 انتقالم لک قهوه ای داشتم هر دم خوب میشه دوباره میاد الان دیگه اکثرا ندارم ولی ...

ثمین جون عزیزم حالت تهوع رو داری ؟ میگم واسه فردا استرس نداری ؟ منکه تپش قلب گرفتم عزیزم صب میری سونو یا بعدازظهر

از اول دو شیاف داشتم الان شده 3 تا...دکتر امپول خارجی گفت بزن که پیدا نکردم....ولی شیافها خارجیه....من روز هشتم خون شفاف قرمز دیدم بعدش هم تاالان ترشح قهوه ای تیره.... 

کلا از اول یه شیاف داری ؟ من از اول نداشتم اصلا الان تو دو ماهگی گاهی که سر پا هستم بعدش ترشح قهوه ا ...

شما علامت خاصی داشتی؟ من این ترشحات قهوه ایی دارم ....

نرمال مورفولوژي    ٤ تعداد(count )     ٤٢ تحرك(mutility)   ٤٦ دوستان ...

تا اونجایی که من میدونم مورفولوژی پایینه, اما برای میکرو مشکلی نیست چون اون تعداد اسپرم سالمی که میخوان رو از بین همین 4 درصد به راحتی میتونن انتخاب کنن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

دوستان میدونم زیاده خواهم ولی ازتون میخام با قلبهای پاکتون واسه نی نی ام دعا کنید....ارزو میکنم همه دوستان پیجمون مامان شن و خدا فرزندان مامانهای پیجو سلامت داره