2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
سلام بچه ها خوبین؟ببخشید تو سیکل میکرو برا پانکچر و انتقال درد هم داره؟باید حتما کسی همراهت باشه؟

پانکچر که بیهوشی درد نداره انتقالم مثل معاینه هست . پانکچر بهتره کسی همراهت باشه ولی انتقال زیاد نیاز نیست . ولی کلا همراه داشته باشی بهتره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پانکچر بهتره کسی همراهت باشه ولی انتقال زیاد نیاز نیست . ولی کلا همراه داشته باشی بهتره

من شوهرم مامانم همرام بودن ولی خوب اگه نبودن هم نیازی نمیشد البته یه کوچولو درد داشتم که طبیعی بود

خدایا شکرت😙
عزیزم شمالی هستین؟ گلم دکتر ظهیری یکشنبه ها بیمارستان الزهرا هستن اگه صبح یکشنبه برین میتونین باها ...

ممنون لاله جون،نه من اردبیلی ام،رویان اردبیل میرفتم،حالا که جنینام تموم شده و قراره دوباره میکرو کنم میخوام اطلاعات جمع کنم ببینم جای دیگه برم یا همون کلینیکی که میرفتم برم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزیزم قرص کلسیم دی میخوری؟ ماست روزی دوتا پیاله پر بخور. سعی کن با ماست فشارتو پایین بیاری اگه نیومد ...

سلام به همه دوستان ، بله خانمي قرص كلسيم دي ميخورم ، الان هم خدا رو شكر فشارم نرماله . بله عزيزم ان شا الله كه اين سختيها هم با آرامش براي همه بگذره .

خانوما آی وی اف یا میکرو عوارض داره ؟من بخاطر عوارضش تا الان نرفتم  الانم دودلم نمی دونم چیکار کنم😕😕چون هر وقت داروهای آی یو آی رو میخوردم سینمو زیربغلم درد می گرفت حتی دستم دکتر می گفت طبیعیه از داروهاست ولی من نگران میشم نمی دونم چیکار کنم یکی راهنماییم کنه لطفا چرا نمی تونم تصمیم بگیرم😞😞خدایاااا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من مطب دکتر ظهیری میرم که چهارراه گلسار ساختمان بوسار طبقه سوم هستش ایشون کارای پروسه میکرو رو ...

ممنونم عزیزم،بعده عید میخوام برم واسه دومین میکرو واسه همین دارم پرس و جو میکنم که رویان اردبیل ادامه بدم یا جای دیگه،آخه طی مسافت طولانی منو خیلی اذیت میکنه و رفت و آمد به کلینیکهای شهرای دیگه واسم سخته یعنی میمیرم و زنده میشم تااین حد

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
یاس عزیز بهت تبریک میگم خداروشکر طبیعی باردار شدی . حتما که عکس رنگی تاثیر داشته  مامان سبحان ...

بله عزيزم من از اول آمپول پروژسترون داشتم كه به تدريج تا هفته ٢٥ قطع شد و دكتري كه كرج ميرم گفت كلا پروژسترون رو قطع كنم ولي دكتر تهرانم گفت شبي يه دونه شياف استفاده كنم و من هم چون ديگه كلا تحت نظر اين دكتر هستم به حرفش گوش كردم .

پانکچر که بیهوشی درد نداره انتقالم مثل معاینه هست . پانکچر بهتره کسی همراهت باشه ولی انتقال زیاد نیا ...

عاطی جون تو یه پستی بهم تبریک گفته بودی، هرچی میگردم پیداش نمیکنم، ریپلای کنم! همینجا ازت تشکر میکنم. ان شالله شمام نی نی تو سالم بغل کنی😙

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

یاس جون عزیزم بهتون تبریک میگم خدارو شکر دیگه گل پسرتون دعاش برآورده شد🌹🌼🌸انشاا...که همراه با سلامتی و دلخوشی باشه واستون...خیلی خوشحال شدم مامان یاس جون دیگه از دست این دکتراهاا خلاص شدید جای شکر داره واقعااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..