2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست

سلام دوستان یه سوال.

مثلا من امروز حوالی ساعت 3 یا 4 عصر پریود میشوم. فردا را روز اول پریودی میگیرم و بر اساس اون آمپولهام را میزنم.

اما الان بی خود و بی جهت استرس گرفتم که نکنه روزها را اشتباه میکنم. گرچه من آمپولهام را شروع کردم و اگه اشتباه کرده باشم چاره ای ندارم😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام..منم میخوام برم برای میکرو....ولی اطلاعاتم خیلی کمه.اول تاپیکم حوندما نفهمیدم.این مدت قبلش شاید ...

سلام ماهیرخ جان خوبی عزیزم شناختی؟

اینجایکی ازبهترین تاپیکاس،نگران نباش بچه هامیان برات توضیح میدن

دوستان گلم من الان منتظرم پانکچرشم برای منم اون گوشه گوشه های دلتون دعاکنید

یاس عزیز بهت تبریک میگم خداروشکر طبیعی باردار شدی . حتما که عکس رنگی تاثیر داشته 

مامان سبحان عزیزم پس بگو چند روزه نبودی بستری بودی گریهههه . ایشالا که چیزی نیست و همون یه بار بوده این مدت رو هم به خوشی سپری کنی . عزیزم شما از اول آمپول پروژسترون داشتی ؟ دیگه پرولوتن نزدی بعدش شد شیاف ؟ از چه ماهی امپول رو قط کردی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانما من قبل ازمایش یهو لرز شدید گرفتم طوری که دوتا پتو انداختم باز لرز داشتم . الان دو شب پیش دوباره این حالت رو داشتم به نظرتون علتش چی هست ؟ 

و اینکه کمر درد زیاد دارم طوری که شبا از درد بلند میشم کمرم گودی داره قبلا هم گاهی درد داشتم . حالا نمیدونم واسه بارداری هست مشکلی نداره ؟ میشه علتش گودی زیاد کمر باشه

سلام ماهیرخ جان خوبی عزیزم شناختی؟ اینجایکی ازبهترین تاپیکاس،نگران نباش بچه هامیان برات توضیح میدن ...

ماهیناز سلام جیگرم😍😍ممنون...دعات میکنم هم ولایتی😍ایشالله که تا آخرش موفق باشه

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید تو سیکل میکرو برا پانکچر و انتقال درد هم داره؟باید حتما کسی همراهت باشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خانما یعنی اگه کسی تعداد تخمک هاش زیاد بود نباید جنینهاشو انتقال بده چون کیفیت تخمک هاش پایینن؟!&nbs ...

نه عزیزم
بد متوجه شدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام ماهیرخ جان خوبی عزیزم شناختی؟ اینجایکی ازبهترین تاپیکاس،نگران نباش بچه هامیان برات توضیح میدن ...

ان شاء ا... تخمک هات کیفیت عالی دارن و همه شون جنین میشن عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانما من قبل ازمایش یهو لرز شدید گرفتم طوری که دوتا پتو انداختم باز لرز داشتم . الان دو شب پیش دوبار ...

عزیزم لرز رو بعضی ها تو بارداری  دارن
خاله ام که حتی تابستونا هم لرز میاورد تو بارداریش

گودی کمر هم عامل مهمیه برا درد های تو بارداری
فقط درد کمری که قطع و وصل بشه جای بررسی داره

سلام..منم میخوام برم برای میکرو....ولی اطلاعاتم خیلی کمه.اول تاپیکم حوندما نفهمیدم.این مدت قبلش شاید ...

سلام ماهیرخ جان خوبی منم وارد سیکل میکرو شدم البته پانکچر کردم ان شاءالله اسفند انتقال دارم

خدایا شکرت😙
عزیزم لرز رو بعضی ها تو بارداری  دارن خاله ام که حتی تابستونا هم لرز میاورد تو بارداریش گودی ...

یعنی چی قط و وصل بشه ؟ عزیزم من همش شکم و کمرم سرده 

ایشالله ایشالله به سلامتی و خوشحالی تهش..همون مادر کودک؟هزینت چقدر شد؟؟

ممنون آره مادرو کودک هزینه ها بستگی به داروهات داره که بیمه چطور حساب کنه  عمل پانکچر برای من 3300 شد البته من یه دونه جنین بیشتر نداشتم اگه تعداد جنین ها بیشتر باشه فکر کنم بیشتر بشه 

خدایا شکرت😙