2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سوگل جان منم امپول ميزدم كردمش دوتا شياف اولش بدن عكس العمل نشون داد خونريزي شد ولي رقيق كننده رو قط ...

سلکسان دارم. آسپرین هم دارم. البته آمپول من روزانه نیست ولی دوزش ۱۰۰ برابر آمپول روزانه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔴دختراي نازنين

امروز پانكچر شدم مشكلي خاصي پيش نيومد فقط گفتن تعداد فوليكول ها يكم زياد بوده و بايد رژيم مايعات و دوغ با نمك و غذاي نمكي و سفيده تخم مرغ استفاده كنم و اب نخورم تا شكمم اب نياره و اگه مشكلي نبود يكشنبه به اميد خدا برم براي ترانسفر. فقط بهم نگفتن چنتا جنين تشكيل شده گفتن گروه جنين شناسي خيلي سرشون شلوغه و الان نميتونن جواب بدن منم چون همراه نداشتم و هنوز يكم از داروي بيهوشي گيج بودم زود برگشتم خونه. دعا كنين جنين هاي خوبي برام تشكيل بشه. 

🔴ياس جانم مباركت باشه عزيزم ايشالا با سلامتي و دل خوش روزهاي بارداريتو سپري كني.  

🔴 راستي ميشه زرده و سفيده رو با هم بخورم يا فقط بايد سفيده باشه؟

چه آزمایشهایی دادی  لطفا میگی؟ یا از روی معاینه متوجه شد؟ چطوری پیش دکتر پادمهر نوبت گرفتی؟

سلام گلم، من آزمایشات ایمنی انعقادی رو دادم و زنگ زدم ابن سینا 02123519 بهش گفتم کلینیک آندومتریز رو میخوام وصل کرد و بهش گفنم با دکتر پادمهر وقت مبخوام یه سونو گفت برو بده و از روی سونو و عکس رنگیم با معاینه دستی خودش متوجه شد

ثمین جان ببخشید شمارو هم خسته میکنم با سوالام میشه بگی نحوه نوبت دهی الزهرا چه جوره واگه بخوام دکتر ...

عزیزم شمالی هستین؟

گلم دکتر ظهیری یکشنبه ها بیمارستان الزهرا هستن
اگه صبح یکشنبه برین میتونین باهاشون ویزیت بشین
اما 7 صبح بهتره باشین اونجا چون خیلی زوده

راه بهتر و ساده تر اینه که مطبشون ویزیت بشین باهاشون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
🔴دختراي نازنين امروز پانكچر شدم مشكلي خاصي پيش نيومد فقط گفتن تعداد فوليكول ها يكم زياد بوده و باي ...

ممنونم عزیزم. ان شالله بزودی جنین هاتو انتقال میدی وهمون بار اول مامان میشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
فدات شم درد یکی دوتا که نیست. من شقاق یا فیشر دادم شیاف رکتال تا سه تا می زارم تو چهارمی انگار زخم م ...

سوگل جان ببین حالا که شیاف رکتال نمیتونی بذاری، واژینال هم اذیت میشی و مشکل پیش میاد ، به نظرم یه مدت تو عضله ی رانت امپول رو تزریق کن
چند هفته عضله ی باسنت استراحت میکنه
فقط یه کم دردش بیشتره موقع تزریق
اونم قبل از تزریق کیسه یخ بذار یه مین بمونه
بعدش هم تا 24 ساعت اول کیسه یخ بذار و از فرداش حوله گرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش نینیتو بغل بگیری خدایا شکرت انشالله روزیه تموم منتظرا&n ...

ممنونم عزیزم. ان شالله ان شالله.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من روز ده سیکلم بعداز زدن ده تا کارما،8تامونوگان و5تامریونال(فکرکنم همشم 75واحدی بودن) 5تا فولی سایز ...

خیلی عالیه
تعداد تخمک هات خوبن عزیزم
امیدوارم همه شون جنین عالی بشن با گرید آ

عزیزم حتما بعد از پانکچر سفیده تخم مرغ بخور روزی 3 تا
مایعات هم خیلی بخور
تا یه هفته هم فقط غذات کبابی و پخته باشه و فقط گوشت مرغ یا گوشت گوسفند

راستی من امشب یه دونه دیازپوکساید خوردم برای پانکچرم مشکلی ایجادنمیکنه،دکترخودش برام تجویز کردواسه ا ...

مشکلی نیست عزیزم

🔴دختراي نازنين امروز پانكچر شدم مشكلي خاصي پيش نيومد فقط گفتن تعداد فوليكول ها يكم زياد بوده و باي ...

عزیزم مبارکه ان شاء ا... همه تخمک هات جنین عالی بشن
گلم دستور سفیده تخم مرغ و دوغ و نمک و اینا رو رعایت کن حتما
دوغ روزی یه بطری بخور حتما
غذات هم فقط پروتئین باشه یعنی گوشت و مرغ

در مورد مایعات دقیقا غلط راهنماییت کردن!!
پرستارای بخش به من هم همینو گفته بودن
مایعات نخور تا شکمت اب نیاره
اما این کار باعث شد غلظت خونم بره بالا و هموگلوبینم بره رو 21 !!
دکترم گفت شانس اوردی رو نقطه ی بحرانی همسرت فهمید حالت بده و اوردت بیمارستان!!
وقتی بهش گفتم پرستارای بخش گفتن نخورم اب خیلی ناراحت شد و گفت حتما بهشون تذکر میدم

درسته که شکمم اب نیاروده بود خیلی چون مایعات نخورده بودم
اما از اون ور به خاطر غلظت خون و به هم خوردن تعادل سدیم پتاسیم حالم خیلی وخیم بود

حتما مایعات فراوون بخور
منو وقتی بیمارستان بستری کردن روزی 3 تا قوری چای میاوردن و چند تا اب میوه
تا دست شویی زیاد برم

یه دونه زرده مشکل نداره
اما از یکی بیشتر نشه