2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان گلم  یک سوال داشتم در مورد اسکن هسته ای کلیه چی میدونید؟راستش من چندین ساله هرچی م ...

والا من اطلاعی ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای انا جونم خیر از جوونیت ببری....واقعن امیدوار شدم....دیشب که خون دیدم بیخیال شدم...تا صبح نخابیدم ...

فدات بشم عزیزم برو از لحظات لذت ببر........

ایشالله بعدا به وروجکت بگی من لحظه کندکاریت تو دلمو یادمه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون معمولا روز انتقال چندم پریودی هست من که سیکلام کوتاه هست معمولا 20 تا 21 روزه یه موقع جنین ر ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت انتقال فریزت داره اگه نچرال بشه طول سیکلت مهمه وگرنه اگه سیستم باروری خودت مهار بشه ربطی به طول سیکلت نداره و اونا خودشون سیکل مصنوعی برات ایجاد میکنن.......

عزیزم والا من سر میکروی دوم تنها تستی که مورد داشت واسم همین ای اس آر بود که همین حدودا بود و دکتر ز ...

آناجون من بی بی چک گذاشتم هاله انداخته. امروزم میرم آزبتا میدم. دکترم باهمون بی بی چک مثبت منو قبول کرد! برام آنوکسوپرین 4000 نوشت. گفت آسپرین هم بخور. اما من گفتم قبلا خوردم واذیتم کرده. اوره م بالارفت خون در ادرار و مدفوع داشتم. خلاصه گفت پس همین انوکسو رو بزن. شیاف فرتیژست 400 هم برام نوشته هم آمپول هپارین و هم شیاف روزی یکی! کافیه برام؟؟ و اینکه طرز تزریق آنوکسو رو بهم یاد میدین؟ دیشب ساعت 12:30 شب همسرم مجبوری برام زد دور نافم. با دو انگشت کمی بال آوردم پوستشو و با زاویه برام زد. اولش خیلی سوزوند. بهش دست نزدم بعد از چند دیقه خوب شد. یه ربع قبلشم شیاف رو رکتال زدم.  همش نگران بودم دچار لک بینی بشم!! درست استفاده کردم اینارو؟؟ انقدر عجله کردم تو مطب دکتر یادم رفت بپرسم اینارو چجوری استفاده کنم؟ راستی آمپولا و شیاف یخچالی هستن؟؟ فاصله باید بندازم بین شیاف و آمپول؟؟

ببیخشید عزیزم سوالام زیاد شد. دکتر روماتولوژی هم رفتم. گفت مشکل ایمنی نداری! آزمایشای قبلیم هم نشونش دادم. گفت ببین دکتر زنان هرچی صلاح میدونه. فقط یه قرص جوشان کلسیم بهم داد که نمیدونم استفاده کنم یا نه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم بستگی به نوع سیکلت انتقال فریزت داره اگه نچرال بشه طول سیکلت مهمه وگرنه اگه سیستم باروری خودت ...

روالشون اینطوری هست که دوم پریودی میری سونو بعد استرادیول بعد دیگه هر موقع ضخامت مناسب باشه انتقال میدن

خدایا شکرت😙
آنا جون معمولا روز انتقال چندم پریودی هست من که سیکلام کوتاه هست معمولا 20 تا 21 روزه یه موقع جنین ر ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت انتقال فریزت داره اگه نچرال بشه طول سیکلت مهمه وگرنه اگه سیستم باروری خودت مهار بشه ربطی به طول سیکلت نداره و اونا خودشون سیکل مصنوعی برات ایجاد میکنن.......

من إز اول بارداريم فقط شيريني جات خوردم ولي الان چند روزه رعايت ميكنم،چشم أنا جون

عزیزم نگران نباش مال همون شیرینیاست.......

به مرور پایین میاد خیلی رعایت کن.......

آناجون من بی بی چک گذاشتم هاله انداخته. امروزم میرم آزبتا میدم. دکترم باهمون بی بی چک مثبت منو قبول ...

عزیزم ببین اولا بین شیاف پروژسترون و انوکسان لااقل دو ساعت فاصله بده ترجیحا یکی صبح.یکی شب باشه بهتره.......

عزیزم روش تزریق سلکسان و هپارینو..... صفحه ۶ تاپیک هست اونجا دقیقتر میتونی ببینی پیدا نکردی از کانال برات میذارم.......

راستی هول کردم یادم رفت تبریک بگم........

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم.......

کلسیمتم استفاده کن خوبه برات......

من از یه ماه قبل تا تقریبا اواخر بارداریم داشتمش........

عزیزم یه کم هم استراحت کن ایشالله دیگه نیازی به میکرو پیدا نمیکنی........

آناجون من بی بی چک گذاشتم هاله انداخته. امروزم میرم آزبتا میدم. دکترم باهمون بی بی چک مثبت منو قبول ...

شیاف رو هم میتونی رکتال بذاری هم واژینال.......

بهتره فعلا واژینال بذاری اگه دیدی حساسیت داد رکتال استفاده میکنی فقط حداقل نیم ساعت دراز بکش.......

فعلا شیاف یکی کافیه چون طبیعیه و خودش به طور طبیعی پروژسترون تولید میکنه احتمالا به مرور همونم برات حذف کنه.....

نچرال یعنی چطوری 

یعنی منتظر میمونن خودت تخمکگذاری کنی و سه چهار روز بعدش برات انتقال میدن اینطوری خوبیش اینه خیلی از شرایط بارداریت طبیعی ایجاد میشه......

یعنی هورمونا به روال عادی تولید میشن.......

مثل این میمونه خودت طبیعی باردار بشی.......

مبارکت باشه یاس عزیزم انشالله به سلامتی نینی جونتو بغل بگیری خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی منتظر میمونن خودت تخمکگذاری کنی و سه چهار روز بعدش برات انتقال میدن اینطوری خوبیش اینه خیلی از ...

انا جون ی سوال من صبح که از خواب بیدار میشم قرص استرادیول و پردنیزولون رو باهم میخورم مشکلی که نیست؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون ی سوال من صبح که از خواب بیدار میشم قرص استرادیول و پردنیزولون رو باهم میخورم مشکلی که نیست؟

عزیزم والا من یه بار از داروخونه در مورد فواصل داروها پرسیدم گفت حتی مکملارم بهتره یکی دو ساعت فاصله بدی به نظرم با هم نخور......

الهی.. مبارک مبارک انشالله با بتای تپل بیای. عزيزم انشالله هشت ماهه دیگ به سلامتی بقلت هستن. بارداری خوبی داشه باشی برای ماهم دعا کن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .