2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز روز نهم سیکلمه وبرای باردوم سونو شدم خوشبختانه تخمدون چپم ک توسونوی قبلی فولی نداشت امروزداشت ولی متاسفانه رشد فولیها خیلی کنده ودکترراضی نبود دیدم خیلی آشفته شد وقتی پرسیدم مشکل چیه گفت مطمین نیستم همون آمپول منوپیور رو زده باشی چون تخمدونت خوب جواب نداده اونجابودک فهمیدیم داروخونه ب جای منوپیور بهم مونوگان داده بود دکترخیلی عصبانی شد وبرام 5تامریونال ویه ستروتاید نوشت وتاکیدکردک ازکجابخرمش،الان حالم خیلی بده دکترمتوجه استرسم شد وبرام آرامبخشم نوشت ولی حالم خوب نمیشه چیکارکنم بچه ها بنظرتون امیدی هست؟سایزشون اگه اشتباه نکنم بین 9تا12ست

سلام دوست جونا چه خبر ؟ نگید بی وفا بود ولی خوب میدونید من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و دیگه نمیدونم چکار کنم شماها چجوری خودتون را جمع و جور کردین بعد منفی ؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ممنون آنا جون نشون دکتر زنانم بدم یا ایمونولوژ  اصلا نمیدونم کدوم دکتر تو شیراز برا ایمونولوژ ...

ببین نظر دکتر زمانت چیه......

شاید سر در بیاره!!!!!

چون بعضی از دکترا اصلا به این آزها اعتقاد ندارن یا اطلاعاتی در موردش ندارن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با این تفاسیر لازم هست پای وان وmtfhr رو بدم

والا من تفسیر فاکتور ۵لیدن رو نمیدونم شاید دکترت با همین نظر بده......

اگه اون دو تا بودن من میتونستم کمکت کنم.......

فکر کنم با عدد فاکتور ۵لیدن میشه تشخیص داد هتروزیگوته یا هموزیگوت با دو الل نرماله یا موتان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز نهم سیکلمه وبرای باردوم سونو شدم خوشبختانه تخمدون چپم ک توسونوی قبلی فولی نداشت امروزداشت ...

عزیزم تو تهیه داروهات دقت کن......

مریونال جزء بهترین داروهاست......

برا منی که هیچ کدوم از داروها بیشتر از ۶ تخمک نداد با مریونال ده تخمک عالی داشتم.......

راستی برام آزمایش استرادیول وLH هم نوشت ک فرداصبح بایدانجام بدم،شرایط خاصی داره قبل از آزمایش؟واینکه ...

عزیزم اگه تو کانال عضوی بزن تستهای هورمونی من یه فایل پی دی اف گذاشتم شرایط اکثر تستهای هورمونی توشون هست.......

سلام دوست جونا چه خبر ؟ نگید بی وفا بود ولی خوب میدونید من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و دیگه نمیدونم ...

عزیزم خوب سخته نیاز به زمان دهی داره......

خودتو مشغول کن......

یه سرگرمی برا خودت جور کن......

باشگاه برو......

سلام این امپولای پروزسترون رو بعد از انتقال تا وقتی که میزنیم پریود نمیشیم؟

وقتی قطع کردیم چند وقت بعدش پری می یاد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
۳ تا ده روز بعد از قطع پروژسترون

پس تا وقتی میزنیم پری نمیشیم. من حتی لکه ام نداشتم  این مدت. فردا برم از بدم بببنم چی میشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام این امپولای پروزسترون رو بعد از انتقال تا وقتی که میزنیم پریود نمیشیم؟ وقتی قطع کردیم چند وقت ...

عزیزم معمولا پریود نمیشیم اما تج و توک بودن کسایی که با وجود پروژسترون پریودم شدن......

عزیزم بعد قطع پروژسترون معمولا ۳ الی ۷ نهایتا ده روز بعد پری میاد........