2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم اره رفتم  مامای دکتر اصرار داشت که باید اول یه ازمایش بتا بدی بعد بیایی ... سونو کن ...

عزيزم انشالله امسال خير ترين برات پيش مياد قبل انتقالت خواستي پي ارپي هم بكن من باراخر انجام دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هر وقت اومدین منو ریپلای کنین که پستو ببینم،ممنون

عزیزم ببین به نوع مشکلم میتونه ربط داشته باشه......

تحرک و تعداد باز بیشتر میتونه با دارو تا حدی اصلاح بشه اما مورفو خیلی مقاومه اما بازم دارو میتونه کمک کنه که بدتر نشه.......

مکملا + اصلاح سبک زندگی میتونه تا حدی کمک کننده باشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیسترو نه.ولی برای سنو داخلی پیش یکی از بهترینهای اصفهان رفتم که گفت لوله ها مشکل ندارن 

والا چی بگم سونو مگه تا چه حدی میتونه نظر بده!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم انشالله امسال خير ترين برات پيش مياد قبل انتقالت خواستي پي ارپي هم بكن من باراخر انجام دادم&nb ...

مرسی عزیزم منظورت از پی ار پی چیه؟

دکتر من لنفو می کنه 

یعنی از خون خودمون می گیره و تزریق داخل رحم می کنه چند روز قبل از انتقال 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مرمر جون ایشون تو بیمارستان گاندی هستن تیمی کار می کنن خانم برادرمم دکترشون ایشون بود  البته ...

Afsoon جون

رو کارتش که زده فوق تخصص نازایی از انگلستان

اولین prp روهم که تو بیمارستان طالقانی تیم ایشون انجام دادند که موفقیت آمیز بوده

شما با ایشون ویزیت داشتی یا تجربه ای ازشون شنیدی؟

ثمین جون شما بودی گفتی همسرت خرنوب مصرف کرده؟ میشه بگی چطوری مصرف کرده ؟ بعد اینکه به راحتی گیر میاد ...

برای این منظور باید یک لیتر آب را حرارت داده تا جوش آید و ۷ عدد خرنوب که از قبل خرد و به قطعات کوچک تقسیم کرده اید را به آب در حال جوش اضافه کرده و درب ظرف را بسته و با شعله ملایم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید. پس از اتمام این زمان شعله را خاموش و به مدت ۳۰ دقیقه مخلوط را به حال خود رها کرده و سپس با استفاده از صافی مخلوط را صاف کرده و محلول آماده شده که طعمی بسیار دلپذیر دارد را پس از خنک شدن به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، یک قسمت را صبح ناشتا و یک قسمت را شب موقع خواب میل کنید. این عمل را به مدت سه هفته تا یک ماه برای دریافت نتیجه مطلوب انجام دهید.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
Afsoon جون رو کارتش که زده فوق تخصص نازایی از انگلستان اولین prp روهم که تو بیمارستان طالقانی تیم ...

من چند سال قبل تو مرکز شایا مهر دیدمشون

گفتن ایشون دکتر صالح پور هستن 

اون موقع هم ایو ای  داشت می رفت انجام بده برای یه مریض

اینکه تخصص دارن که اره  وگرنه که تو قسمت ای وی ف گاندی نبود 

منظورم این بود که خیلی خیلی تاپ شاید نباشن 

با دکتر تهرانی و چوبساز تیمی تو گاندی کار می کنن در حال حاضر

خیره ان شاله می خوای شروع کنی باهاش؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ثمین جون شما بودی گفتی همسرت خرنوب مصرف کرده؟ میشه بگی چطوری مصرف کرده ؟ بعد اینکه به راحتی گیر میاد ...

من اینجا نتونستم گیر بیارم سفارش دادم برام اوردن.طرز استفاده دقیقشو برات فرستادم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از خودم بگم که امروز عصر پریود شدم و ایندفعه با دکتر ن ص ر  ویزیت شدم جالبه که آخرین نفر بودم و ...

سلام عزیزم به نظر من ببخشیدا حرف دکترتون چرت بود نه ازمایشهای ایمنی و انعقادی.من اگر قرار بود با حرف این دکترایه بیسواد برم جلو الانم باید دنبال میکرو رفتن بودم .نمیدونم اینا وجدان ندارن؟منی که 13بار انتقال جنین دادم دیگه جونی برام مونده مگه باز ادامه بدم؟من که مشکلم انعقادی نبود فقط ایمنی بود پس دارویه انعقادی بدون ازمایش چه فایده ای داره به نظرتون؟به نظر من برو پیش ی دکتر زنان تموم این فاکتورهای ایمنی و انعقادی رو که آنا جون گذاشته برات بنویسه و بری آزمایش بدی.مرگ یکبار شیونم یکبار به جایه وقت گذروندن الکی بهتره اول ازمایشهاتو بدی خواهری.نظر من اینه ببخش اگه دخالت کردم اینقدر خودم تویه این مسیر درد کشیدم دیگه دلم نمیخواد کسی مثل من عذاب بکشه 1بار نهایت 1تومن خرج میکنی ولی حداقل خیالت راحته راحته دیگه هربار مجبور نمیشی اینهمه عذاب بکشی آخرشم هیچ

سلام عزیزم اره رفتم  مامای دکتر اصرار داشت که باید اول یه ازمایش بتا بدی بعد بیایی ... سونو کن ...

عزیزم انشالله امسال باردار میشی و سه تایی شایدم چهارتایی پای سفره هفت سین میشینید .

والا چی بگم سونو مگه تا چه حدی میتونه نظر بده!!!!!!!

مگه با سونو از وضعیت لوله ها میشه سر در اورد ؟اگه اینجوریه که اصلا چرا میفرستن عکس رنگی .امکان نداره همچین چیزی.یعنی من اونهمه درد رو الکی تحمل کردم وای دلم میخواد خودمو بکشم با این دکترای دور از جونتون احمق.اخه بیسوادی تا کجا.خوب بلد نیستین نظر ندید اصلا

عزیزم دکتر نصر چطور نوبت میده؟ شماره تماسشو لطف میکنی؟

عزیزم این شماره مطب هست 88871044   روزهای دوشنبه و پنج شنبه نیستن بقیه ایام هفته ساعت 14 تا 19 فقط نوبت جدید رو واسه سال آینده میدن فک کنم..موفق باشی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آتریسا جون  ان شاله انتخابت درسته  دکترا بهانه ان و واقعا هیچکدوم اون یکی رو قبول نداره&n ...

افسون جان ممنون که مثل همیشه پیام رو با دقت میخونی و پاسخ میدی مرسی عزیزم..واقعاا همینطوره تا یه جایی ما تلاش میکنیم از اون به بعد واقعااا فقط خدا بابد بخواد امیدوارم این اتفاق بیفته واسه تک تکمون

امیدوارم که این مسائل باعث بشه در بهترین زمان ممکن انتقال بدید و نتیجه ش پر از خیر و برکت باشه آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..