2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
سلام عزيزم منم به يادت هستم و ازراهنماييهاي خوبت بهره ميبرم . جدي ميگي پس زياد اختلافي باهم ندا ...

ان شا الله كه هيچ مشكلي پيش نمياد ، البته دوست من سركلاژ كرد ولي براي اون فكر كنم طول سرويكسش ٢٦ بود و ريسكش بالا بود و دو قلو هم بارداره  ، بعد از سركلاژ هم خدا رو شكر مشكلي نداره ولي مثلا يكي ديگه از دوستان بود كه الان دخترش ٨ ماهه هست اون هم سركلاژ كرد ولي اون دچار زايمان زودرس شد توي ٣٠ هفته مجبور به زايمان شد و مشكلاتي هم براش پيش اومد ، كلا سركلاژ هم اين ريسكها رو داره ، همون استراحت به نظرم ايمن تر هست ، ان شا الله تا آخرش خدا به همه ما كمك كنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شا الله كه هيچ مشكلي پيش نمياد ، البته دوست من سركلاژ كرد ولي براي اون فكر كنم طول سرويكسش ٢٦ بود ...

اره عصري دكتركفت زايمان بخاد بشه ميشه حتي با سركلاژ توكل بخدا من همه تلاشمو ميكنم ولي همش باخداس اونقدر دراز ميكشم كه اسيد معده ام همش تو گلومه داغون شدم

آزمایش dfi رو خودشون درخواست دادن؟یعنی در ابتدای درمان چک کردن؟ واینکه بارداری صورت گرفت؟

سلام دوستم آزمایشات ایمنی انعقادی رو انجان دادی؟؟؟

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
ممنون آنا جون ان شاءالله میگم چرا بهم گفته بار دوم که پریود شدی بیا

عزیزم منظورتو متوجه نمیشم........

انتقالت مگه فریز نخواهد بود؟

خوب معمولا برا فریز پریرد دوم سوم زودترین زمان برا انتقاله......

شاید من متوجه سوالت نشدم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان. امیدوارم این پیشنهادم کسی رو نرنجونه. چون من خیلی وقتا به هزینه ها فکر میکنم و ا ...

عزیزم کار خوبی کردی ایشالله هر کی تمایل داشته باشه تحقیق میکنه و به دردش میخوره و دعاگوت خواهد بود.......

ممنون از لطفت عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای میکرو سلامت لوله ها مهم هستن؟

سلامتشون مهمه.......

منظور از سلامت اینه که عفونتی چیزی ترشح نکنن که مشکل ساز بشه وگرنه باز و بسته بودنش ملاک نیست......

آزمایش dfi رو خودشون درخواست دادن؟یعنی در ابتدای درمان چک کردن؟ واینکه بارداری صورت گرفت؟

ما خودمون خواستیم که دکتر اون آزمایش رو بنویسه
بعد از اینکه میکروی اول منفی شد

خدایا شکررررررر
از کجا میشه فهمید.من دو بار باردار شدم و منجر به سقط شد یکی 7 هفته و یکی8 بعد از تشکیل قلب.ممکنه به ...

عزیزم خوب اولا عکس رنگیو بنداز.......

لااقل یه تصویری از رحمت داشته باشی.......

بعدشم علت سقط میتونه خیلی چیزا باشه.....

۱. مشکل جنین

۲. ایمنی

۳. انعقادی

۴. رحم

.......

باید علت رو پیدا کنی عزیزم فقط یه چیزی به نظرم تو بررسیها بحث انعقادیو تو اولویت بذار اما بررسی کامل کنی خیلی خوبه.......

تستهای تکمیلیو انجام بده عزیزم......

آنا جون میدونی که من روزی 1دونه امپول پروژسترون داشتم +3تا شیاف سیکلوژست.دیروز از دکتر پرسیدم فرقی د ...

عزیزم وقتی دکترت گفته فرقی نداره نگران نباش......

اگه فرقی داشته باشه نهایت لک ببینی سریع آمپولو جایگزین میکنی پس نگران نکن خودتو........

انا جون آزمایشی که برای تشخیص اندومتریوز انجام میدن اسمش چیه ؟ من تا حالا عکس رنگی نگرفتم  آیا ...

عزیزم ca125 و ca9-19 البته دومیو دقیق یادم نیست این بود یا نه اما اولیو مطمئنم.......

عزیزم اگه اینا بالای رنج باشه احتمال آندومتریوز خیلی بالاست اما نرمال بودنش آندومتریوز رو رد نمیکنه......

برا من نرمال بود ولی آندومتریوز شدید لگنی داشتم......

والا علایمی که من داشتم اینا بودن اما علایم همه مشابه نیست......

دردهای شدید پریودی در حدی که چند روز زمین گیر میشدم......

تهوع.....

اسهال یا یبوست.....

درد حین نز دیکی.....

......

عزیزم تشخیص قطعیشم با لاپراسکوپیه!!!!!!

البته بشتگی به دکترم داره برا من رو با معاینه تشخیض دادن.......

عزیزم خوب عکس رنگی جزء واجباته موندم چطور براتون ننوشتن.......

حتما انجام بدین یا اگه قراره هیسترو بشین اون موقعنیازی نیست اما باید از شرایط رحم و سلامتش مطمئن شد......

سلام  من پاك گيج شدم طول سرويكسم بعد دوهفته استراحت از٢٨شد ٢٩دكتر كفت سركلاژ نميخاد ولي با دكتر ...

عزیزم دقت سونوها متفاوته.......

یه جای معتبر سونو بشی خیالت راحتتر میشه عزیزم......

ایشالله ۳۳ هست و خیالتتخت تخت میشه هر چند ۲۹ هم نشون میده به استراحت جواب داده!!!!!!

البته آناجون یادم رفت بگم، من موقع میکروی دومم هیستروسکوپی انجام دادم گفتن هیچ مشکلی نیست؟ یعنی اگه ...

عزیزم هیسترو تا حدی که از طریق واژن بشه دسترسی داشت اطلاعات میده.......

مثلا اگه مثل من آندومتریوز لگنی باشه که از واژن دسترسی نداره نه عزیزم نمیشه فهمید......

یا اگه حفره شکمی و روده ها و جاهای دیگه درگیر باشه هیسترو جواب نمیده.......

عزیزم ca125 و ca9-19 البته دومیو دقیق یادم نیست این بود یا نه اما اولیو مطمئنم....... عزیزم اگه این ...

مرسی از جوابت آنا جون

من آزمایشات ca125 و اون یکی انجام دادم نرمال بودن، موقع پری هم نه درد دارم و نه لکه بینی

هیسترو هم چندماه قبل انجام دادم رحمم سالم بود گفت چیزی نبوده؟ یعنی نیازه مجدد انجام بدم

دیگه توان عمل کردن ندارم بخدا