2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

سلام خانما خوبید 

آنا جون و بقیه دوستان که اطلاع دارن میشه راهنمایی کنید من به خاطر تنبلی تخمدان متفورمین میخورم این چند روزم خوردم به نظرتون باید ادامه بدم خوردنش رو ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان

من امروز با دکترم مشورت کردم ایشون همه چیو به خودم سپرد حالا میخوام با شما مشورت کنم،جهت یاداوری:ازمایش همسرم رو قبلا گذاشتم البته تو ازمایشگاه بیرون که مورفولوژیش ۱۶ درصد بود و تحرک ۱۰ درصد خلاصه افتضاح بود،الان داره فرتیل اید و ول من و ویتامین ای میخوره یه بارم ای یو ای داشتم که سقط شد،من تا الانش مشکلی نداشتم البته دکترم گفت اگه به مراکز ناباروری مراجعه کنم اونا تمام آزمایشات لازم رو واسم درخواست میدن،از اونجایی که دوستان عزیزم که اینجا هستن تجربه بالایی دارن بهم بگین یه بار دیگه هم ای یو ای کنم یا نه مستقیم برم سراغ میکرو؟دکترم گفت رویان و ابن سینا از نظر دانش پزشکی در یه سطحن نظر شما چیه؟کسایی که تازه میکرو کردن بگن با ازمایشا چقدر هزینه کردن؟و اونایی هم که منفی شدن با ابراز تاسف صمیمانه میشه بگین مشکل چی بوده؟

سئوالام زیاد شد ولی خواهشا یه مشورت بهم بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من پاك گيج شدم طول سرويكسم بعد دوهفته استراحت از٢٨شد ٢٩دكتر كفت سركلاژ نميخاد ولي با دكتر ...

سلام مينو جان ، خوبي عزيزم ؟ خيلي به يادت بودم خانمي ، اصلا نگران نباش و براي طول سرويكس هم همون سونو واژينال رو در نظر بگير ، من يك بار هفته ١٤ دل درد بدي گرفتم اورژانسي رفتم سونو طول سرويكسم رو كه هفته قبلش توي سونوي nt ٣٨ نوشته بود گفت كاهش يافته هست و شده ٢٥ البته خودش هم گفت سونوي شكمي اصلا براي طول سرويكس دقيق نيست ، دو روز بعدش رفتم دكتر خودم سونوي واژينال انجام داد كه ٣١ بود و دفعه هاي بعدي هم با سونوي واژينال ٣١ بود ، تازه من كارهاي خونه رو هم خودم انجام ميدم ولي خوب ديگه بعد از اون اصلا مسير دور نرفتم ، شما هم اصلا نگران نباش همه چيز خوب پيش ميره برات مطمئنم .

سلام دوستان من امروز با دکترم مشورت کردم ایشون همه چیو به خودم سپرد حالا میخوام با شما مشورت کنم،جه ...

عزیزم به نظرم اول تو یک مرکز ناباروری همسرتون آزمایش بدن بعد تصمیم گیری کنید چون رنجشون فرق داره.
من همسرم مورفولوژیش تو آزمایشگاه معمولی در حد 30-40 درصد بود ولی تو ابن سینا صفر
در کل اگر اوضاع اسپرم خوب نباشه آی یو آی فایده نداره. مستقیم برید سراغ میکرو
این داروها هم در حد کم تاثیر داره. زیادم بی تاثیر نیست. ولی درحدی که اوضاع رو برای میکرو مساعد کنه.

خدایا شکررررررر
عزیزم به نظرم اول تو یک مرکز ناباروری همسرتون آزمایش بدن بعد تصمیم گیری کنید چون رنجشون فرق داره. من ...

ممنون ازیتا جان،بله دکترم گفت که تو مراکز ناباروری خیلی سختگیرانه تر اسپرم هارو آنالیز می کنن،اگه اشکالی نداره می تونم بپرسم شما از چه درمانی استفاده می کنین؟

یعنی چی عکس رنگی نگرفتی؟ مگه میشه؟ یعنی دکترت هیچ وقت نخواسته؟ پس چه جوری رفتی تو سیکل میکرو، بدون ب ...

هیسترو نه.ولی برای سنو داخلی پیش یکی از بهترینهای اصفهان رفتم که گفت لوله ها مشکل ندارن 

سلام خانما خوبید  آنا جون و بقیه دوستان که اطلاع دارن میشه راهنمایی کنید من به خاطر تنبلی تخمد ...

عاطی جون دکترا اغب میگن وقتی آزمایش بارداری مثبت میشه، متفورمین رو قطع کنین. بعضی ها هم میگن ادامه بدین تا ماه چهارم فکرکنم! دکتر داخلیم میگفت بنظر من که خوبه که ادامه بدی! اما ببین نظر دکتر زنان چیه! این روهم میدونم که نباید متفورمین رو یکباره قطع کرد. باید چند روز درمیون نخوری و کم کم حذفش کنی. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي من هم اولين قند ناشتام ١٠٣ بود كه بيشتر فكر كنم به اين خاطر بود كه ...

مرسی از وقتی ک گزاشتی عزیزم من تمام تلاشم میکنم توکل به خدا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم اتفاقا اگه غربالگریا و کنترل باردعری زیر نظر دکتری باشی که تو این زمینه دقتش بیشتره بدم نیست ه ...

متاسفانه نمیتونم دوتا دکتر هزینه کنم واسه ویزیت و سونو البته , پیش ال یاسین ادامه میدم توکل بخدا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
ممنون ازیتا جان،بله دکترم گفت که تو مراکز ناباروری خیلی سختگیرانه تر اسپرم هارو آنالیز می کنن،اگه اش ...

منظورتون درمان برای همسرم هست؟
راستش همسر من علاوه بر اینکه مورفولوژی و تحرکش کم بود، یه آزمایش Dfi هم داد که متوجه شدیم دی ان ای اسپرمش بالاست. و با این گزینه دیگه میکرو هم نمیکردن ما رو.
که ناچار شد عمل کنه. بعد از عمل هم از مکمل ها استفاده کرد و تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی به مدت 5 ماه. که هم دی ان ای اومد تو رنج. که اجازه ی میکرو دادن. و هم یه مقدار خیلی کم مورفولوژی بهتر شد.
مکمل هایی که مصرف کرد هم اینا بود: پروفرتیل روزی 2عدد به مدت 5 ماه. رویال ژل یه روز درمیون- زینک پلاس یه روز درمیون- سلن پلاس یه روزدرمیون- کیوتن یه روز درمیون- فولیک اسید سه ماه آخر یه روز درمیون- ویتامین ث روزی 2 یا 3 عدد هرروز-
سرخ کردنی و  مواد قندی(قندمصنوعی) رو تقریبا کم کردیم. میوه و سبزیجات و آجیل خام و خرما و انجیر هرروز مصرف کرد. دوماه آخر هم کاسنی روزی نصف لیوان. 

خدایا شکررررررر
منظورتون درمان برای همسرم هست؟ راستش همسر من علاوه بر اینکه مورفولوژی و تحرکش کم بود، یه آزمایش Dfi ...

آزمایش dfi رو خودشون درخواست دادن؟یعنی در ابتدای درمان چک کردن؟

واینکه بارداری صورت گرفت؟

سلام مينو جان ، خوبي عزيزم ؟ خيلي به يادت بودم خانمي ، اصلا نگران نباش و براي طول سرويكس هم همون سون ...

سلام عزيزم منم به يادت هستم و ازراهنماييهاي خوبت بهره ميبرم . جدي ميگي پس زياد اختلافي باهم نداشته سرويكس مون منم تنها بيرونم باماشين مطب دكتر و جابجايي ده روز يكبار بين خونه هاست بله شكمي دقيق نيست درنهايت شد طول٢٩.٥و كفت سركلاژ نميخاد استراحت كن اصرار ميكردم سركلاژ ميكرد ولي ترسيدم سركلاژ هم عواقب خودشو داشته باشه

عزیزم اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه اما بذار ببینم میتونم چیزی بفهمم....... پس ال هاشت پایینه!!!!! ...

.مرسي عزیزم خودم هم سرچ می کنم چیزی دیدم اینجا می زارم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .