2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
ینی انا جونم سه روز اخر ک نصف قرص رو یک روز درمیون خوردم بعدش دیه نخورم؟

نه عزیزم بعد سه روز یه روز در میون نصف قرص دیگه نخور.......

یه هفته بعد انتقال مجدد شروع خواهی کرد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فعلا یه هفته بعد می رم سونو که مشکوک به حاملگی خارج از رحم نباشم

ایشالا که نیستی خدا کنه رشد کنه یکیشون عزیزم اگه هم رشد نکنه بتا داره خودش پایین میاد جای نگرانی نیست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب تا وقتی که قلب جنین تشکیل نشه و مخلفاتش علنا خودی نشون ندن مشکوک محسوب میشه دیگه....... خوب چون ...

وای آنا جون وقتی پست هاتو میخونم نگرانیم رفع میشه خداروشکر شما رو دارم خیلی شادم الان.خداروشکر.پس بارداریه خارج رحمی کلا منتفی شد درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بعضی وقتا روز ۱۲ سیکل هم دارو میدن حتی تا ۱۶ هم من شنیدم باید فولیکول ها به او اندازه ای که می ...

مورفولوژي همسرم زياد خوب نيست خودم مشكلي ندارم. چهارسال پيش ميكرو كردم يه دختر دارم حالا دوباره هوس ني ني كردم

مررررررسی واقعا ممنون نمیدونم چی بگم بابت زحمات بی چشم داشتت

فدات عزیزم کاری نکردم.......

ایشالله به خبر مامان شدنت خوشحالمون میکنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفولوژي همسرم زياد خوب نيست خودم مشكلي ندارم. چهارسال پيش ميكرو كردم يه دختر دارم حالا دوباره هوس ...

مرفولوزی همسرت چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازمن 2 هست و تحرک نداره 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
خب خداروشكر. خيلي نگران بودم اخه فكر ميكردم اگه اوضاع خوبه چرا دوباره اينهمه دارو داده

عزیزم کم پیش میاد یا میشه بگم به ندرت که با هفته اول دارو دیگه سیکل تموم بشه حداقل دو تا سونو هست.......

من که سه تا سونو داشتم.......

احتمالا تو زودتر پانکچر بشی......

وای آنا جون وقتی پست هاتو میخونم نگرانیم رفع میشه خداروشکر شما رو دارم خیلی شادم الان.خداروشکر.پس با ...

ثمین جان اصلا نگران خارج از رحمی نباش من تجربه اش رو دارم همون روازی اول که ازمایشم مثبت شد با درد شدید راهی بیمارستان شدم تا سونو کرد گفت داخل لوله هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
وای آنا جون وقتی پست هاتو میخونم نگرانیم رفع میشه خداروشکر شما رو دارم خیلی شادم الان.خداروشکر.پس با ...

آره عزیزم.......

ایشالله همه مراحل خوب پیش میرن و از این همه استرس رها میشی.......

ثمین جان اصلا نگران خارج از رحمی نباش من تجربه اش رو دارم همون روازی اول که ازمایشم مثبت شد با درد ش ...

تویه سونوم داخل رحم ساک دیده شده.فقط سایزش کوچولویه 2 م.م.تازه 4هفته ام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم....... ایشالله همه مراحل خوب پیش میرن و از این همه استرس رها میشی.......

الهی آمین