2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
نه اکثرا ۱۳ و ۱۴ انتقال دیگه نشون میده 

دختر سر در اوردی از جنین ها من بالاخره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل جان بیا یه خبری بهمون بده عزیزم. انشالله خوش خبر بیای

لی لا جون تو الان کدوم مرحله ای

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
نه نمیدونم فقط از تو را هچینگ کرده بودن مثل من 

تو اینجوری نبودن کاغذت مگه

لی لا جون تو الان کدوم مرحله ای

عزیزم من فعلا هیچی،رو هوام

اینماه میخواستم برم میکرو، رفتم سرخود آزمایشای تکمیلی دادم،مشکل ایمنی انعقادی دارم،حالا باید برم پیش دکتر زرنانی،و بعدشم وقت بگیرم پیش دکتر طرازی.

همسرم گیر داده دیگه پیش دکتر خودم نرم،چون بدون این بررسی ها داشت سیکل رو برام شروع میکرد.تا حالا هم نه پانکچر کردم نه میکرو

راستی لوله هام هم کلا بسته است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام رز سفید  دیروز اومدم پیامت دیدم یاد یک ماه پیش خودم افتادم  هیچ کلمه یا حرفی به ذهنم ...

سلام عزیزم...هیچ کس بهتر از ما همدیگه رو درک نمیکنه....خدارو شکر که شماها کنارم بودید واقعا ارامش گرفتم از تک تکتون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز عزیزم توروخدا ما رو تنها نذار .مطمئن باش خدا بهترینا رو برات رقم خواهد زد خدا خیلی بزرگه صبور باش ...

اگه بالا رفت که هستم در خدمتتون..وگرنه دیگه ترجیح میدم از فکر بچه تا یه مدت دربیام....حداقل به احترام خواسته همسرم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جونم،عزیزم همه جور نذری کردم که مثبت باشی.نمیدونی چه حالیم. دپرسم شدید،فقط مثبت شدن آز تو میتونه ...

الهی من فدای اون قلب مهربون تو بشم عزیز دلم...

ببخشید که نشد خوشحالتون کنم....الانم حق نداری دیگه غصه بخوری،هرچی که بود تموم شد... من سپرده بودم به خدا،حتما مصلحتش منفی شدنم بوده...

مطمئنم خدا بخاطر این دل مهربونت خیلی زود تو رو به ارزوت میرسونه😍😍😍😍