2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما آمپول دکا رو باید عضلانی زد یا زیر جلدی؟؟

عزیزم من زیر جلدی شنیدم اما باید از دکترت بپرسی......

چون یه سری از آمپولا هم عضلانی تزریق میشن هن زیرجلدی بسته به شرایط بیمار.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امکانش هست بالاتر بره؟؟؟ آنا جون شما باز بهتر می دونین میگم میشه داروهاشو ادامه بده ودو روز دیگه ...

عزیزم من که همون اولش گفتم تکرار کنه چون نمیتونم منفی شدنشو بپذیرم........

یادمه یه همچین اتفاقی برا یکی از دوستامون افتاد بتاش ۵ بود فکر کرد منفیه رفته بود پیش دکترش برا ادامه درمان دکتره گفته بود غیرممکنه منفی باشه سونو کرده بود و شکش بیشتر شده بود و فرستاده بود آز مجدد بتاش بالای هزار برده......

نمیدونم چرا ولی من همچین حسیو نسبت به رز عزیزمونم دارم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

رز عزیزم ببین من تا حالا همچین کاری تو گروه نکردم اما مرگ من ناامید نشووووووووو.........

داروهاتو ادامه بده و امروز پاشو برو آز بده.........

ببین یه بارشو برو فردا همونجا آز بده اما امروزم برو بیمارستان رسالت تو سیدخندان اونجا شبانه روزیه برو یه آزم اونجا بده.........

خدا فقط میدونه دیروز انقدر ناراحت بودم دم به دقیقه سر هیچ و پوچ با همسرم بلند بلند حرف میزدم.......

بیچاره میگفت چرا دعوا داری.......

هر بار میرم دستشویی یه هاله مویرگی قهوه ای میبینم...بچه ها واسه روز دوم انتقال طبیعیه؟

عزیزم چند روز اول طبیعیه نگران نباش........

سلام. قرار بود هفته ی بعد واسه اولین بار ای یو ای کنم. دیروز رفتم سونو داخلی گفت تخمک گذاری ندارم. د ...

عزیزم آز ذخیره دادی؟

آنا جون من لکه بینی دارم، گفتم ال دی بخورم اینطوری میشم، از دیروز شروع شده، امروز بیشتر شد،تازه 1 هف ...

عزیزم منم با ال دی لک بینی داشتم ولی دکترم میگفت وقتی لک شروع شد با بقیه ال دی ها استروژن کنژوگه ۱/۲۵ بخور.......

ببین دکترت صلاح میدونه بخوری.......

من چند تا که میخوردم لک قطع میشد ولی باید تا آخر ادامه میدادم.......