2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست

افسون جان عزیزم ایشالا واست به خیر بگذره باید اون ساک تا الان بیشتر رشد میکرد ولی یه احتمال هست اینکه ساک دوم داره به خوبی رشد میکنه و دیر لانه گزینی شده که الان ساک دوم دیده شده و بتا ۲ برابر شده . حالا دکتر گفت چکار کنی ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انا جون من هفته پیش یه ساک داشتم الان دو ساک دارم بتامم نسبت به هفته پیش دوبرابر شده دکترم می گه اگه ...

خدا بزرگه خوشحال باش دوتا نینی داری دختر.من تا شنبه میصبرم میرم  آز بتای مجدد اگر همه چی خوب بود میرم پیش ایمونولژ .انشالله هرچی خیره برات پیش میاد نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداجووونم یعنی میشه منم این هفته برم دوتا ساک باشه خخخخ من فقط میگم سالم باشه قلبش رو ببینم دیگه هیچ ...

دقیقا منم همینو میگم فقط سالم باشه یکی یا دوتاش مهم نیست فقط صحیح و سالم بیاد بغلمون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتی جون تکرار بتا و سونو گفت برای شنبه.یه پام فقط توی ازمایشکاهه

افسون جون نگران نباش ببین بخدا منم تا الان دوبار رفتم ازمایش بازم باید شنبه برم.امیدوارم شنبه هردوتامون خوش خبر باشیم.

اتی جون تکرار بتا و سونو گفت برای شنبه.یه پام فقط توی ازمایشکاهه

واقعا به نظرم خونریزیتم مهم نیست الان که خوبی؟

بتام 6 و نیم بود

رز عزیزم متاسفم، انگار منفی خودم تکرار شد، میدونم چه حسی داری، کاش خدا برای ما هم میخواست، من که خیلی دلم شکسته،یک هفتس آروم قرار ندارم، دیشب پریود شدم تا صبح گریه کردم، فدات شم انشاا ما هم سری بعد مامانیم

رز عزیزم متاسفم، انگار منفی خودم تکرار شد، میدونم چه حسی داری، کاش خدا برای ما هم میخواست، من که خیل ...

یسنا جون خدا بزرگه مطمئن باش بزودی دلت شاد میشه عزیزم

منم همینجوری ام لی لا جون. اصلا نمیتونم دل کسی رو بشکونم حتی اگه دلمو شکونده باشه. وای بخصوص اگه دست ...

آزیتا جون به منم یاد بده که بگذرم، آه و نفرینی که از ته دل باشه و شکایتی که به خدا میبرم چنان گرفتارشون میکنه که خودم میشینم میگم خداجون غلط کردم. شاید باورت نشه اما یه وقتایی از خودم میترسم. تورو خدا بهم گذشتن رو یاد بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جیگر جون پریود دوم رو منظورمه...اشتباه منظورم رو رسوندم انگاری پریود اولم ک روز ۱۵ انتقالم اومد او ...

اصولا پیش میاد بعد از میکرو
مخصوصا اگه کسی عدد ذخیره اش بالا باشه
من عدد ذخیره ام 5.2 بود و همیشه پریود سر وقت داشتم
تخمک گ هم چک میکردم با دما سنج
اما بعد از میکرو کلا دیگه پریودم به هم ریخت
اکثر ماه ها پریودم تاخیر داشت
اما ماه هایی که متفورمین میخوردم ، یا این چند ماهی که دارم اوابوست و اینوفولیک میخورم، پر وقت پریود میشم

لک هم داشتم اصولا چند روز قبل از پریود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم گذشتن خیلی خوبه و همه ما باید اینطور باشیم و هستیم ولی جایی ک ببینم داره بهم ظلم میشه ودارن نا ...

آره بهار جون، آدما با هم فرق دارن، نمیشه هم گفت کار کی درسته کار کی غلط. به نظرم کار تو بهتر از منه که خودت جواب میدی، تا اینکه بذاری خدا انتقامت رو بگیره. چون اینجوری خیلی بدتره. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم