2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047680 بازدید | 684621 پست
نه لی لا جان حتما زود خبر میدم... ازمایشم رو تقریبا 1 ظهر میگیرم....صبح آز میدم ولی بعد کار میریم ب ...

ابشالا که مامانی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
کسی نمی باشد. من نگرانم.عجب پروسه ای هست این میکرو.جون ادم رو ذره ذره میگیره

حق دارین، نمیدونی من چقد استرستونو دارم،یه جوری سر خودت رو گرم کن،وگرنه فکر و خیال بیچاره ات میکنه خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه تون ممنونم که امروز برام دعا خوندید و به یادم بودید....الهی که مادرشدن تک تکتون رو بزودی ببین ...

ان شاءالله که با خبرای قشنگ و خوبت شادمون کنی...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
نه عزیزم دست رو شکمم میزارم ناحیه رحم سرده با پاهام  با خوردن سردی هم لکه بینی میگیرم هم سردرد ...

پس عزیزم سردیجاتو حذف کن.......

جوراب و شلوار و شال کمر پشمی استفاده کن........

آب سرد و یخ کلا نخور.......

موقع پری دستشویی که میری خودتو نشور فقط پاک کن....

موقع پری حموم نرو......

بعد حموم و نز دیکی بلافاصله آب نخور......

من اینارو رعایت کردم البته زمانبر بود ولی تغییر رو کامل حس کردم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منو یادتونه 15روز پیش انتقال داشتم.چند روزه پهلوی چپم خیلی خیلی درد داره.از اول انتقال بود ولی کم &n ...

عزیزم آز ندادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه اونهایی که جنین ۳روزه انتقال میدن با ۵روزه خیای فرق هست تو ازمایششون.یعنی چقدر دیرتر نشون میده

عزیزم خیلی دقیق نمیشه گفت.......

بستگی به بتا داره خوب.........

عزیزم خیلی دقیق نمیشه گفت....... بستگی به بتا داره خوب.........

منظورم اینه لانه گزینی ش دورتره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
هیشکی نیست.دوست جونی ها این وضعیت جنین ها من بودن بعنی چی

عزیزم من سردرنیاوردم.........

از همه تون ممنونم که امروز برام دعا خوندید و به یادم بودید....الهی که مادرشدن تک تکتون رو بزودی ببین ...

عزیزم من حس و حال اون روزای خودمو دارم.......

بیصبرانه منتظر خبر + هستم!!!!!!!

کسی نمیدونه چه طورن جنین ها من

عزیزم آز تو هم فرداست؟

منظورم اینه لانه گزینی ش دورتره

عزیزم واقعا نمیشه گفت اما احتمال اینکه پنج روزه زودتو از ۳ روزه لانه گزینی کنه هست.......