2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست

سها جون به دکترت بگو چجوری قبل هیسترو ضخامت اندومترم و.. عالی بود بعد تو این دو سه ماه بعد هیسترو یه دفعه رفتم تو يائسگی، باور نکن حرفشو مشکوک میزنه دکتر برو نظر چند تا دکتر باتجربه رو بپرس یا برو ابن سینا کلینیک اندومتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون امروز زنگ زدم گاندی دیدم دکتر زرنانی هست پاشدم رفتم و اورژانسی ویزیت شدم. ولی گفت باید بری ...

ازی جون اون ور بهت پیام میدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من الان خواب میدیدم دارم میرم آز بدم ثمین و لاله هم بودن...میگفتن فلان جا برو فلان وقت برو...

عزیزم خیره ان شاء ا...
من شه ژوری بودم؟😝😝😝😝😝😝😝😝😝

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لی لا جون قشنگ درکت میکنم در مورد دخالت خانواده ها و اشناها یه سری هاشون واقعا از رو دوست داشتن این ...

آره به خدا دشمن شادو خوب اومدی. من یه دوستی دارم بنده خدا اونم مشکل داره. شب عید کل فامیل همسرش خونه مادربزرگه همسرش جمع بودن، بعد جلوی سی چهل نفر مرد و زن مادربزرگه همسرش میتوپه به این که مگه قاطری که بچه نداری؟ فکر کن بدبخت چه حالی شده؟ البته همه دوستان باید منو ببخشن که عین جمله اش رو گفتم. دور از جون همه. 

خوب گفتی عزا و عروسی هم براشون نداره، تو ختم مامانم شب اول وسط اون واویلا هرکی میومد تسلیت بگه یه متلک هم باید میگفت و یه گیری، نصیحتی چیزی. فقط فامیل من به همسرم گیر میدن ازش خجالت میکشم، چون هم مشکل از منه، هم اینکه خیلی آروم و کم حرفه، همینجوری فقط نگاهشون میکنه 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پس همون. آخه من نمیدونستم تخصصش چیه.همسرمم میدونست در زمینه ناباروری کار میکنه. شایدم، والا از این د ...

به هر حال هر کسی همکارای مستقیم خودش رو بیشتر قبول داره
این پروفسور حسینی اول تو مرکز رویان بود
بعد رفت بخش ای وی اف بیمارستان عرفان (ژیوار) رو تاسیس کرد

روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که ...

سلام دوستان  گل  

چند روزی خیلی دپرس بودم پدر شوهر در عین ناباوری بهم گفت اگه بچه دار نشین میرم واسه پسرم زن میگیرم  منم بهش گفتم بفرما کار خوبی میکنی . 

انا جون منم زیر شکمم یعنی رو رحمم خیلی سرده جاهای بدنم گرمه فقط این قسمت مثل برف میمونه طبعم سرد و خشکه . شما برای این سردی چه کارهایی انجام دادین؟

سلام دوستان  گل   چند روزی خیلی دپرس بودم پدر شوهر در عین ناباوری بهم گفت اگه بچه دار نشی ...

عزیزم توجهی نکن ، و به خدا بسپارش که دلت رو شکسته ، و واقعا موندم کسایی که این حرفها رو میزنن چجور نمیترسن که اه دل شکسته زندگیشونو به باد بده

سلام دوستان، بازم من اومدم با تاسف و استرس.. دوستان گلم اگر يادتون باشه من بعد هیسترو مشکل اندمتر پی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.......

جدیدا تست ذخیره داده بودی؟

یا این تست مال قبلناست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیره ان شاء ا... من شه ژوری بودم؟😝😝😝😝😝😝😝😝😝

والا شه ژوری شو یادم نیست😝 بیشتر صداهاتونو میشنیدم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان، بازم من اومدم با تاسف و استرس.. دوستان گلم اگر يادتون باشه من بعد هیسترو مشکل اندمتر پی ...

عزیزم با این عدد ذخیره یائسگی بعیده
بهتره یه ازمایش اف اس اچ بدی
اگه واقعا یائسگی مطرح باشه باید عددش بالا تر از رنج باشه

شما بعد از عملت هم تست عدد ذخیره رو تکرار کردی؟
یه بار تکرار کن فدات شم

سلام دوستان  گل   چند روزی خیلی دپرس بودم پدر شوهر در عین ناباوری بهم گفت اگه بچه دار نشی ...

عزیزم طبعت سرد باشه قاعدتا دست و پاهاتم باید یخ باشه........

اینجوری که گفتی حدسم اینه شاید طبعت گرمه ولی رحمت سرده.........

کاش از این بابت مطمئن بشی یا دقیقتر توضیح بدی چون نمیخوام گمراهت کنم........

به حرف دیگرانم توجه نکن مهم همسرته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره به خدا دشمن شادو خوب اومدی. من یه دوستی دارم بنده خدا اونم مشکل داره. شب عید کل فامیل همسرش خونه ...

لی لا جونم دلم برا همسرت کباب شد عزیزم
یاد چشای علی افتادم وقتی تو همچین شرایطی گیر می افته چه شکلی میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭

من جای دوستت بودم میگفتم آدم قاطر باشه بهتر از اینه که خر باشه!! چون خر متاسفانه با تولید مثلی که  میکنه ، نسل بی مصرف خودش رو زیاد میکنه!!

چقدر ادم باید بی شعور باشه واقعا اخه😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها یه خبر
من پریود شدم 😒😒😒😒😒
فولی 20 میلی این ماه هم به کارم نیومد

منم زنگ زدم مطب
در کمال رندی گفتم نوبت میخوام
روز اول پریودم هست خانم دکتر گفتن روز سوم برم ویزیت :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

راستش به دکتر گفته بودم نمیتونم تا بعد عید صبر کنم
مخصوصا که علی بعد از عید عمل قلب داره
اون وقت این مه ماه داروهایی که خوردیم هیچ میشه و دوباره از اول باید شروع کنیم
گفته بود ازهات اماده شد بیا
منم برا اینکه فرصت ال دی خوردن رو از دست ندم مجبور شدم از ذره ای خالی بندی استفاده کنم

امیدوارم عفو بفرمایید :))))))))))))))))))))))))

راستی ثمین جون شنبه ساعت چند میری مطب؟
من فک کنم حوالی 7 برم