2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047681 بازدید | 684621 پست
لی لا جون به خدا این حرفها تمومی ندارن...... میدونم نمیشه یه گوشو در کرد یکیو دروازه هر چی باشه این ...

یه مثلی هست که میگن فلانی کور عیب خودشه و بینای عیب مردم. دقیقا حکایت ایناست. راستی آدرسشو بدی من میرم به خدمتش میرسم. فدااااایی داری آنا جان. بوووووس به دستای کوچولوی پرنسست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا به انتقال های ثمین که فکر میکنم تمام تنم میلرزه، آخه یعنی چی، وقتی تو نفهمیدی که علت عدم لانه ...

میدونی چرا؟

چون یه جمله حفظ کردن که تو بارداری مثلا بدون مشکل طبیعیم ۲۵ درصد احتمال باروری هست پس باید انقدر تکرار کرد جواب گرفت.......

من شخصا تو بارداری طبیعیم انقدر سعی و خطارو قبول ندارم چه برسه این مدلیش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا؟بنا به چی میگی این حرف رو؟

بنا به بتای پایین و دیر مثبت شدن بی بی چک! خلاصه پسره و سالمه! مواظبش باش. این هورمونا که تو بارداری بالا میره همه مامانا نگران میشن. حکمت خدا اینه که مامانا بیشتر مواظب خودشون و نی نی شون باشن❤

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
نشونش دادم هنگ کرده. فکر کنم کلا پشیمون شده با من ازدواج کرده خخخخخخخخ

خدا نکنه عزیزم.......

پشیمون نمیشه........

فرشته به این ماهی پیدا کرده........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

لی لا جون یه چیزی هم بگم . برای ما که الان همه ی آزمایشهای لازم رو می دونیم و انجام دادیم، دیگه معیار انتخاب دکترمون نیاز نیست بر اساس این باشه که بار اول آزمایش میدن یا نه. میتونی یه ایمنولوژیست در کنار دکترزنانت داشته باشی. همون کاری که من الان دارم انجام میدم. خودم طبق نظر ایمنولوژیستم دارو مصرف میکنم
من فکر میکنم اگر میخوای دکترتو عوض کنی با دکتر طرازی یا دکتر رزاقی وقت بگیر.
اینم بگم شرایط سنت رو کاملا درک میکنم چون خودمم همون حدود هستم. میفهمم که نمیخوای وقت هدر بدی
دکتر عارفی هم خیلی دیر وقت میده مگر این که اون آشناتون نامه بده براش. ببین اگه نامه میده و اونها هم قبول میکنن و میتونی زود ویزیت شی یه سر برو پیشش شاید پسندیدی کارشو. چون من خودم 8 ماهه بهم وقت دادن. هروقت هم مطب منتظر نشستم می بینم دو تا منشیش پشت سر هم تلفن جواب میدن و میگن وقت جدید نمیدیم. خیلی شلوغه سرش

خدایا شکررررررر
ازی جون اونا ترسیدن به قول خودت در ضمن دفع شدن دارو رفعی به از بین رفتن اثرش نداره که !! فکر میکنن ا ...

لاله جون امروز زنگ زدم گاندی دیدم دکتر زرنانی هست پاشدم رفتم و اورژانسی ویزیت شدم. ولی گفت باید بری پیش یه دکتر آلرژی. این در تخصص من نیست:( بیخودی 60 هم برای ویزیت دادم
دکترت گفتی 4شنبه تهرانه؟ اگه آره میگی کدوم مرکز ویزیت میکنه؟

خدایا شکررررررر
لی لا جون پروفسور حسینی عضو هیئت مدیره موسسه هست همون مرکز مهر که من قبلا میرفتم تو رشت جنین شناس مع ...

پس همون. آخه من نمیدونستم تخصصش چیه.همسرمم میدونست در زمینه ناباروری کار میکنه. شایدم، والا از این دکترا هیچی بعید نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله منم مشکل ایمنی دارم...ولی من از موقعی ک داروهای ای وی اف شروع کردم پوست بدنم واکنش نشون داده...ی ...

من دقیقا برعکسم . کلا هیچوقت سرما نمیخوردم و خیلی راحت باکسایی که سرماخوردن رفت و آمد میکردم و خیالم راحت بود. ولی این مدت که درگیر این دارو ماروها شدم حس میکنم بدنم ضعیف شده و سرما زیاد میخورم
به خصوص زمانی که پردنیزول مصرف میکنم سعی میکنم جایی نرم که مریض نشم آخه میگن سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه. اونم قبل از انتقال اگه آدم مریض شه خیلی بده. بخصوص که من بعد از سرماخوردگی یه دو هفته ای هم سرفه دارم. دیگه هیچی :)

خدایا شکررررررر
انا من دلم میخواد بهت دکترای افتخاری بدم 😘😘😘😘😘😘

فداتون بشم دوستای گلم........

لطف دارین همه تون.........

ثمین، لی لا و بارانبهار گی عزیز و تک تک دوستان لطف دارین.........

شایدم یه روزی این لطفی که در حقم دارین تحقق ببخشم.......

آنا جون من رسما ترشح خونی دارم با درد شکم فراوون.نظر چیه فردا باز برم آز بتا؟

نگران نباش عزیزم.........

آخرین بتات رو کی دادی دو روز بعدش بده اما بگو بیان خونه ازت خون بگیرن.......

نگران نباش عزیزم......... آخرین بتات رو کی دادی دو روز بعدش بده اما بگو بیان خونه ازت خون بگیرن.... ...

آخه این چه وضعیه به نظرت؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله کاملا درسته  هرچی آنا جون بگه😘🌹

اختیار داری عزیزم........