2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047794 بازدید | 684626 پست
یاس عزیز حالا که شرایط همسرت این طوره به نظر نرین سراغ ای یو ای بهتره فکر میکردم شرایط همسر شما اکی ...

میدونم عزیزم. خودم هیچ امیدی به iui ندارم. اما دکتر اصرار داره. میترسم لج کنه! میگه فعلا تاجواب آزمایشات بیاد یه بار iui کنم تا وضعیتت هم دستم بیاد! حالا جواب آزمایشا ۲۰ روز دیگه میاد!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها. یه سوال دارم. آمپولهای محرک تخمکگزاری را که از روز سوم پری باید شروع کنم صبح بزنم یا ع ...

مهم اینکه سر وقت بزنی 

من ظهر میزدم یعنی همیشه ساعت ١٢ 

ببین برنامه ات چطوره یموقع میبینی بعضی روزها ساعت بخصوصی کار داری نمیتونی بری بزنی 

ساعتش مهمه 

اره عزیزم دکتر قلعه باغی کلینیک داره فدات شم ادرسش هم : چهار راه گلسار، پشت مخابرات ، ساختمان یاش ...

به نظرتون بهتر نیست من بخاطر مشکل ایمنیم برم پیشش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره عزیزم دکتر قلعه باغی کلینیک داره فدات شم ادرسش هم : چهار راه گلسار، پشت مخابرات ، ساختمان یاش ...

قربون دستت عزیزم ممنونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید ثمین جون شما کجا دکتر میرفتی پیش کی؟

من 11تا انتقال و 4تا میکرو و 5بار ای یو ای ناموفق رو ابن سینای تهران رفتم این دو بار اخر انتقالم رو رشت رفتم پیش دکتر ظهیری 

جنینام 3روزه بودن من دفعات پیش هرکاری که فکر کنی کرده بودم از خوردن نشاسته گرفته تا انواع دعا و قران ...

عزیزم.چون این دفعه خدا خواست ان شاءالله نی نی سالم خوشگل  بعد نه ماه بارداریت بیاد بغلت

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزم.چون این دفعه خدا خواست ان شاءالله نی نی سالم خوشگل  بعد نه ماه بارداریت بیاد بغلت

دقیقا.انشالله همینطور باشه

سلام به همه،من تاپیکتون رو صفحات اول که کامل و جامع بود رو خوندم ممنون از زحماتتون یه سئوال دارم که ...

سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی.......

ایشالله جشن مامان شدنت......

عزیزم مورفوژ چی بود........

تحرک که کمه.......

تحرک گرید آ و ب چقدر بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من 11تا انتقال و 4تا میکرو و 5بار ای یو ای ناموفق رو ابن سینای تهران رفتم این دو بار اخر انتقالم رو ...

چه پستکاری خوش بحالت من ک از همین الان ناامیدم بااینکه 24سالمه تا حالاهم حتی یه بار آی یو آیم نکردم.تبریک میگم بهت عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چه پستکاری خوش بحالت من ک از همین الان ناامیدم بااینکه 24سالمه تا حالاهم حتی یه بار آی یو آیم نکردم. ...

ممنونم عزیزم.باید پشتکار داشته باشی که موفق بشی من 33سالمه 

صبح بخير، من تمام آزمايشات ژنتيك رو دادم ولي كاريوتايپ دكتر ننوشته، اگه انقدر مهمه چرا ننوشته؟ استرس گرفتم

دليل خاصي براي نوشتنش هست؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دوستان، من تازه اين تاپيك رو ديدم، ميشه جواب آزمايش منو تفسير كنيد؟

عزیزم این تستت که نتیجش خوبه.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این تستت که نتیجش خوبه.........

ممنون از پيگيري شما، يك ساله منتظرم ولي باردار نميشم، ماه پيش دكتر اين آز رو داد و ژنتيك كه هنوز جوابش نيومده، التماس دعا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ممنونم،منو همسرم مشکلی به جهت همکاری و هزینه نداریم،من ۳۶ سالمه و همسرم ۴۴ سالشه،پس به نظرتون ای یو ...

عزیزم همسرت حتما مرکز ناباروری تست بده.......