2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
دوستان شماها هیچکدوم حساسیت دارویی ندارید؟ من دقیقه 7 روز پیش پانکچر کردم که چون بهشون گفتم به دو تا ...

عزیزم بعید نیست از تخم مرغ باشه کاش با دکترت مطرح کنی البته......

عزیزم فکر کنم لاله بهتر بتونه کمکت کنه چون فکر کنم تجربه حساسیت دارویی داره........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی آنا جون پس من پرنیزولون رو خودم شروع میکنم از قبل هنوز دارم از امشب شروع کنم؟ ساعت خوردنش مهمه؟ ...

عزیزم روزی دو تا پنج میل میخوری......

فقط دم دمای انتقالت حواست باشه تقریبا یه هفته قبل قطع کرده باشی البته به این روال.........

سه روز یکیش کن.......

سه روز نصف.......

سه روزم نصف رو یه درمیون.........

یعنی حدودا دو هفته قبل اون یه هفته شروع کن به کم کردن........

یه جورایی سه هفته قبل انتقال شروع کن به کم کردن.......

آخرین نصف قرصت یه هفته قبل انتقال باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس برا من چرا سرم نداد؟همش نگران سرم نزدنم

عزیزم خوب تو پرد رو داشتی نگران نباش عزیز دلم........

ببین عزیزم به هر حال سرم نداشتی الان منطقی نیست خودتو نگران کنی......

خوب تو عوضش دو ماه پرد داشتی.........

مرسی آنا جون هم به خاطر اصرار های هر روزه ات برای آزمایشا. هم به خاطر راهنمایی هات. دکتر زرنانی هم ب ...

عزیزم ظاهرا زر نانی برا هر دو دارو میده یا مشاوره میده.......

من چون پیش مریم تو کلی رفتم انغقادیارم رفتم پیش خواهرش........

عزیزم خوب تو پرد رو داشتی نگران نباش عزیز دلم........ ببین عزیزم به هر حال سرم نداشتی الان منطقی نی ...

آنا جون من موقع مصرف آمپولهای آی وی اف آزمایش تکمیلی دادم مشکلی نداره

خدایا شکرت😙
واکسن رو الان به روی ران پا میزنن!! باید محکم پای بچه رو بگیری که تکون نخوره. خیلی لحظات سختیه برای ...

واکسن و خون گرفتن برا من جزء سختترین کاراست اما مادرا باید به خاطر بچه هاشون همچین چیزاییم تحمل کنن........

من یه بار برا خونگیری دخترم رفتم گفت بغلت بگیر و نذار تکون بخوره سفت گرفتمش اما با جیغهای دخترم شرشر اشک میریختم.........

اما برا سلامتیشون باید این مواقع دلمون رو سنگ کنیم........

خیلی خوبه ک ب همسرت اعتماد داری...من ک یبار طفلی اومد برام بزنه جلوی همون خانومی ک میومد پرژسترون بر ...

دریادل جون اما کاش امتحان کنی به خدا عزیزت بزنه خیلی بهتر میزنه.......

همسر منم اصلا زیر بار نمیرفت مجبورش کردم........

اونم منی که از آمپول میترسم.........

آرامشمو حفظ کردم که هول نکنه وقتی اولین آمپولو که پروژسترون بود زد گفت تموم شد فکر کردم شوخی میکنه.......

اصلا باورم نشد زد.........

پس عزیزم شکر خدا طبق این تستها ژن غلظت خونو نداری اما به هر حال برا پروتئین اس دارو داری.........

انا جون اگر دکتر خزعلی نبود، برای لاپارا و هیسترو و خراش چه دکتری رو بهم پیشنهاد میکنی؟ 

والا راستشو بخوایی نمیتونم معرفی کنم چون خز علیو خیلی باور داشتم........

و شکر خدا حس خوبی که بهش داشتمو در عمل ثابت کرد.......

باید ببینی دوستان که با دیگر دکترا لاپرا کردن چه قدر راضین........

بچه ها من تجربه خودم رو بگم؟ من دوتا انتقال داشتم فرش و فریز. جنین هام همون بود. دفعه اول انقدر ترس ...

من از نزدیک شاهد استرس سوگل جون بودم یعنی خیلی خیلی زیاد بود.......

الان با اینکه استرس داره اما معقولتره و استرسش در حدیه که دیگه احتنابناپذیره لااقل برا یکی مثل سوگلجون الان مثل این مینونه اصلا استرس نداره.......

منم حرفاشو تایید میکنم سعی کنین خودتونو کنترل کنین......

میدونم استرس صفر نمیشه اما تا میتونین کمش کنین......

اناجون ذخیره بالاست یعنی بده و خط پایینی رو متوجه نشدم بخونم 

عزیزم منظورم اینه ذخیرت بالاست اما انقدری زیاد نیست که بترسی.......

یعنی با رعایت میتونی ریسک هایپریو رد کنی.......

یعنی شرایط خوبه......

دئها منظورم deha هست البته فکر کنم اشتباه نوشتم لاتینشو.......

این بالا بود دقیق نمیدونم فکر کنم اونم با ذخیره در ارتباط بود.......

فکر کنم لاله جون بهتر بتونه کمکت کنه.........