2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ثمین مواقعی که منفی میشدی داشتی این لک را ؟ پس منم منفیم 😣😣😣

اصلا اصلا من تویه زندگیم حتی قبل پریودم لک نداشتم .اخه وضعیت من چه ربطی به منفی شدن شما داره؟انشالله مثبتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا زودتر از موعد به خودتون استرس میدین. به خدا بچه های مثبت اکثرا لک قهوه ای رو داشتن. انشاءالل ...

میدونم عزیزم ولی استرس قابل انکاره اینجور مواقع تو بد نیستی تو گلی 😍😍😍😍😍😍😍

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم گول few بودنش رو نخوریا! حتما ببر دکتر برات آنتی بیوتیک بنویسه. به احتمال زیاد همون سفیکسیم می ...

کشت رو بگیرم چک کنم حتما. آخه من عفونت ادراری زیاد می شدم ولی هربار خونریزی مثانه هم‌می شدم یعنی مثل پریود قشنگ ادرارم قرمز می شد. تا حالا عفونت بدون خونریزی نداشتم

اصلا اصلا من تویه زندگیم حتی قبل پریودم لک نداشتم .اخه وضعیت من چه ربطی به منفی شدن شما داره؟انشالله ...

اخه انگار گفتی منم داشتم مخصوصا مواقعی که سرپا می ایستادم گفتم تو این سیکلت بود ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
samin جون  اگر اسم قرص رو  از پسرداییت پرسیدی می شه به من هم اطلاع بدی؟

مرمر جون خدا مرگم بده کلا فراموش کردم خواهر.ببخش امروز باهاش تماس میگیرم اطلاع میدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم موقع پریودم نیست شرایط حیض رو ندارم کلا وقتی با دستمال میپاکم ی کم رنگ داره ترشحم بین صورتی ...

نه عزیزم چون خون استحاصه نیست و بیشتر از سه روزم نیست که داری غسل نمیخواد فقط طهارت لباس و بدن 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
سلام دوستان من امروز رفتم کارت فریز جنین رو گرفتم نتیجه ش این بود: 5 تا تخمک کشیدن. 4تا قابل تزریق ب ...

عزیرم کجا پانکچر شدی شما....چه خوب انقدر کامل توضیح دادن برای من فقط ی کارت جنین دادن ک تعداد جنین فریز توش زدن همین فقط دکترم سر انتقال اولم گفت جنینات عالی و پر سلولی هستن حالا نمیدونم منظورش از پر سلولی چی بود

یاس جون تو بارداری یا زمانی ک انتقال دادیم اشکالی نداره آنتی بیوتیک بخوریم مثل آزیترومایسین؟

عزیزم سه ماهه اول بارداری اکثر دکترها احتیاط میکنن و میگن بغیر از استامینوفن 300 میلیگرم استفاده نشه. اما اگه عفونت ادراری تشخیص داده بشه. سفیکسیم کاملا داروی سیفی هست. آزیترومایسین رو هم اگه گلودرد چرکین داشته باشه کسی میگن سیف هست. اما خداکنه سه ماه اول کسی عفونت نگیره. یعنی باید خیلی رعایت کنه که نیاز به دارو پیدانکنه. اما من عفونت ادراری گرفته بودم و درمان نشد و بعدا برام مشکل ساز شد!! اما کسی واقعا مشکل داشته باشه برحسب تشخیص دکتر میتونه درمان بشه با داروهایی که رده A و Bدارن تو بارداری. مثلا برای حالت تهوع من متوکلوپرامید یا پلازیل استفاده کردم. و مشکلی هم پیش نیومد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
چقدر سیکلمون نزدیک بهم هست من 5 شنبه باید دیفرلین بزنم و بعد پریود و بعد دارو و انتقال و بعدشم آزمای ...

ان شاءالله مامان بهار جون

پنج شنبخه چه تاریخی ؟؟؟پس نزدیکیم به هم ،وای خدایا میشه عید چند تا مامان بشیم....     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها سونوي قلب هفته چندمه؟

معمولا سی انتقال به بعد........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کشت رو بگیرم چک کنم حتما. آخه من عفونت ادراری زیاد می شدم ولی هربار خونریزی مثانه هم‌می شدم یعنی مثل ...

درهر صورت کوچکترین عفونت ادراری تو بارداری باید جدی گرفته بشه. خون در ادرار که وای خیلی بده. ان شالله کار به اونجا نکشه.

عزیزم سه ماهه اول بارداری اکثر دکترها احتیاط میکنن و میگن بغیر از استامینوفن 300 میلیگرم استفاده نشه ...

ممنونم از توضیحت عزیزم...آخه دکتر ب من گفت تو انتقالت بهت آنتی بیوتیک میدم ب خاطر عفونت رحمی میخواستم بدونم ضرر نداره؟

افسون جون انتقال اول بتای اولم ۷۰ بود بتای دوم ۲۲۰ اینها بتام تا ۲۸۰ فقط بالا رفت این سری بتای اولم ...

سوگل جون ی سوال بتای اولت روز چند 70بود؟اخه بتای منم روز 13 البته 6ساعت مونده بود به روز 13 بود 74.5 و خیلی نگرانم

تو هم اگه وسط سیکلت خون میدیدی بد میشدی 😣😣😣😣😣

عزیزم اگه همون یه بار بود که ان شالله لک لانه گزینی بوده. نگران نباش. همیشه مثبت فکرکن.