2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
جدی عزیزم ؟ من oمنفی هستم ولی شنیدم رگام رو توی ماه های بالا میزنن

یکبار تو ۲۶ یا ۲۷ هفتگی یکبار هم بعد زایمان ولی کسایی که بارداری های حساسی دارن و دکتر حساستری بعد از لک بینی اوایل بارداری هم باید بزنن این را دکترم گفت 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزم میدونستم تو هم مثبتی خدا رو شکر دیگه چون بی بی مثبت اوردی دعوات نمیکنیم چرا زود بی ب ...

نه عزیزم منفی شد،اماده هر گونه دعوا کردن هستم، حق دارید هرچی بگید

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون من آزمایشات تیروئید و آنتی تی پی او، و iga ها و لوپوس همه نرمال بودن، ولی سی دی ها رو نداده ...

عزیزم ببین من همه این تستهایی که گفتی برام نرمال بودن فقط سی دی مارکرام مشکل داشتن از انعقادیامم همه نرمال بودن جز mthfe و pai1 مشکل داشتن.......

جالبه من سر میکروی دوم وقتی اصرار داشتم آزهارو برام بنویسه همین توجیهات رو کردن چون مثلا آنتی تی پی او و فلان و فلان و فلان مشکل ندارن نیاز نیست.......

همین نیاز نیست شد یه میکروی منفی........

بعد انجام تستها معلوم شد برا انعقادیام یه چهار ماه قبل شروع سیکل باید ب۶ و ۱۲ بایست میداشتم........

خلاصه با این حرفها قانع نشو و حتما انجامشون بده همه رو کامل........

اگه فریز نداری یا نمیخوایی ریسک کنی حتی کاریوتایپ رو هم انجام بده.......

بذار در مورد کاریوتایپ بگم........

البته قبلا گفتم یاداوری میکنم.......

یکی از دوستامون کلی جنین داشت و همخ هم گرید آو بلاست و اینهارو تو ۶ تا انتقال براش انتقال دادن و مشکلات ایمنی و انعقادیشم کنترل شد اما دکتر زیر بار کاریوتایپ نرفته بود که ممکن نیست تو مشکل داشته باشی.......

یادمه قبل آخرین انتقالش سر خود رفته بود کاریوتایپ انجام داده بود فهمیده بود بدترین نوع مشکل کرومزومی رو داشتن یعنی دکترم باورش نشده بود.......

پس خواهشا زیر بار این حرفها نرین و همه چیو بررسی کنین.......

قرار نیست برا هر آیتم یه منفی تجربه کنیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات شم اینا نرمالن ازمایش اسپرمشو میگم تغییر نداشت اسپرم گرید آ نداره اصلا

میدونم عزیزم. همسرمنم آزمایش اسپرمش تغییری نداشت. رفتیم آزمایش هورمونی دادیم. دیدیم کمی مشکل هورمونی داره. اگه شماهم همسرتون اخیرا آزمایش تیرویید و پرولاکتین ندادن، ضرر نداره یه چکی کنن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
درکت میکنم عزیزم، امیدوارم خوب، تند و سریع پیش بر،منم دوست دارم قبل از عید به خیر و خوشی تموم بشه،من ...

عزیزم انشالله هر چی زودتر وارد سیکل بشی مامان عیدی شما 😘...الان تو کدوم مرحله هستی؟

یسنا جون فکر نمیکنم دوروز یا ده روزش فرق کنه...حالا من برعکس میگم نکنه زود زدم! ازمایشامو نیلو دادم ...

رز بی بی زدی مگه؟

آهان سرم منظورته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتم دادم جواب کشت که دو روز دیگه ولی تو ua مقدار باکتری رو few زده

عزیزم نگران نباش حالا با دکتر مشورت کن ببین نظرش چیه.......

یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو.... منم حالم اصلا خوب ...

رز عزیز من چرا این حرفو میزنی گلم انشالله ک مامان شدی و آخر هفته حسابی شاد میشی و بهت خوش میگذره ...چرا بی بی میزاری ک اینجوری اذیت بشی

افسون عزیز حالت خوبه عزیزم بیا از خودت خبر بده ایشالا لک دیدنت قط شده ولی اگه دل دردت شدید هست حتما برو دکتر کاش یه بار دیگه ازمایش میدادی که خیالت راحت میشد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
هزینه آزمایشات چقدر شدن؟ کاریوتایپم دادی؟فدات شم نمیخوام ناراحت بشی، من برم که موج منفی برای شماها ن ...

عزیزم کجا بری ما قراره تو روزای غم و شادی کنار هم باشین نه فقط روزای شادی........

عزیزم الان وقتشه دوستات پیشت باشن.......

دوستان من امروز پانکچر شدم...دوستان منو از دعاتون بی نصیب نکنید...دعا کنید کیفیت جنینهام خوب باشه... ...

عزیز دلم به سلامتی ایشالله کلی جنین با کیفیت و سالم خواهی داشت.........