2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
اصلااشکال نداره فقط ناراحت نباش خودتو سرزنش نکن ولی هر چی بی بی داری بده همسرت ببره بیرون از خونه یا ...

الان با دوستم حرف میردم،دو قلو بارداره،میگه روز ده بی بی زده در حد منفی یه هاله کمرنگ انداخته...علایمم فقط حالت پری داشته...امیدوارم کرد...

همسرم نمیدونه بی بی خریدم و زدم😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
به نظرم شانستو اهواز با دکتری که همه جوانبو درنظر بگیره امتحان کن چون ممکنه استرس و فشار رفت و آمدم ...

واقعا استرس رفت وآمد خیلی زیادبود ان شاء الله اهوازبتونم ادامه بدمونتیجه بگیرم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم که باردارید شما تاق باز میخوابید یا پهلو ؟ من تاق باز بخوابم بده؟البته به پهلو هم میشم و ...

عزيزم سعي كن همون بيشتر به پهلو بخوابي به خصوص پهلوي چپ ، اتفاقا حالت تهوع هم داري همون پهلوي چپ خيلي بهتره ، حالا هفته هاي بالاتر بري اصلا نميتوني طاق باز بخوابي نفست بالا نمياد اونطوري .

سلام عزیزم ممنون بخاطر حس قشنگت.خواهر گلم به نظر من اگر جنینهای فریزت به درد انتقال نمیخورن دوباره ی ...

عزیزم خدادوردونتو برات حفظ کنه،والا جنینام ظاهراخوب بودن ولی ازباطنشون خبرندارم،حالا فعلا ان شاءلله اهوازمیرم ودوباره پانکچرمیشم ببینم خداچی میخواد

سلام به همه دوستان عزيزم ، واي ببين كي اومده پيشمون ، دختر فروردين عزيز خدا شاهده كه من هميشه هميشه ...

عزیزم دل به دل راه داره منم همیشه بیادتم ودعاگوی خودتودردونت هستم ،خداروشکرکه آزمایشت خوب بود ان شاءلله تاآخرش همه چی خوب پیش بره.

الان با دوستم حرف میردم،دو قلو بارداره،میگه روز ده بی بی زده در حد منفی یه هاله کمرنگ انداخته...علای ...

شماره همسرتو بده کارش دارم! استیکر عصبانی

میخوام بهش بگم چه دسته گلی آب دادی.میکشمت رز.دفعه آخرت باشه.به قول بهار بی بی چک خر است.دیگه نبینم از این کارا بکنیا،ااا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزدلم ،قربون مهربونیت برم،من دلم به پیامای شماو مثبت شدنای بچه های تاپیک خوشه،الهی خداصداتوبشنوه و ...

عزیزم ببخشید اما واسه همسرت خیلی ناراحت شدم،مردا خیلی غرور دارن،وقتی میبینن نمیتونن خواسته همسرشون رو حالا چه خرید وسیله چه چیزای دیگه برآورده کنن،افسرده میشن و از خودشون بیزار. به خدا اگه من همسرم مشکل داشت خدا شاهده شاید به خاطرش کلا بیخیال بچه میشدم.نمیگم شما بیخیال شو،اما حیف قشنگی زندگیت نیست که اینطور خرابش میکنی،در برابر مشکل همسرت صبوری کن،انشاءالله خدا پاداش صبوریت رو با نی نی های خوشکل میده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها دعوام نکنیدا.میدونم کارم اشتباه بوده ولی عصری بی بی زدم منفی منفی بود دریغ از یه هاله....میدو ...

خدا نکنه رز عزیز، این چه حرفیه میزنی، ان شاءالله مثبت مثبتی....

تو که رئیس کاروانی باید روحیت قوی و شاد باشه، توکل به خدا...مثبتیییییی 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها دعوام نکنیدا.میدونم کارم اشتباه بوده ولی عصری بی بی زدم منفی منفی بود دریغ از یه هاله....میدو ...

جنین هات پلاست بودن؟

خیلی زود زدی ان شاءالله مثبتی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزم ببخشید اما واسه همسرت خیلی ناراحت شدم،مردا خیلی غرور دارن،وقتی میبینن نمیتونن خواسته همسرشون ر ...

میدونم خودمم ازخودم بیزارشدم همسرم خیلی مغرورولی بی اندازه مهربونه،واقعا نمیدونم چراانقدردیوونه شدم که ساعت۵صبح بیدارش کردمو انقدرناراحتش کردم وقتی بغض کرد فقط زارمیزدمو میگفتم ببخش توروخدامنو ببخش ولی چه فایده کاری که نباید میکردمو کرده بودم خدامنو ببخشه.

رییس،کاروان رو خوب اومدی خخخخ

والا به خدااااااا، هی هیچی نمیگیم و دعواشون نمیکنیم ،مدام فکرای بد میکنن...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاءالله خدا  برات معجزه کن خواهر

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین