2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
انا جونم والله این دکتر تمام مدارک قبلی رو  بررسی کرده و گفت اینبار وسط سیکلت برات هیسترو انجام ...

عزیزم چک کن اگه آزمایشی از قلم افتاده حتما انجام بده........

این دکترا که نمیفهمن یه منفی یعنی چی پس تا میتونی سعی کن همه چی بررسی بشه بعد مطمئن شدی سیکلتو شروع کن......

اصلا عجله نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون این حالت تهوع من به این زودی با اون بتای کم عادیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من چند روزه گاهی شونم تیر میکشه سمت قلبم . پشت سر هم نیست ولی چند روزی تکرار میشه و اینکه خیلی ...

عزیزم والا من سر خود همون بعد بتای + رفتم چکاپ کامل دادم تا خیالم راحت بشه.......

اگه دوست داری تو هم برو انجام بده.......

در مورد تیر کشیدنم خودتو نگران نکن اما برا راحتی خیالت علایمتو به دکترت بگو مطمئنا بهتر میتونه کمکت کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خبر هم دارم امروز علی 3 ماهی هست که داروهاش رو میخوره غذا هم رعایت میکنیم اما دریغ از اینکه ازمای ...

لاله جان همسرتون آزمایش هورمونی دادن؟ همسرمنم با دارو هیچ تغییری نداشت. آزمایش هورمونی داد. دیدیم T4 اش خیلی پایینه. 6.8! پرولاکتینش هم 23.4 بود. برای آقایون بالای 18 مشکل ایجاد میکنه. این باعث شده بود fsh و lh و free testotrone هم پایین باشه. شما هم این آزمایشارو انجام بدین. من تو نت خوندم خود تیرویید و پرولاکتین خیلی روی کیفیت و تحرک اسپرمها تاثیرگذاره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
فدات عزیزم، آخه اصلا دلم نمیخواد باز عقب بیوفته. همسرم کلی برنامه ریزی کرده که آخر بهمن خلوت باشه کا ...

درکت میکنم عزیزم، امیدوارم خوب، تند و سریع پیش بر،منم دوست دارم قبل از عید به خیر و خوشی تموم بشه،منم فکر میکردم بهمن اوکی میشه ولی انگار تا اسفندم پیش میره،البته دقیق نمیدونم،خدا کنه همه چیز خوب و سریع باشه...

بعدم ،لی لا نداشتیماااا، مگه تو تازه 18 سالت نشده  عشقم ؟؟ مامان مامانه دیگه،20 سال و 40 سال نداره که....

مهم اینه که به زودی قراره مامان بشی و با هم بریم گشت و گذار با نی نیااااا     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

یسنا جون عزیزم بخدا خیلی واست ناراحت شدم خیلی امیدوار بودم مثبت بشی والا نمیدونم چی بگم که آرومت کنه ایشالا خودت طبیعی مامان بشی عزیزم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

متاسفم عزیزم انشالله خداوند دلتو بزودی شاد کنه صبور باش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون برو حالشو ببر کاش منم حالت تهوع داشتم خیالم راحت میشد    

یعنی اصلا حالت تهوع نداری؟

یسنا جون درک میکنم حستو...چیز خاصی نمیتونم بگم...

خدا نکنه دلت بشکنه عزیزم، ان شاءالله خدا بهترینها رو به زودی جلوی راهت قرار بده و دلت پر از شادی بشه و محکمتر از قبل قدم برداری...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم والا من از نیلو پرسیده بودم گفته بود عمومی هم بنویسه قبوله اما بازم احتیاطا از آزمایشگاه بپرسی ...

ممنون از توضیحتون. توکل بخدا انجامشون میدم. یه چیزی ته دلم همیشه بهم میگفت حتما یه مشکلی هست که باید پیداش کنم! اما نمیدونم چرا همش به این فکر میکنم پس چطور در مورد بارداری برای پسرم هیچ مشکلی برام پیش نیومد! من تقریبا بعد از ماه چهارم تا زایمانم استراحت مطلق بودم. همیشه درازکش بودم و داروی نیتروفورانتوئین میخوردم که برای غلظت خون حتی میگن خوب نیست! شاید خدا بمن نظر کرده بوده!! واقعا تو کار خدا موندم! بعد از آخرین سقطم هیچ جایی مثل شما راهنماییم نکردن. هر دکتری بگین رفتم! خدا هر چی میخواین بهتون بده. خودتون و همسر و فرزندتون تن سالم و دل خوش داشته باشین.

درکت میکنم عزیزم، امیدوارم خوب، تند و سریع پیش بر،منم دوست دارم قبل از عید به خیر و خوشی تموم بشه،من ...

فدات امید زندگی جانم. نمیدونم نگرانم چرا. آره مامان که مامانه حالا هرسنی باشه. اما دلم میخواد تا دیرتر نشده مامان شم، که بچه هامم کیف کنن، بتونم پا به پاشون بازی کنم. راستی چرا اسفند؟ جنین فریز داری؟ کدوم مرحله از سیکلی قشنگم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

یسنا جون خیلی متاسف شدم عزیزم. 😔امیدتو از دست نده. حتما پیگیر باش. ان شالله دفعه بعد با جواب مثبت دلت شاد میشه.