2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
آنا جون یه سوال دارم من تیروﯨیدم تقریبا ٢ هستش چیکار کنم که بیاد زیر دو چون دکترم میگفت در حالت عادی ...

عزیزم این ۴ قلمو حذف کن و قرصاتم مرتب بخور......

۱. خانواده کلم........

۲. بادوم زمینی

۳. شیرینی و قند و شکر و.......

۴. سویا

راستی بین قرصت و صبحونه حاوی کلسیم و گردو ۴ ساعت فاصله بده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تی پی او چی هست؟ 

آنتی بادی تیروئیده،که اگه زیاد بشه فعالیت تیروئید رو مختل میکنه،،،با دارو کاملا کنترل میشه و نرمال میشه ترشحش

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=51660553]چرا بهت لووتیروکسین نداد خب؟یه دز کم بهت میداد میومد پایین[/QUO نمیدونم چرا !!!🤔🤔 ...

لوو نداده؟

عزیزم در مورد رژیم گفتم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عجبا........ موندم چرا انقدر نازشون زیاده....... عزیزم خوب اینکه یه سریا مشکل نداشته باشن دلیل نمی ...

ممنون آنا جون از توضیحتون 🙏آره بخدا نازشون خیلی زیاده👍🏻

بهش میگم همه رو بنویسه

عزیزم این ۴ قلمو حذف کن و قرصاتم مرتب بخور...... ۱. خانواده کلم........ ۲. بادوم زمینی ۳. شیرینی ...

وای چقدم خوراکم اشتباهه🙈🙈😟

مرسی از راهنماییت 

من هنوز سیکل جدید شروع نکردم فقط ویتامین د واسید فولیک کیوتن میخورم تا جواب آزمایش بیاد مجدد برم پیش دکتر

سلام خانمها شبتون بخیر مهربونا.من امروز دومین پریود بعد از پانکچر شدم ولی معذرت میخوام اصلا خون پریو ...

بله عزیرم......

اما نگران نباش........

سلام خانمها شبتون بخیر مهربونا.من امروز دومین پریود بعد از پانکچر شدم ولی معذرت میخوام اصلا خون پریو ...

ایشالله که هستی مامانمونا ون......

مرسی گلم، داروش لووتیروکسینه؟ 

بله عزیزم،من روزی نصفه ناشتا میخوردم،،،ولی حتما دوزشو دکتر باید بگه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من ذخیره تخمدانم بالاست حتماهایپرمیشم خودم رحمم همینجوریش سرده وای بحالی ک بخوام دوغ وسردیجات بخورم ...

عزیزم اگه ریسک هایپری داری بهتره انتقالت عقب بیفته.......

چون بعد انتقال و حتی خود بارداری عوارض هایپریو تشدید میکنه.......

پس لگه نخواستن انتقال بدن اصلا اصرار نکن!!!!!!!

عزیزم به جای دوغ خوب سفیده تخم مرغ، پروتئین، گوشت و مرغ و ماهی و پودر پروتئین کافیه......

آبم زیاد بخور......

اخه بعضی ها میگن اصلا واکحش نشون نمیده بچه دختره منکه چنان جوشید تازه به قرص جوشان هم شباهت داشت ههه ...

من بعد هر وقت دارم برای شوهرم قرص جوشان ویتامین ث درست میکنم یادت میوفتم :))))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون شماالان دارین سه ماهه بعدازپانکچرومیگذرونین ک انتقال بدین؟

نه عزیزم لاله جون دو سالی از اولین انتقال بعد پانکچرش میگذره.......

آنا :)))))))))))))) من یه اعترافی بکنم؟ اوائل که من عضو تاپیک شما شده بودم این علامت تعجب هات خیلی ب ...

واقعا؟

من به اینا به دید علامتی برا دقت استفاده میکنم و تاکیدین از نظرم......

نمیدونستم میتونه برداشت بدی ازش بشه.......

ببخش اگه باعث ناراحتیت شدم!!!!!!!

خخخخخخخننخخ......

بازم!!!!!!!!!

خانما ازمایش جوش شیرین تو ادرار رو کسی انجام داده  ؟؟ خیلی جالبه اگه تونستتید انجام بدید مال من ...

خخخخخخ.......

پس شوشو هم مامان شده........

ببخشید بابا شده..........

انا جون ذخیره تخمدان چند باشه خیلی خوبه؟ 

عزیزم دقیق نمیشه گفت اما فکر کنم متوسط باشه بهتره حدوای ۳-۴......

اما کلا فکر کنم نمیشه نظر قطعی داد برمیگرده به خیلی فاکتورای مهمتر دیگه که کیفیت و سلامت تخمک رو تحت تاثیر قرار میدن......