2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم دو ماه قبل انتقال چون رز فریز داره......

کسی که فریز نداره هم باز همون 2 ماه دیگه درسته؟
چون نهایتا 3 روز بعد از پانکچر انتقال میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدات آنا جون.تخصص دکتر ز ر ن ا ن ی چیه؟

من ایمونولوژی میدونستم اما ظاهرا برا انعقادیام بررسی میکنه........

ظاهرا هم ایمنی هم انعقادی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من سیکلام 21 روزه هست همیشه 8 یا 9 تخمک گذاریم بود دقیقا حس میکردم الان که دارم آمپول میزنم ...

عزیزم تو سیکل فرص داره.......

نوع سیکلت چی بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ذخیره تخمدانم بالاست حتماهایپرمیشم خودم رحمم همینجوریش سرده وای بحالی ک بخوام دوغ وسردیجات بخورم ...

اره اگه بالای 4 هست احتمال هایپر شدن شما خیلی زیاده
چند هست عدد ذخیره ؟

اصولا راهی برای جلوگیری از هایپری وجود نداره
اما میشه از عوارضش جلوگیری کرد
راهش هم اینه که از اولین سونویی که رفتین بعد از شروع امپولا ، روزی 4 عدد سفیده تخم مرغ رو شروع کنین
دکتر من میگفت میتونستی از اول هم بخوری
این کار باعث میشه حد اقل بعد از پانکچر شکم آب نیاره

این به معنی هایپر نشدن نیستا
بیمار هایپر شده اما شکمش اب نمیاره

در این حالت فقط یه ماه ممکنه فاصله بیوفته
اما اگه مثل من کسی شکمش هم اب بیاره 3 ماه عقب میوفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها میشه دکتر ایمونولو ژ خوب معرفی کنین، آنا جون گفته بود ولی پبداش نمیکنم... اگر کرج باشه عالیه ...

عزیزم من تهران این دو تارو معرفی میکنم اما ساعتتا روزاشو نمیدونم.......

مریم تو کلی ابن سینا

زر نانی ظاهرا بیمارستان گاندی ویزیت میکنه......

یعنی وقتی دکتر اومد میخواست جنین ها رو انتقال بده درد داشتی؟ یا از همون اول که پرستار خواست دهانه وا ...

نه موقع گذاشتن دستگاه درد که کلا ادم حساسی نیستم اگه دهانه را پیدا میکرد برام درداور نبود ولی  از بس دستگاه را برد داخل  و اورد و دهانه را نمیگرفت و به من میگفت سرفه کن و میگفت عقبه سرویکست خوشبختانه دکتر ده دوازده دقیقه بعدش اومد و تا اون موقع من اوکی شده بودم و انتقال هم که اصلا درد نداشت 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
هنوزم لکه بینی قهوه ای دارم , برام دعا کنید , بغضم ولم نمیکنه

عزیزم من تقریبا دو ماه داشتم.......

پس صبور باش عزیزم........

انا جان من تو دوره مصرف آمپولا تقویت تخمدانم...ناهار روغن حیوانی و شیره خوردم...گفته بودین چربی خوب ...

چربی کلا برا سلامتی خوب نیست نه فقط این قضیه و هدفمون......عزیزم فقط آب زیاد بخور......

پروتئینم زیاد بخور....

تحرک نسبی داشته باش........

زیاد دولا راست نشو..

تغذیت مناسب طبعت باشه و خواهشا از کسی تقلید نکن.......

ماه قبل انتقال ال دی داشتم و روز 21 پری  یک سوم دیفرلین زدم...فکر میکنم سیکل بلند محسوب میشه!

عزیزم سیکلت بلند بوده!!!!!!!

مرسي عزيزم. انشالله مامان محمد جونم به حق جد ني ني توي دلم به زودي دامنش سبز بشه

ممنون  گلم ان شاءالله نه ماه باردار یت به سلامتی آسون بگذرونی  نی نی  یا نی نی هات سالم. با دل خوش تو بغل بگیری

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام خانم های گل،یه کمک فوری نیاز دارم،،، من ماه دیگه اواخر بهمن میکرو دارم،،،امروز روز پانزدهم دور ...

والا معمولا استرادیول دومیل تجویز میکنن اما تعداد رو متغیره.......

اگه تعداد یادته به احتمال زیاد دومیل بوده اما بازم کاش مطمئن میشدی......

زنگ بزن بپرس.......

نه موقع گذاشتن دستگاه درد که کلا ادم حساسی نیستم اگه دهانه را پیدا میکرد برام درداور نبود ولی   ...

منا جان فهمیدم عزیزم جریان چیه
ببین اون دستگاه که میبرد و میاورد بیرون همون اسپوکلوم هست که میذارن دهانه واژن  باز بشه
اون دهانه رو نباید بگیره و نمیگیره
اون پرستار چون سرویکس رو نمیدید برای همین فکر میکرد اسپوکلوم رو بد گذاشته!!

شما احتمال زیاد رحمت رتروورسه اس
یعنی خم شده به سمت عقب
برای همین سرویکست به سمت شکم هست و پرستار نمیتونست پیداش کنه

مرسی عزیزم،به نظرت من درست شنیدم گفت روزی یکی،؟؟؟

عزیزم برا روز ۱۴ ضخامت ۶ یکی کم نیست؟

به نظرم حتما زنگ بزن به پروندت نگاه کنن بگن........