2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
روغن سیاه دونه دیشب خریدم .بعد از اینکه بیست و یک روز ال دی خوردم معمولا چن روز بعدش پری میاد؟؟

نمیدونم عزیزم. ال دی استفاده نکردم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان 1 بهمن پانکچر شدین ، کی انتقال دادین؟

پنج بهمن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اچ دی برای کیسته؟؟؟ من تا حالا کیست نداشتم اینم نمدونم از کجا اومد خیلی حالم گرفته شد فک میکردم دیگه ...

بله برای جلوگیری از آوردن کیست یا آب کردن کیست میتونه باشه...انشالله بزودی همه چی برات اوکی میشه و میری برای انتقال

سلام دوستان من يه بجه دارم كه مشكل زنتيكي داره اين بيماري كشنده است و جند سالي بيشتر زنده نميمونه مت ...

وطن عزیز ببخشید من گفتم جنین اهدایی ، به قول دوستان ادم ها خدا نیستن خدا هر چیزی رو بخواد به بنده هاش میده، بابت حرفم معذرت میخوام واقعا حرف اشتباهی بود حلالم کن اگر دلت رو ناراحت کردم

مرسی عزیزم اتفاقا tsh رو هر دفعه دادم گویا

سلام به همه دوستان عزيز ، efsibi جان نگران نباش رويان قبل از انتقال جنين حتما ازت آزمايش تيروييد گرفتن از همه ميگيرن من مطمئنم ، من حتي يك بار آزمايش داده بودم و خودم هم مطمئن بودم كه عددش نرماله ولي يادم رفته بود ببرم دارو رو برام شروع نكردن و دفعه بعدش كه رفتم بهم دارو دادن براي شروع سيكل . اول بارداري هم دكتر من كه برام آزمايش نوشت حالا شما هم اين همه نگراني ميتوني الان هم يك آزمايش بدي .

من خودم چون سابقه پركاري تيروييد داشتم هميشه زود به زود آزمايش ميدم الان هم توي بارداري چون وزنم خيلي خيلي كم بالا رفته با اينكه اول بارداري آزمايش داده بودم از دكترم خواستم دوباره برام بنويسه ١٠ روز قبل آزمايش دادم و خدا رو شكر مشكلي هم نبود .

این ماه ال دی بخور کیستت ایشالا آب میشه و بهمن باهم میریم برای انتقال نی نی برفی هامون عید باهاشون ج ...

انشاااالله واای قند تو دلم آب میشه وقتی این حرفارو میشنوم عزیزم 😅😅😅

خداجونم شکرت       
این ماه ال دی بخور کیستت ایشالا آب میشه و بهمن باهم میریم برای انتقال نی نی برفی هامون عید باهاشون ج ...

عزیزم بنظرت ما اگه بهمن بریم تا قبل عید نی نیامونو انتقال میدن؟یا بنظرت میفته بعد عید؟

خداجونم شکرت       

بهار برای منم ان شاءالله بهمنه،با همیم پس،فکر کنم اگر خدا بخواد بیفته اواخر بهمن...

ان شاءالله خدا کمک کنه مثبت بشیم، تا اسفند کادوی تولدم باشه...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام به همه دوستان عزيز ، efsibi جان نگران نباش رويان قبل از انتقال جنين حتما ازت آزمايش تيروييد گرف ...

سلام عزیزم، آره دیشب تو آزمایشام پیدا کردم ولی نه اینکه همه دوستان گفتن بعد از بارداری ممکنه خیلی تغییر کنه ، نگران شدم چون توی آزمایشای بعد از بارداریم ندیدم، حالا توکل به خدا این هفته که برم دکتر حتما تاکید میکنم بنویسه واسم،خیلی ممنونم ازت