2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نگران نباش استراحت کن ولی بابت پروژسترون با تهران مشورت کن فکر کنم با این شرایطت باید داشته باشی.... ...

اره شيافها رو ميزارم روزي دوتا حالا قرار شد يك بهمن برم سونو واژينال اگر كوتاهتر شده بود سركلاژ دكتر كفت شايد امپول هم بهت بدم احتمالا پرولوتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره عزیزم. با توجه به طبعت میتونی از طب سنتی هم کمک بگیری. حالا که سیکلت شروع نشده همین روغن س ...

روغن سیاه دونه دیشب خریدم .بعد از اینکه بیست و یک روز ال دی خوردم معمولا چن روز بعدش پری میاد؟؟

خداجونم شکرت       
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

وای ثمین جوون مبارکه عزیزم😍😍😍😍خیلی خیلی خوشحال شدم تیکر بارداریتون دیدم ❤️❤️❤️خدارو هزار مرتبه شکر😭😭😭 وای اشکام بند نمیاد از خوشحالی 

چند روز مسافرت بودم ولی همش بفکرت بودم امروز اولین کاری که کردم سر زدن به اینجا بود تیکرتو دیدم ذوق مرگ شدم 

بالاخره پیامتم پیداکردم😅😅😊😊

تبریک به باباپژمان 🌹🌹تبریک به مامان ثمین🌹🌹🌹بازم خداروشکر 

ای خدا این زلزله کی تموم میشه 

انگار تمومی نداره چقد سختی میکشن اونای که اونجا هستن  هنوز داغ قبلی ها از یادشون نرفته بازم زلزله میاد بی خونه و زندگی تو این سرما

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آنا جون و بقیه دوستان ، پی جی اس همون پی جی دی هست ؟؟ یا فرق داره؟ و این که چند نوع هست؟؟ البته به ج ...

پی جی دی و پی جی اس فرق دارن
اصولا پی جی اس برای بررسی های ژنتیکی مربوط به جنسیت خاص انجام میشه
در واقع تخصصی تره

تو پی جی دی یه سری فاکتورهای کلی بررسی میشن
مثل تالاسمی ماژور، یه سری سرطان ها، سندروم داون و تریزومی 18 و 13 ، عقب افتادگی های ذهنی و یه سری چیزای دیگه

تو پی جی اس یه سری فاکتورهای خاص مورد بررسی قرارمیگیره
مثلا مادری ناقل بیماری هست که میخوان ببینن تو جنینش هم این نقص وجود داره یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انگار تمومی نداره چقد سختی میکشن اونای که اونجا هستن   هنوز داغ قبلی ها از یادشون نرفته بازم ز ...

آتی جون مرسي که من تو ذهنت هستم. عزيزم من اهوازی هستم دوتا جنین بی و سی دارم اين دکتر اهواز م الان دوماهه داره همش منو ناامید می کنه که رفتی تهران سپتوم رو در آوردن خیلی رحمت نازک شده.. کلی انرژی منفی.ديگ گفتم نمی رم پیشش جنین هام هم دکتر رزاقی بهم گفته بود ضعیف هستن فایده نداره.تا زنگ زدم دکتر رزاقی و ماما ش گفت هیچ عمل سپتوم هیچ ربطی به اندمتر ت نداره.. گفتم ميخوام از اول شروع کنم بيام واسه ای وی اف.. گفتن پریود شدی بیا برای شروع سیکل.. یعنی از اول..... ترخدا برام دعا کن کارم راه بگيره نه تو کارم نامه يه مدته هر وقت دکتر میرم با کلمه نه مواجه میشم خسته شدم دلم ميخواد يه بار با لب خندان بزنم بيرون از مطب دکتر 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
آنا عزیزم ممنون از جوابتون خودم هم با سرچ فهمیدم ولی باز گفتم از شما عزیز هم بپرسم من انتقال آخر آنو ...

عزیزم من نزدیک دو سال فولیک ۵ رو که داشتم......

۳-۴ ماهم که روزی یه ب۶ و یه آمپول هفتگی ب۱۲ داشتم.......

آسپرینم برام تجویز شد ولی بهم نساخت.....

تو سیکلمم از روز انتقال سلکسان داشتم.......

عزیزم اگه سابقه هپارینو داشتی به نظرم علاوه بر این آزها رو ایمنیا زوم کن شاید چیزی از قلم افتاده.......

کاریوتایپ چی اونم انجام دادین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com