2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
خداروشکر. میگم شما بعد از مثبت شدن بتا آزمایش تیروئید ندادین؟ اگه نه که یه بار آزمایش TSH بدین. باید ...

بعد از دیدن قلب جنین همه دکترا میدن این آز رو
اما اگه ندادن واقعا لازمه همه چک کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم فکر نکنم علت خونریزیت تیروئدیت باشه...... خلاصه دیگه بهش فکر نکن........ به الان و اتفاقای ق ...

منم با آنا جون موافقم
تا حدودای 6 7 باعث سقط نمیشه
اما بالای باشه حدودای 8 و 9 و اینا بعدش به شدت بالا میره و میتونه باعث سقط بشه

اما بالاتر از 2 هم باشه باید کنترلش کرد چون باعث ایجاد مشکل تیروئید تو بچه هم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

سلام ثمین جان انقدر برات خوشحال که واقعا نمیدونم چی بگم انشاله 9ماه بارداریتو بشادی و سلامتی بگذرونی.همچنین تبریک میگم به همه ی مامانای جدید.برای ما هم دعا کنید نوبت ماهم بزودی برسه.

بعد از دیدن قلب جنین همه دکترا میدن این آز رو اما اگه ندادن واقعا لازمه همه چک کنین

لاله جان دکترا صبر میکنن که ببینن جنین سالمه یا نه بعد بارداری آدمو جدی میگیرن. من پارسال بتام 1660 بود تقریبا، بردم دکتر. گفت تا سونوی قلب خوب نباشه برات پرونده تشکیل نمیدم!! اما جالب اینجاست این آزمایش از همون ابتدا باید انجام بشه چون تیرویید برای رشد جنین سرنوشت سازه. و هر مشکلی از همون اول باید تشخیص داده بشه و درمان شروع بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

انا جان اگه یادتون باشه من اذر ماه پانکجر شدم که بدلیل هایپر فعلا انتقال ندارم .اینماه 12 پری باید سونو بشم اگه تخمک گذاری نداشته باشم و همه چی مرتب باشه امکانش هست برام همین ماه انتقال بده؟

منم با آنا جون موافقم تا حدودای 6 7 باعث سقط نمیشه اما بالای باشه حدودای 8 و 9 و اینا بعدش به شدت ...

اتفاقا دکتر همونو بهم گفت. حتی گفت خیلیا اواسط بارداری با tsh 50 تازه متوجه مشکل میشن!! اما من فعلا بغیر از مشکل تیرویید و ضعیف بودن همسرم دلیل دیگه ای پیدا نکردم! 

سلام من امروز رفتم برای سونو روز دوم پری برای انتقال فرشته های برفیم اما یه کیست سی میلی متری داشتم و یه ماه باید ال دی مصرف کنم تا پری بعدی اگه ماه بعدم سیکلم طولانی مدت بشه انتقال نمیدن و میفته برای بعد عید حالم خیلی گرفته شد ناراحت شدم .دوستان چیکار کنم که این کیست لعنتی از بین بره😭😭😭😭

خداجونم شکرت       
وای باز شروع شد........ خدا رحم کنه.......

انگار زلزله ها برای استان ایلام بود و اینجا هم کمی لرزونده. 6تا زلزله اومد. اتفاقا همه بالای 5 ریشتر بود! واقعا خدا رحم کنه. همه همسایه ها رفتن از ساختمون!

یاس عزیز برا من همه اینا اوکی بودن حتی پروتئین سی و اس فقط همون تستهایی که ریرا جون گذاشت و وجود ژن ...

باشه عزیزم. چه خوب گفتی. من پرسیدم این دوتا رو اینجا با 680تومن انجام میدن. ماکه اینهمه هزینه کردیم. اینماه حقوق بگیریم حتما انجام میدم. خدا شمارو برای ما حفظ کنه. دستت درد نکنه😙😙

سلام من امروز رفتم برای سونو روز دوم پری برای انتقال فرشته های برفیم اما یه کیست سی میلی متری داشتم ...

عیب نداره عزیزم. با توجه به طبعت میتونی از طب سنتی هم کمک بگیری. حالا که سیکلت شروع نشده همین روغن سیاهدونه هم بگیر روی شکمت بزن. 

برا ماها به اندازه مسافرا جذابیت نداره لی لا جون اما از اونجا که عاشق بازار رفتن هستم قول میدم بیای ...

فدااااااااات لاله جونم بوسسسسسسسس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انگار زلزله ها برای استان ایلام بود و اینجا هم کمی لرزونده. 6تا زلزله اومد. اتفاقا همه بالای 5 ریشتر ...

امیدوارم خدا بخیر بگذرونه. خیلی سخته خدایی، آدم همش استرس داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای ثمین راست میگی تورو خدا؟!!!!! ای خدا یعنی میشه...

عزیزم حتما مامانی فدات منم خیلی کم جوش میزنم چند روز بعد انتقال یه جوش زیر پوستی دردناک زدم خخخخ  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

ثمین جون از دیدن تیکر بارداریت خیلی خوشحال شدم،دیروز از خوشحالی فقط اشک شوق میریختم...

ان شاءالله نه ماه رو به سلامتی و راحت بگذرونی و به سلامتی جینگولیاتو بغل کنی     

ثمین دعا یادت نره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین