2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
مامان ثمین جون شما سر درد هم داشتی؟ من از دیشب دارم از سر درد مییرم!! چیکار کنم

نه عزیزم نداشتم .چون کلا من سرم مشکل داشت قبلا عمل شده کوچیکترین سردردی منو از پا در میاره مطمئنم سر درد نداشتم ولی علائم هرکس فرق داره به بقیه انشالله از نشونه ی مامان شدنته .نینی هات خیلی شلوغن دیگه خواهر از الان باعث سردرد مامانشون شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ایشالله ثمین جون استارتشو زده دیپه به لطف خدا قراره از این به بعد فقط مامان داشته باشیم....... ...

انشالله انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین از ذوق مادر شدنت دوس داشتم منم این هفته انتقال داشتم ولی برای من یک ماهه دیگست 😕منم میخوام زود ...

انشالله میذاری عشقم.دلم روشنه همه شاد میشن از این به بعد .من طلسم شکنم باور کن 

Mthfr و pai1 با اون دوتای آخر که اسمش طولانیه😆

عزیزم اون دو تای آخر فکر کنم همون بحث ناسازگاری ژنیه.......

اونارو ایراد نداره ولی mthfr و pai1 خیلی مهمن به نظرم سر فرصت انجامشون بده.....

مشکل انعقادی من که اگه نمیفهمیدم ممکن بود جونم به خطر بیفته دقیقا با این دو تا معلوم شدن.......

یعنی من همه انعقادیام اوکی بود جز این دو تا........

پس ریسک نکن جون که گرفتی برو اینارم انجام بده......

درسته سیصد چهارصد هزینش میشه اما میارزه......

البته اگه پروتئین سی و اس مشکل داشتن درمانش شامل اینام میشه اما اگه مشکل رو نشون ندادن حتما بده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه ثمین جون من یک دونه انتقال دادم اونم اولین و اخرین جنینم بود میدونم سختی کشیدی خیلی، این خوشحالی ...

چه ربطی داره خیلیا با یه جنین نتیجه گرفتن.......

خدارو چه دیدی شاید همین یکی دوقلو شد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از چند انتقال این دردها را داشتین ؟ من که ندالم از این درد ها😭😭😭فقط یکم حالت دل بهم زدگی دارم نمی ...

منم تهوع داشتم البته حالتشو همشم میگفتم من توهم شیرین زدم تهوع دارم .دقیقا از روز 8 انتقال 

نه عزیزم نداشتم .چون کلا من سرم مشکل داشت قبلا عمل شده کوچیکترین سردردی منو از پا در میاره مطمئنم سر ...

خدا کنه، کاش پیشم بمونن ولی من نه ماه سر درد داشته باشم،امروز یجورایی هم خوشحالم هم ناراحت،انشااا این هفته ما هم مثبت بشیم،رز جون منم ران راستم همش میسوزه داخلش

رز نازنین اگه قابل باشم برات دعا می کنم ، از اول تاپیک منتظری اخه دارم از اول یواش یواش می خونم ان ...

اره راست میگی والا هفت ساله منتظرم😞

شدم جزء ثابت تاپیک..خخخ😜

الهی که همه مون حاجت روا شیم...ممنون که بیادمی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اخه ثمین جون من یک دونه انتقال دادم اونم اولین و اخرین جنینم بود میدونم سختی کشیدی خیلی، این خوشحالی ...

خدا بخواد اوون ی دونه میشه برات دوتا .باید خدا بخواد فقط .فقط و فقط دست به دامن خدا باش .من 44تا جنین انتقال دادم 6تایی هم انتقال دادم به خدا ولی اینبار 2تا دونه بود و من امیدوار اینم نتیجش .خداروشکر

خدا کنه، کاش پیشم بمونن ولی من نه ماه سر درد داشته باشم،امروز یجورایی هم خوشحالم هم ناراحت،انشااا ای ...

الهی آمییییییییییییییین وای که چقدر منتظرم ذوق کنم

خدا کنه، کاش پیشم بمونن ولی من نه ماه سر درد داشته باشم،امروز یجورایی هم خوشحالم هم ناراحت،انشااا ای ...

وای یسنا جفتمونم مامانیم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آمینننننننننننن.......

حتما حتما .شما مثل من نرید دیر خبر بدیدا .من ناشی بودم سر دومی زود میام خبر میدم.وای از دست پژمان .میگه این نینی به دنیا اومد 2ماه بعد باز میریم میکرو 

حتما حتما .شما مثل من نرید دیر خبر بدیدا .من ناشی بودم سر دومی زود میام خبر میدم.وای از دست پژمان .م ...

خخخخخخخخخخ.......

بگو بابا جونشون اولا اینا دوتان کفایت میکنن فعلا......

بعدشم بگو من دو سال قراره شیر بدم نمیتونیم به این زودی سراغش بریم......

تازه غیر شیر ۶ حتی یه سال باید فاصله بدیم........

بگو فکر نکن به این راحتی بهشتو بهمون دادن.......

خیلی خیلی سختی کشیدیم.......

تازه بگو بذار این نه ماه بگذره زایمان که کردم دلت میاد زخمام خوب نشده برم سراغ بعدی؟