2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048221 بازدید | 684647 پست
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

وای خدا من چی دیدم
چی خوندم
اصلا انتظار دیدن این پست رو نداشتم
اصلا امشب نمیخواستم بیام اینجا
چون حالم تو یه تاپیک دیگه که دو هفته ای هست درگیر جریان استارترش هستم ، خیلی خیلی گرفته بود

یهو دلم خواست بیام یه سر بزنم
خیلی بی خیال میخوندم که دیدم ثمین این پست رو گذاشته

ثمین جان با تمام وجودم برات خوشحالم فدات شم
دیدی گفتم حسم برات مثبته
دیدی بلاخره انتظارت به سر اومد

فدات بشم هزار تا ماچ آب دار از اونایی که پیر زنا میزنن رو صورت آدم :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

خیلی مبارک هر دوتون باشه خدا همسرت رو برات نگه داره که همه ی این سال ها پا به پات اومد
پا به پای دلت و احساست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

واااای الهی شکرت عزیزم بخدا خیلی خوشحال شدم واست.

مامانم بخدا هرروز میپرسید این دوستتون ثمین چکار کرد الهی اینبار خدا دلشو شاد کنه.

بخدا خیلی دعات میکردیم.

خیلی ذوق کردم واست عزیزم

ان شالله بعد این همه سختی الهی بارداری راحت و بدون مشکلی داشته باشی.

واسه ی ماهم دعا کن مثل تو شاد شیم عزیزم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رز عزیزم و بقیه دوستانی که انتقال دادن هم انشالله با جواب مثبتشون دلمون را شاد کنند به امید خدا

ممنونم عزیزم...خدا از دهنت بشنوه و نظری بهم کنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
راستش آنا جون من دوتا میکرو قبلیم روز دهمم که میشد خونریزی میکردم،اونا انتقالم فرش بود و شیاف میذاشت ...

عزیزم نه فرقی نداره ایشالله مامان شدی عزیزم.......

ایشالله یه جشن دیگه تو راهه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم یه چیز میگم مسخرم نکنیدااااا موهام سفید داره میشه , ربطی به بارداری داره؟ خیلی زیاد شدن قبلا 10 تار بود الان نمیشه شمرد در عرض یکماه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
ممنون عزیزم آزمایش ذخیره ندادم اما 3سال براتنبلی دا رو مصرف  کردم نمیدونستم شوهرم مشکل داره

عزیزم پس تا آز ذخیره ندادی این حرفها چیه؟

دیگه نشنوم از این حرفها بزنیا!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فردا شمالم،البته مازندران،شما از این ور بیاین،منم از اونور.فقط قرارمون ساعت چند خونه ثمینه؟ :- )) ...

لیلا جون داری رد میشی از شمال قربون دستت منو لنگرود سوار کن با خودت ببر :)))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هر ساعتی بگی لی لا، من انگار پر در آوردم از خوشحالی، سریع خودمو می‌رسونم

الهی که به زودی ما برای تو از خوشحالی پر دربیاریم.به نظرم ساعت 12 ظهر خوبه.فقط کاش ثمین یه سر بیاد سایت،ببینه قراره ناهار سرش هوار شیم که تدارکش رو ببینه! خخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لیلا جون داری رد میشی از شمال قربون دستت منو لنگرود سوار کن با خودت ببر :)))))))))))))))))

چشم عزیزم رو چشم. عجب جای بکری زندگی میکنیا،یعنی عاشق بازارای محلی لنگرودم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همه دوستان عزيزم ، واي من همين الان وقت كردم بيام سراغ اينترنت چند صفحه رو خوندم ديدم خبري از شما نيست گفتم حتما رفتي آزمايش دادي و از خوشحالي نيومدي اينجا ، نميدوني چه قدر خوشحال شدم اصلا از وقتي آزمايش خودم مثبت شد خدا شاهده كه بيشتر خوشحال شدم ، گواراي وجودت عزيز دلم ، خيلي خيلي مبارك باشه خانمي .

من 31 سالم رو تموم كردم و ميخوام قبل از مرك فرزندم يه بجه سالم داشته باشم ميخوام از روش ivfاستفاده ك ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست.......

خیلی سخته روز به روز پرپر شدن پاره تنتو ببینی.......

عزیزم شما باید از طریق تعیین سلامت جنین اول جنینای سالم تشکیل بشه واست بعد انتقال بدی......

خوب سیکل خود میکرو یه چیزی حدودای ۴۵ روز حالا یه کم کمتر یا بیشتره......

البته به نوع سیکلتونم بستگی داره میتونه حدودای ۱۵ روزم باشه......

حالا تو فرض رو بر ۴۵ بذار بغدش جنینات فریز میشن و میرن برا تعیین سلامت جنین.......

بعد حالا یکی دو ماه بعدش برا سیکل انتقال فریز بدنتو آماده میکنن.....

خلاصه اگه پشت سر هم هم باشه یه سه ماهی فکر کنم زمان ببره.....

و اما در مورد هزینه میکرو یه چیز متوسطی بین ۴-۵ الی ۷-۸ میشه ولی پی جی اس یا پی جی دی رو دقیق نمیدونم فکر کنم به تعداد جنینات بستگی داره اما حداقل سه الی پنج شایدم بیشتر باید براش در نظر بگیری......

خلاصه هزینه هارو هیچ کسی نمیتونه دقیق برات بگه چون مرکز به مرکز و فرد به فرد فرق داره........

عزیز دلم ایشالله به زودی یه دردونه سالم بهتون ملحق بشه و این جگرگوشتم به لطف و معجزه خدا شفا پیدا کنه.......

آنا جان گفتین لوبیا فرنگی واسه کدوم مرحله سیکل مفیدتره؟

عزیزم والا لوبیا سبز میگن برا ضخامت خوبه اما من خیلی اعتقاد ندارم چون برا بعضیا عکس جواب داده......

کلا زیاده روی تو هیچی رو من توصیه نمیکنم........