2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
آنا جون میگم من روز جمعه نیم سی سی اچ سی جی زدم،تا روز جمعه اثرش از تو بدنم میره که آز بدم ؟ دلم میخ ...

عزیزم احتمالا اثرش رفته اما اگه آز بدی و بتات بالا باشه معلومه اثر هاش سی جی نیست ولی چون زود بتا میدی ممکنه بتات پایین باشه به استرست بندازه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه دیگه عشقم چرا شما زحمت بکشی تشریف بیارید خونه خودمون قدم همه تون رو چشم....😍😍😍😍

آخه تو مامان شدی نمیتونی پذیرایی کنی. بیاین خونه من. باعث خوشحالیه منه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لای مهربون ان شالله جشن مامان شدن خودت عزیزم. وای قلبم هنوز تاپ تاپ میکنه!! چقدر شاد شدیم! 

فداااات یاس جونم. انشاءالله به زودی دومین نی نی برای شما اونم طبیعی. باورت میشه همسرم زنگ زد بهش گفتم انقد خوشحال شد خدارو هزاربار شکر کرد. دیگه منم همون پای تلفن از خوشحالی زدم زیر گریه. میگفت مثبت شده که، دیگه چرا گریه میکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پس آنا جون این روغن سیاهدونه رو میتونیم برخلاف خود سیاهدونه درطول اقدام و حتی بعد از بارداری استفاده ...

عزیزم من چون از قبل شروع سیکل تغییرات رو حس کرده بودم دیگه روغن سیاهدونه نمالیدم اما تا جایی که میدونم تا قبل انتقال میشه مالید.......

من به همون شال اکتفا کردم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه تو مامان شدی نمیتونی پذیرایی کنی. بیاین خونه من. باعث خوشحالیه منه

فدای دل مهربونت عزیزدلم....انشالله مامان شدن خودت....

فعلا داریم میریم تالش خونه ثمین...😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم هیسترو معمولا با بیهوشیه دوربین میفرستن از طریق واژن اگه مشکلی باشه درمان لازمم میکنن..... مع ...

ممنون عزیزم. الان کامل متوجه شدم. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
فداااات یاس جونم. انشاءالله به زودی دومین نی نی برای شما اونم طبیعی. باورت میشه همسرم زنگ زد بهش گفت ...

آخه من در مورد گریه کردن با همسرم رودرباسی دارم! بخصوص اگه گریه از شادی باشه! خجالت میکشم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
رز جون مهربون و خوش قلب انشاالله بزودي براي شما😘

ممنون عزیزم،انشالله شادی مادر شدن تک تکمون رو اینحا با هم شریک شیم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

الهییییی شکرتتتتتت خدااااایااااا امروزززز یکی از بهترین خبرهای دنیاااا رو شنیدمممم...🌷🌸🌼

مامان ثمین عزیزمممم گوارای وجودت باشه عزیز دلم مادرانگیت مبارک باشه...الهی که تا همیشه شادی و سلامتی به سمتت جاری باشه...اصلا نمیتونم احساسم رو بیان کنم بعد از یک روز خسته کننده اونم درست تو روزی که مخصوص خودت بود دعاای توسل بهترین خبر رو بهمون دادی...همه بچه ها امروز اشک شوق ریختن چقدر امروز این تاپیک حس خوبی داره...خداااایااا شکرتتتت💐🌼🌸🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم احتمالا اثرش رفته اما اگه آز بدی و بتات بالا باشه معلومه اثر هاش سی جی نیست ولی چون زود بتا می ...

راستش آنا جون من دوتا میکرو قبلیم روز دهمم که میشد خونریزی میکردم،اونا انتقالم فرش بود و شیاف میذاشتم،ولی اینبار انتقالم فریز و آمپول میزنم،الان روز دوازدهم ،نمیدونم اثر آمپوله یا خداروشکر باردار شدم،خیلی نگرانم،بنظر تو اثر آمپول بهتر از شیافه؟

عزیزم نگران نباش گاها این موارد پیش میاد....... حتی از دوستان تاخیر ۵۰ روزه هم داشتن........ عزیزم ...

ممنون عزیزم آزمایش ذخیره ندادم اما 3سال براتنبلی دا رو مصرف  کردم نمیدونستم شوهرم مشکل داره

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

سلام دوستان من يه بجه دارم كه مشكل زنتيكي داره اين بيماري كشنده است و جند سالي بيشتر زنده نميمونه متاسفانه . من و همسرم هر دو ناقل اين بيماري نادر هستيم و احتمال اينكه بجه بعدي هم اين بيماري رو داشته باشه هست 

مرسیعزیزم منم خیلی خوشحالی.من باردار شدم اطمینان دارم طلسم همه ی منتظرا شکسته میشه .من همیشه امیدوار ...

خداروشکر مبارکتون باشه.لطفا منم دعاکن

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.