2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048227 بازدید | 684647 پست
samin خیلیییییی خوشحالم ، از اونایی هستی که با مثبت شدنشون کلی اشک شوق ریختم نمیدونی چقدر برات خوشحا ...

مرسیعزیزم منم خیلی خوشحالی.من باردار شدم اطمینان دارم طلسم همه ی منتظرا شکسته میشه .من همیشه امیدوار بودم به رحمت و بزرگیه ی خدا .انشالله قسمت تک تک شما خواهرای خوب و گلم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان تو شهر ما جنوبی ها وقتی کسی به حاجتی ک خیلی منتظرش بود رسید انگشت بزرگ باش میگیرن تو دست به ...

مرسی عزیزم از محبتت.انشالله بزودی خبر بتای تپل شما رو بشنویم تا همتون مامان نشید که من تاپیک رو ترک نمیکنم که

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا شکرررر،مبارک باشه یمین جون🌷🌷🌷

ممنونتم خواهری انشالله قسمت تک تکتون

خدا کرده رز جان. من که تو رو مامان میدونم. کی آز داری؟

پنجشنبه بعدی....وای دق میکنم تا اون موقع... استرسم شروع شده😢

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

ثمین جان تبریک میگم بهت. خیلی خوشحال شدم امیدوارم بارداری سالم و راحتی رو تجربه کنی عزیزم 

خدایا شکررررررر
رز جان شما مسیول اتوبوسی عزیزم، کارارو ردیف کن من خودمو میرسونم ، همه دست جمعی شمال ، 😍😍😍😄😄😄، ...

چشم عزیز دلم...تاریخ بده اتوبوس تحویل بگیر...😃😃😃😂😂

تو راهم کلی شعر میخونیم دست میزنیم،مثل اردوی بچگیامون...بهارم فلافل میاره تو راه بخوریم😜😜

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزمممم ایشالله بزودی نوبت خودتم میشه امین.

ممنون عزیزم همچنین لیلا جان 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

ثمین جون مبارک باشه 😘😘خدارو هزاران بار شکر  وقتی شما دوستان مثبت میشید من هم امید وار میشم.از خدا می خوام بارداری خوبی داشته باشه و فرزندانی سالم و صالح به دنیا بیاری.خدااااااااااا یا شکررررررت

مرسی افسون جون و بقیه دوستان ممنون آنای مهربون الان میخا برم جواب ازمایشم رو بگیرم ایشالا به خیر بگذره حتما این استرس هارو کم میکنم خودم رو با فکر و کارهای خوب سرگرم میکنم . بخدا خیلی سختی کشیدم این دوساله اندازه چند سال به سرم گذشته واقعا ازینکه بخایم ریلکس باشیم با این همه هورمون مصنوعی سخته من تیرویید کم کار دارم فک میکنم اونم بی تاثیر نباشه ‌. ولی دیگه با خودم اینکارو نمیکنم چون واقعا اذیت میشم . خیلی لطف میکنی فدات که با حوصله واسه همه وقت میزاری خدا خیرت بده بووووس 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسی افسون جون و بقیه دوستان ممنون آنای مهربون الان میخا برم جواب ازمایشم رو بگیرم ایشالا به خیر بگذ ...

ان شاءالله با خبرهای خوب،بیایی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

ثمین من هم میام شمال  خودم خودم دعوت کردم با اجازه ات

ان شاءالله من هم مامان شدم بیاید شهرمون براتون میگو سوخاری ماهی سرخ کرده قلیه ماهی رنگینک میسازم  مرغ شکم پر هم میسازم   

الهی شکر دوباره خیلی خوشحالم ثمین   

ثمین جونم عزیز دلم خیلی خیلی خوشحال شدم بخدا مطمئن بودم بارداری. عزيزم انکار خودم مثبت شدم. خدا شاهد ه وقتی پیام ت خوندم اشک تو چشام جمع شد مبارکت باشه الهی..... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

ثمین جوووون عزیزم چه خبر خوبی دادی کلی خوشحال شدیم عزیزم ایشالا به خوشی و سلامتی . بهت تبریک میگم خانم 

اگه تونستی از علاعم این چند روزت بگو مرسی فدات . به نظر من حتما تیتر بتا رو انجام بده . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم خودت تغییر رو حس خواهی کرد....... برا رحم سردت این نکاتو رعایت کردی؟ اگه اینطوره به مرور میب ...

پس آنا جون این روغن سیاهدونه رو میتونیم برخلاف خود سیاهدونه درطول اقدام و حتی بعد از بارداری استفاده کنیم؟؟ باعث سقط نمیشه؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷