2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048132 بازدید | 684645 پست
تو به نینیا فشار نیار عشقم مرسییییی نمیدونی خودم چقدر گریه کردم شوهرمو نپرس دیگه تویه خونه میگرده می ...

الهی..........

خدایا سایه این مامان بابای خوب بالا سر بچه هاش باشه و همیشه شاهد موفقیتا و شادیاش باشن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم فقط میگم.شکرت خدایا روزی رسید منم از شادی اشک بریزم

ثمین برام کاری پیش اومده، فردا دارم میرم شمال، به نت دسترسی ندارم فردا و پس فردا. باورت میشه میخواستم تو پی وی موبایلم رو بهت بدم بگم تورو خدا فردا آز دادی، به موبایلم بزنگ جوابت رو بگو بهم. تا شنبه نمیتونستم صبر کنم. خدارو شکر که امروز شارژم کردی مامان ثمین جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون واقعا مبارکه، انگار خواهر خودم باردار شده از صبح فقط دارم سایت و چک میکنم خیلییییییییییی خی ...

مرسی عزیزم الهی قسمت تک تکتون .تیتر ساده بود عدد نوشته بالای ۲۰مثبت.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمین حتما تیتر بده که 48 ساعت دیگه هم تکرار کنی که از روند رشدش مطمئن شی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین جانم، عزیزم یه عالمه مبارک تو و همسرجانت باشه، فقط خدا میدونه چقد خوشحال شدم، به قول رز نمیدونم ...

مرسی لی لای مهربونم خدا تموم این لحظات شادمو بزودی به سرت بیاد الهی اینبار بتای تپل شما رو ببینیم مرسی با صبوریات همیشه سوالامو جواب دادی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی لی لای مهربونم خدا تموم این لحظات شادمو بزودی به سرت بیاد الهی اینبار بتای تپل شما رو ببینیم مر ...

ذوق زده ام، حالم فراتر از خوشحالیه. عزیزم شوهرت خل نشده، الان منو میدیدی چی میگفتی؟ همینجور بشکن زنان دارم بالا پایین میپرم. 

عزیز دلم مبارکد باشه انشالله صحیح و سالم بیان بغلت نی نی هات انشالله ۱۲۰ ساله بشن خیلی خوشحال شدم واقعا اشک توی چشمام جمع شده ،خواننده خاموشم ولی تک تک بچه های گروه میشناسم امروزم همش میومدم سر میزدم ببینم چی کار کردی💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من شنبه آز دارم، واسم دعا کنید،انشااا خودتم مثبتی فدات شم

عزیزم ایشالله تک تکتون پشت سر هم مامانین........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لی لای مهربونم خدا تموم این لحظات شادمو بزودی به سرت بیاد الهی اینبار بتای تپل شما رو ببینیم مر ...

ثمین انتظار راست میگه. زود باش تیکر هم بذار

وااااااااااااااااااای خدااااااااااا شکرت شکرت شکرت هزاران بار خدایا شکرت ثمین جووووووونم مامانی جووووووووون مبارک باشه گوارای وجود خودت و همسرت بهتون تبریک میگم خدایا ازت ممنونم دل ثمین جونم شاد کردی😍😍💖💖💞💞🌹🌹🌹🎂🎂🍰🍰🍬🍬🍻🍻🍻🎈🎈🎈🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎆♥️♥️♥️

وااای ثمین جون،از ته ته ته اعماق دلم به تووهمسرت تبریک میگم،ممنون ک اشک شادی ب چشای ماهم آوردی عزیزم،چ حس خوبیه

برای منم دعاکن این حس خوبو تجربه کنم

واای ثمین،نی نیات نه ماه دیگه توبغلتن خددداااایااا شکررررت،خدایاهیچ کسو ناامیدنکن بازم تبررریک ثمین جان