2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
آنا جون راستی یه چیزی الان یادم افتاد یادته روز ششم انتقالم یه دعوای خیلی شدید با همسرم داشتم و ...

آره دیگه شده جزء علایم اولیه بارداری.......

از بی بی چک مطمئنتره.......

خخخخخخخخخخح....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون اسم پودری که دکتر داه اینه: proxeed womem

عزیزم من تجربه استفاده از پودر پروتئین ندارم چون هیچ وقت هایپر نشدم......

دوستانی که تجربشو داشتن بهتر میتونن کمکت کنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان میخوایین تضمینی مامان بشین اوایل انتقال یه دعوای اساسی راه بندازین بی برو برگرد مامانین.......

خخخخخخخخخخخ.......

استدلال:

احتمالا اون وروجکا حساب کتاب میاد دستشون جرات نمیکنن حرف مامانشونو گوش نکنن.......

دیگه موندگار میشن!!!!!!!

سلام.دلم خیلی گرفته حالم اصلا خوب نیست..من تو شهر غریب زندگی میکنم از خانواده دور هستم تنهای تنهام.همسرم از صبح میره تا شب برمیگرده.وقتی از تنهایی میگم اطرافیان میگن خوب یه بچه بیار بزار دیگه تنها نباشی ، جرات ندارم برای کسی درد و دل کنم.هیچ کس نمیدونه تو دل من چی میگذره.خواهر شوهرم ۱ساله ازدواج کرده بچش به دنیا اومد.حسادت نمیکنم ولی دیشب کلی به حال خودم  گریه کردم همسرم هم ناراحت شد تا حالا ندیده بودم گریه کنه نشست کنار من و تا میتونست گریه کرد.نمیدونم  گناهی کردم  یا دلی رو شکوندم که خدا داره اینطوری امتحانم میکنه.خواهش میکنم برای ارامش دل من هم دعا کنید .

آنا جان من هم کم کاری تیروئید دارم و هم آندومتریوز....شیر سویا نخورم؟

عزيزم من پودر پروتيين داشتم و هر هشت ساعت تو اب ميوه يا شير حل ميكردم و ميخوردم از روز پانكچرم تا انتقال خوردم و با وجود سي تا تخمك خداروشكر شكمم اب نيورد

آنا جانم مالیدن روغن سیاهدانه به شکم و کمربند پشم شتر تا کی ادامه بدم؟ 2 ساله این کمربند بستم...  ....شل شده...البته من دستوراتتونو مو به مو اجرا نمودم  

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
رویا پادمهر با شاهین خزعلی درسته؟ 

عزیزم دکتر پاد مهر ابن سینا هستن بله......

دکتر خز علی هم تو کلینیک آندومتریوز تو لندن کار میکنن و فقط برا عملها سالی چند بار ایران میان......

منم شانس آوردم با ایشون عمل شدم....

دکتر پادمهر هم جراح دومم بودن......

آنا جان من هم کم کاری تیروئید دارم و هم آندومتریوز....شیر سویا نخورم؟

نه عزیزم اصلا نخور.......