2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
ی غذای تنبلونه هم من میگم....پیاز نگینی سرخ کنید گوشت چرخ کرده سرخ کنید گوجه و فلفل دلمه نگینی بزنید ...

عزیزم خیلیم تنبلونه نشد.........

رژیمانه هم نشد.........

نگینیاشو خوب اومدی اما سرخ نکنیم بهتره......

راستی نگینی خرد کردنم تنبلونه نیستا........

این شد کدبانوئانه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا تنبلونه هاتون خودش قدّ یه عروسی کار دارن که!! منم یه غذای تنبلونه بگم تا ببینین تنبلی یعنی چی:)) ...

لاله جون انصافا اینو خوب گفتی من باز ورق ورق کردم سه سوته تمومه حالا این همه رو بخوایی نگینیم خورد کنی........

سیب زمینی و تخم مرغم خیلی دوست دارم......

اونم از راههای دودر کردنمه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جونم مبارکت باشه الهی قلبش 120سال برات بتپه.ی دونه نینیه یا دوتا؟

امیدوارم تو هم با بتای خوب بیای ما هممون خوشحال شیم عزیزم ,2 تا هستن, همش دعات میکنم ثمین جونم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
امیدوارم تو هم با بتای خوب بیای ما هممون خوشحال شیم عزیزم ,2 تا هستن, همش دعات میکنم ثمین جونم

فدای قلب مهربونت بشم که به فکرمی.خیلی خوشحالم برات.لکات از بین رفتن پس خداروشکر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدای قلب مهربونت بشم که به فکرمی.خیلی خوشحالم برات.لکات از بین رفتن پس خداروشکر.

اره عزیزم خدا روشکر,ولی باور کن همش منتظرم بیای بگی مثبتی

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
آنا جون من باید 225 واحد گونال بزنم دیروز که زدم 75 تا اضاف اومد صفرش کردم امروز که بخوام بزنم مابقی ...

من دقیق متوجه نشدم که شما چیکار کردی ولی اگر اشتباه نکنم منظورت اینه که دیشب زدی 225 ولی برای امشب 75 باقی مونده، اگر اینجوری باشه امشب برای تزریق میذاری روی همون دور 225 و تزریق میکنی هر عددی باقی موند همون عدد رو با گونال پن جدید تنظیم میکنی و میزنی

اگر هم همون دیشب که تزریق کردی و روی دوز 225 گذاشته بودی ولی بعد از تزریق 0 نبود و عدد 75 رو نشون داده یعنی شما 75 واحد کمتر تزریق کردی.خودت نباید صفرش کنی وقتی تزریق میکنی باید بیاد روی عدد صفر یعنی درست تزریق کردی هر عددی رو نشون بده بعد از تزریق یعنی اون مقدار واحد دارو رو تزریق نکردی.

وای من رسما حس میکنم دارم میمیرم تویه این 13روز 4بار رفتم حموم ولی شکمم خیلی میخاره دلم میخواد چنگ بزنم بخارونم.نمیدونم یعنی حساسیت داروییه چیه؟من قبلا اینجوری نبودم اخه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خداکنه منم 5شنبه خوشحال باشم 

کتایون جان خیلییییییییییییییییی خوشحالم برات الهی شکر ، الهی شکر، مبارکت باشه، اگر رفتی عروسی از جات تکون نخور، بشین یه جا فقط دست بزن ❤️🤗😅

فاطمه جان شما لکت همیشگی بود؟یا وقتی حرکتی داشتی میومد

اوووووووووو دویست؟ شوخی نکن....... مال من ۲۴ هست و تو این رنج نوسان داشت طر ازی بهش اهمیت داد..... ...

آنا جون esrمن گاهی مثبت میشه که اونم فکر میکردم بخاطر عفونت واژینال باشه که اخیرا دست از سرم برنمیداره. اما CRP من همیشه مثبته البته در طول امسال رومیگم. بنظرتون این از چی میتونه باشه؟ اینم به غلظت خون ربط داره؟ anti ccp و anti dna و rf و ana منفی بوده برای من.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
همسرم کلا سبزه ست. پنکک بخواد بزنه! کل صورتشو باید بزنه!!😂 راس میگه بعدش کمی زیر چشماش سیاه میشه. ب ...

دوران دانشجویی ؟خیلی جالبه
فکر کردم باید سخت باشه تو اون شرایط

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وای من رسما حس میکنم دارم میمیرم تویه این 13روز 4بار رفتم حموم ولی شکمم خیلی میخاره دلم میخواد چنگ ب ...

آزمایش تیرویید رو حتما بعد از مثبت شدن بتا انجام بده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷