2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048442 بازدید | 684655 پست
یه جوری میگه نوش جون هر کی ندونه فکر میکنه میز شام خونشونه...حالا خوبه عدسی دارین😜😃😃

وای این عالیه
چقدر خندیدم :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من براي رفع عفونت ادراري تا يكهفته روزي ٤تا قرص سفكسيم خوردم رفع شد براي خارش واژن فقط كلوتريمازول د ...

بچه ها از دبلیو سی میاین با سشوار هم خشک کنین بدن مبارک رو خیلی خوبه
فقط نسوزونین خوتون رو
دماش خیلی کم و در فاصله ی 50 سانتی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که گفتی. آزیتا جون عاشقتم که مشکل معده ام یادت بود. چون فولیک اسیدم اذیتم میکنه. ولی با هزار تر ...

فدات شم. آره یادم بود بهت گفتم برو طب سنتی به خاطر معده مقاومت کردی :)))))))
بعضی داروخانه ها میتونی تکی هم بگیری. مثلا 13 آبان میدونم هر قرصی رو هرتعداد بخوای میده. فکر کنم اینکارو کنی بهتره. چون قیمتشم کم نیست یهو رودستت نمونه. فقط هرکاری میکنی زودتر شروع کن. من خودم اوابوست خریده بودم انقدر سرگرم تقویت شوهرم شده بودم که یادم رفته بود اینو شروع کنم کلا 20-25 روز خوردم متاسفانه. البته کیوتن رو چندماه خوردم

خدایا شکررررررر
ی سوال ذهنمو مشغول کرده.فردا اگه بخوام برم آزمایش اگر تیتر بتا بدم مثبت یا منفی بودنش مشخص میشه دیگه ...

ثمین جون فردا نرو عزیزم صبر کن تا 5 شنبه فدات شم 

لاله جون اون سی دی مارکر دو تایی بود اون رنجش رو گفت باید 8باشه برا من 13 بود

مرسی ثمین جان
فک کنم 56+16 رو میگی

فدات شم. آره یادم بود بهت گفتم برو طب سنتی به خاطر معده مقاومت کردی :))))))) بعضی داروخانه ها میتونی ...

نه به جان خودم مقاومت نکردم. اتفاقا غذاهای با طبع سرد رو خیلی کم کردم. فقط هنوز دکتر طب سنتی نرفتم، اونم ترسیدم با داروهایی که میخورم و چیزایی که مربوط به سیکله، قاطی پاطی بشه.

خدا خیرت بده گفتی، اتفاقا فردا ولیعصر کار دارم، میرم 13 آبان ده تا دونه میگیرم امتحان میکنم. اتفاقا فکرم درگیر بود، گفتم 120 تا قرص رو چیکار کنم اگه بهم نسازه. به نظرت رد کیوتن هم بگیرم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیزم شبتون به خیر ممنونم که به یادم هستید..جونم واستون بگه که بالا خره همسرم کولونو ...

عزیزم ان شاء ا... جواب پاتولوژی هم خوب باشه مشکلی نباشه
توکل به خدا
ان شاء ا... هیچی نیست فدات شم

بچه ها از دبلیو سی میاین با سشوار هم خشک کنین بدن مبارک رو خیلی خوبه فقط نسوزونین خوتون رو دماش خی ...

ببخشید اما گفتی خودتون رو نسوزونید خنده ام گرفت. فقط همین یکی رو کم داریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشم اواخر بهمن میکرومه. چه مکملی براش بگیرم؟الان مولتی ویتامین جوشان ...

من برا علی پروفرتیل و سلن پلاس و ویتامین سی و ویتامین ای 200 و ال کارنتین با دوز 2000 گرفتم 

بچه ها سوال جفت پایین دلدرد می یاره؟ من ی دلدرد هایی دارم می ره رو اعصاب. انگار محتویات رحمم می خواد ...

چند هفته هستی سوگل جان؟
جفت لو لایینگ باشه همون اوائل میگن دیگه

بچه ها توروخدا جواب منم بدين امروز روز ١٢ انتقالم بود جنينم ٥ روزه بود هيچ علايمي ندارم پنج شنبه باي ...

فدات شم دنبال علائم نباش
بمون تا روز آز