2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

نزدیکی بعد از آمپولHCG

💉آمپول hcg تخمدان ها را وادار به تحریک و تولید تخمک های بالغ در زمان معمول می کنند...

💉با توجه به شرایط متفاوت تزریق، بازه زمانی آزاد شدن تخمک معمولا" 12 تا 48 ساعت بعد از تزریق دارو میباشد.

💉تخمک از زمان آزاد سازی تا دفع حدود 24 ساعت برای بارور شدن زمان دارد پس باید کاری کرد که در طی این زمان حتماً اسپرم در اخیارش قرار بگیرد.

💉اسپرم حدود 48 ساعت می تواند در دستگاه تناسلی زن زنده بماند. پس به همین دلیل است که زمانبندی مناسب برای شروع نزدیکی در افزایش شانس بارداری اهمیت دارد.

بعد از استراحت 8 ساعته ترجیحاً یک روز در میان نزدیکی داشته باشید تا به اصطلاح هیچ فرصتی از دست نرود و اینطور نشود که تخمک دفع شده اما اسپرمی در کنار آن وجود نداشته باشد.

💉به هر حال آمپول hcg تخمدان ها را وادار به تحریک و تولید تخمک های بالغ در زمان معمول می کنند، بیشترین زمان مقاربت شما باید زمانی 👈حول و حوش تخمک گذاری👉 باشد تا احتمال بارداری با شانس موفقیت بیشتری همراه گردد.

🔬مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

💢ازمایش بتا:

💢 آزمایش Beta HCG عمدتا برای تشخیص حاملگی درخواست میشود اما در تشخیص مول هیداتیفرم، حاملگی خارج رحمی و نیز برخی بدخیمیها کاربرد دارد.

🔺👈 برای تشخیص حاملگی در خون توسط این آزمایش باید ۱۲ - ۶ روز از لقاح گذشته باشد. متاسفانه عموم مردم بخصوص خانمهایی که حس امیدواری قویتری دارند و بیشتر هم بدنبال نتیجه منفی هستند تصور میکنند این آزمایش ۲۴ ساعت پس از آمیزش کنترل نشده مثبت میشود و بسرعت میتوانند از عدم بارداری خود با خیالی راحت آگاه شوند و جالب اینکه تصور فوق اخیرا تقویت هم شده است. درست است که سطح هورمون بتا بلافاصله پس از تشکیل جفت بالا میرود ولی غلظت آن بقدری نیست که توسط روشهای آزمایشگاهی در جهان اعم از جهان اول تا سوم قابل ارزیابی باشد و لذا باید حدود ده روز صبر کنیم که البته برای پیشگیری خیلی دیر است.

🔺👈 در هفته های ۶ – ۴ مقدار Beta HCG هر ۴۸ ساعت دو برابر میشود و اگر این افزایش به بیش از سه روز طول بکشد باید احتمال حاملگی خارج رحمی را مطرح و بررسی کنیم.

🔺👈 در هفته دوازدهم حاملگی مقدار Beta HCG به حداکثر خود میرسد و اگر بعد از هفته دوازدهم باز هم مقدار آن افزایش پیدا کرد باید به مول مشکوک شویم و آزمایشات لازم را درخواست نماییم.

🔺👈 وقتی مقدار Beta HCG به حدود 1500 _ U/L 2000 برسد کیسه لقاحی داخل رحم بوسیله سونوگرافی قابل مشاهده است. پس اگر مشاهده نشد احتمال حاملگی خارج رحمی تقویت میشود.

🔺👈 اگر Beta HCG کمتر از U/L 1000 باشد وبیمار خونریزی واژینال داشته باشد و غلظت پروژسترون کمتر از ۵ng/mg باشد با احتمال بیش از ۹۴% حاملگی غیر طبیعی است و باید اقدامات لازم آغاز گردد.

🔺👈 حداکثر غلظت Beta HCG در پایان ماه سوم حاملگی و تا مرز 200000U/L مشاهده شده است.

🔺👈 چند روز پس از زایمان یا سقط مقدار Beta HCG به سمت صفر میل میکند.این مدت بین 9 تا 35 روز با میانگین 19 روز است که در هر حال بستگی به غلظت اولیه آن به هنگام سقط دارد. اگر مقدار Beta HCG پس از سقط به حد منفی نرسد نشانگر باقی مادن بافتهای مولد Beta HCG در بدن و سقط ناقص است.

🔺👈 در حاملگی خارج از رحمی ممکن است آزمایش Beta HCG منفی گزارش گردد. به همین جهت اگر علایم بیمار مشکوک به بارداریست باید ضمن تکرار تست در چند روز آینده از روشهای دیگ د تشخیصی هم استفاده گردد.

🔺👈 در صورتیکه مقدار Beta HCG خیلی زیاد باشد شک ما به بارداری مولار یا چند قلو یی می باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من ۱۱ تا جنین داشتم و فکر میکردم ۴ تا بستش میکنن ولی دکترم گفت نه ۳تا میشه دوتا ۴ تایی و ی بسته ...

میدونی برای شما که تعداد تخمکها و جنینهات بالاست شاید زیاد فرقی نکنه اگه بسته هات 4تایی باشه.
ولی من اگر خدا بهم لطف کنه و 4تا جنین داشته باشم ، واقعا دلم نمیخواد همه رو یه بسته کنن و فقط یه بار شانس داشته باشم. بعد از اینهمه تلاش و یه سیکل میکرو... واقعا حتی ترجیح میدم یدونه یدونه انتقال بدن. که اگه نگرفت برم دنبال دلیلش. شاید اصلا نیاز به هیسترو داشته باشم و اینجور مسائل
شما هم عرفان بودی؟
نمیدونم فکر کنم فردا پاشم برم ببینم چی به چیه

خدایا شکررررررر

✳️چرا آمنیوسنتز انجام می شود؟

این روزها با بالا رفتن سن ازدواج، با افزایش سن بارداری در کشور نیز مواجه هستیم. به گونه ای که با وجود تاکید پزشکان بر ضرورت اولین بارداری تا قبل از ۳۵ سالگی، برخی از بارداری ها در سنین ۳۵ تا ۴۰ سالگی و حتی بالاتر اتفاق می افتد.

در چنین شرایطی بر بهره گیری از شیوه های تشخیصی سلامت جنین در سه ماهه اول بارداری تاکید می شود تا به این ترتیب از خطر به دنیا آمدن کودکانی با ناهنجاری های سیستم عصبی و بویژه سندرم داون پیشگیری شود. گرچه آزمایش های غربالگری از طریق بررسی فاکتورهای خونی مادر به تخمین احتمال به دنیا آمدن فرزندی با ناهنجاری های مادرزادی کمک می کند، اما تائید قطعی سلامت جنین از نظر عاری بودن از بیماری های مادرزادی سیستم اعصاب مرکزی و بویژه سندرم داون فقط از طریق آزمایش آمنیوسنتز ممکن است.

منظور از آمنیوسنتز، برداشت از مایع دور جنین از طریق پوست شکم به منظور بررسی ناهنجاری های ژنتیکی و کروموزومی جنین، قبل از تولد است. در واقع آمنیوسنتز، شایع ترین روش تهاجمی برای تشخیص ناهنجاری ها قبل از تولد است که در صورت شدید بودن ناهنجاری جنین، از طرف پزشکی قانونی نیز اجازه ختم بارداری در مراحل اولیه داده می شود تا هزینه و مدت بارداری بی نتیجه به مادر تحمیل نشود.

اما پرسش اصلی این است که کدام دسته از مادران باید آزمایش آمنیوسنتز را انجام دهند؟

در

مادرانی که در معرض خطر جنین ناهنجار هستند باید این تست را انجام دهند که شامل مادران بارداری که سن شان بالای ۳۵ سال است، بارداران دوقلویی دو تخمکی و آنها که سن شان هنگام زایمان بالای ۳۱ سال است، خانم هایی که سابقه به دنیا آوردن کودک مبتلا به ناهنجاری کروموزومی دارند، وجود جا به جایی کروموزومی در مادر یا همسر، وجود مواردی از سقط های زودهنگام و تشخیص ناهنجاری ساختمانی جنین با سونوگرافی می شود. به بیان دیگر، مادرانی که خطر داشتن جنین ناهنجار دارند یعنی نتیجه تست های غربالگری سه ماهه اول یا دوم آنها وجود این ناهنجاری ها را تائید می کند یا ناهنجاری در سونوگرافی شان تشخیص داده شده یا سابقه فامیلی مثبت برای اختلالات ژنتیکی دارند حتما باید آمنیوسنتز انجام شود. البته همه باردارها نیز می توانند از این تست برای اطمینان از سلامت جنین شان استفاده کنند.

سرکلاژ چیست؟

طی دوران بارداری به خصوص در هفته 16 بارداری یافته های سونوگرافیک طول دهانه رحم را به خوبی نشان می دهند

در غربالگری اول با استفاده از سونوگرافی آزمایش خون تا 85% احتمال سندرم داون وتریزومی های 13  و18 بررسی می شود و در غربالگری دوم با تست های کوآدر مارکر خطر نقایص لوله عصبی نیز بررسی می شود. و خطر سندرم داون هم مجددا تا احتمال 95% پیگیری می شود.

میدونی برای شما که تعداد تخمکها و جنینهات بالاست شاید زیاد فرقی نکنه اگه بسته هات 4تایی باشه. ولی م ...

نه من ابان بودم...ببین اگه دوتا باشه توی یک نی و شما تمام کارها برای انتقال انجام دادین و آمادگی لازمه رو داشتین برای انتقال ولی خدایی نکرده هیچ کدوم اون دوتا جنین خوب در نیان از فریز ببین چقدر بد میشه پس جنین شناس برای نتیجه بهتر بسته هارو ۳تایی یا ۴ تایی میکنه...با این حال شما با دکترتون یا جنین شناس بیمارستان صحبت کن

ببین به خدا من تو همین تاپیک دیدم خیلی از،بچه هایی که درد کشاله ران داشتن مامان شده بودن،چه جوری میخ ...

لی لای مهربونم نمیدونم والا هرجوری که اراده کنید من در خدمتم میایین مهمونی درخدمتم شیرینی پست کنم درخدمتم به حال من فرقی نمیکنه فقط نینی باشه و منم شیرینی بدم.تازه تموم پیشونیمم پر از جوشای ریز زده اینم تویه زندگیم نداشتم رفته روی مغزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من خوشبختم عزیزم خوبی کارات داره ب خوبی پیش میره؟ عزیزم بیا ی خبری از خودت بده

عزیزم دوروزه انتقال داده ی چیز غیرمنتظره براش پیش اومده میگه غذای نفاخ نخوردم ولی ببخشید معذرت باد واژن ازش خارج میشه میگه ممکنه خطری باشه؟من که گفتم فقط غذای نفاخ نخور و استراحت دیگه نمیدونم درست گفتم یا نه.نگران بود که برا جنیناش اتفاقی پیش بیاد.از 7تا تخمک فقط دوتاش رشد کردن که همونارو براش انتقال دادن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ما بریم رشت لی لا جون...ثمین رشته خوشکار و باقالی قاتوق سیر قلیه اشپل ماهی و میرزاقاسمی وووووی کنوس ...

موافقم بریم. فقط قبل پانکچرمون بریم خخخخخ

بهار جون حدودا چندم انتقال داری؟

عزیزم دوروزه انتقال داده ی چیز غیرمنتظره براش پیش اومده میگه غذای نفاخ نخوردم ولی ببخشید معذرت باد و ...

چیزای نفاخ نخوره همین الهی ک همین دوتا براش نی نی میشن..بهش بگو ما جویای احوالش هستیم و دعاگویش

لی لای مهربونم نمیدونم والا هرجوری که اراده کنید من در خدمتم میایین مهمونی درخدمتم شیرینی پست کنم در ...

ثمین جان برای عرض تبریک خدمت میرسیم با بهار جون. همونجا شیرینی نی نی رو هم میخوریم 

اه کاش فردا ازمایش میدادی....باور کن بیشتر از خودم فکر ازمایش تو هستم...

منم فکرم مشغولشه ولی میگم من که نزدیکه 11ساله صبر کردم دوروزم روش

ما بریم رشت لی لا جون...ثمین رشته خوشکار و باقالی قاتوق سیر قلیه اشپل ماهی و میرزاقاسمی وووووی کنوس ...

بخدا من در خدمتم ولی تویه رشت نه.من ساکن تالشم .باور کن تالش خیلی باصفاتر از رشت هستش شما تشریف بیار من درخدمتم 

ثمین جان برای عرض تبریک خدمت میرسیم با بهار جون. همونجا شیرینی نی نی رو هم میخوریم 

عرض تبریک ..ای جان ایشالاااااااااااا.....لی لا ی کلوچه دارن ب اسم کلوچه فومن و ی شیرینی دیگه دارن ب اسم رشته خوشکار حرف نداره اونو بریم اونجا بخوریم